ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΖΩΗ ΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΣ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 21-12-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 20-12-2012.
ΑΘΗΝΑ 23-12-2012.



Το νέο δάνειο από τους δυνάστες και δανειστές εγκρίθηκε. Βγείτε παιδιά της Ελλάδος να προϋπαντήσουμε τον βαρύ ίσκιο της κατοχής. Η ανατολή των νέων μέτρων σηκώθηκε στον ουρανό της χιλιοβασανισμένης πατρίδος μας. Η κοστολόγηση της Ελλάδος ολοκληρώθηκε και η σοδειά της γης μας βρέθηκε βιώσιμη και μαζί της κρίθηκε βιώσιμο το «χρέος», δηλαδή τα σιδερένια δεσμά και η νεοταξική διοικούσα επιτροπή.

Καλό είναι να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα όσο κι αν πληγιάζει τα μάτια και το νου μας. Οι αποφασίζοντες δια τις τύχες ημών άνευ ημών έκριναν πως μπορούμε να βρούμε σε ξένες πηγές νερό να ξεδιψάσουμε. Ακόμη κι αν αυτό το νερό είναι μολυσμένο όταν έχουμε αφήσει τα χωράφια άνυδρα και τις δικές μας γούρνες άδειες. Βιάζονται οι στρατοκόποι εισβολείς της Εσπερίας να πάρουν τη θέση μας στης γη το σιτοβολώνα και το φυσικό παρατηρητήριο. Και έτσι δώσανε το πράσινο φως στους πολιτικούς επιστάτες τους να κινήσει η νέα η νομή.

Μα εμείς οι Έλληνες στο νου και στο αίμα δεν θέλουμε νομή των έτοιμων που έχουν οι δοσάδες υποθηκεύσει. Θέλουμε νέα σοδειά και ορθό βηματισμό ανεπηρέαστο για να παράγουμε και να αναπτύξουμε αγαθά και χαρίσματα χεριών και φύσης ελληνικής. Θέλουμε να δώσουμε νερό ζωής στα παιδιά μας με την εργασία να ενώνει και πάλι κράτος εθνικό και εργατική τάξη και πάλι εθνική. Θέλουμε μια Ελλάδα που θα έχει ελληνική καρδιά σε κοινωνία, εργασία, παιδεία και πολιτική διοίκηση. Και ο στρατοκόπος να είναι δικός μας άνθρωπος που λατρεύει Θεό και Ελληνική Σημαία.

Ο πολύ σπουδαίος πατριώτης εθνικιστής ποιητής μας Κωστής Παλαμάς, λησμονημένος από τους μισερούς διεθνιστές κυνηγούς κεφαλών εθνικιστικών μα κλειδωμένος ισόβια με αγάπη άσβεστη μέσα στις δικές μας καρδιές, είχε πει πολύ σοφά: «κάλλιο γλίστρα στο δρόμο το δικό σου παρά στο δρόμο τού άλλου να’ σαι ορθός». Λάθη κάνει εκείνος που εργάζεται για το καλό των δικών του ανθρώπων και εκείνος πάλι έχει τη δύναμη να τα διορθώσει ώστε να κάμει το κράτος και την κοινωνία καλύτερα από πριν. Εκείνος όμως που έχει αλλού την έδρα των συμφερόντων του και την ψυχή, βαφτίζει τα σκόπιμα εγκλήματα λάθη που τα επαναλαμβάνει έως ότου σου πάρει την έσχατη ανάσα.

Το δικό μας προτεκτοράτο από τον καιρό τής απελευθερώσεως έχει ζήσει σε πολλές, ανιαρές και επικίνδυνες επαναλήψεις το ίδιο έργο. Ποτέ όμως δεν ακούσαμε την αναγγελία συσσιτίων και αυτοκτονιών δίχως να σηκωθεί ο παραμικρός αχός κάποιου εθνεγερτήριου συλλαλητηρίου. Και η εθνική υπερηφάνεια καθοδηγούσε τα έργα μας. Αν τύχαινε να διαβεί ο εχθρός τα τείχη της πολιτείας ατουφέκιστος, πράμα αισχρό και μη ελληνικό, δεν συναντούσε αδιαφορία και κούφιες αντιδράσεις σκόπιμες από αντάρτες της πλάκας χρυσοκάνθαρους και μισθωμένους από το νεοταξικό κτήνος και διαπραγματευτές του αμίλητου νερού στρατευμένους.

Όταν κάποιος έρχεται και σου δίνει με το τσουβάλι το ασήμι στο χέρι, θα σου ζητήσει το χρυσό σου ολάκερο και τα κλειδιά τού πιο απόκρυφου δωματίου του σπιτιού σου. Θα σου γυρέψει τα κειμήλια τα ιερά που μονάχα τα παιδιά σου κάνει να τα δουν μετά από εσένα. Θα κινδυνέψουμε να χάσουμε και την κανδήλα της πίστης από το εικονοστάσι. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι τα ασημικά δεν βρίσκονται σε χέρια ελληνικά. Θέλουν λοιπόν με αέρα και μάλιστα κοπανιστό να βγούμε από τη στράτα τη δική μας και έτσι παραμένοντας αιχμάλωτοι στην ίδια μας την πατρίδα να ξεγλιστρήσουν οι σκιές του νεοταξικού θανάτου να εγκαταστήσουν τον νέο ψευτοέλληνα στη θέση μας μόνιμα.

Να λοιπόν ο λόγος της ύπαρξης των συκοφαντών και διωκτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Τα τείχη δεν έχουν πέσει πλήρως. Οι μαχητές του ελληνισμού έχουν ξεπροβάλλει στις επάλξεις της φυλής μας και σηκώνουν γενικό συναγερμό συστράτευσης του λαού μας που αγαπάει πολύ το γένος του. Είναι οι αληθινοί Έλληνες που γνωρίζουν καλά πως ζωή ελεύθερη νοείται μονάχα μες τη φυλή μας. Όμως τα λυκόρνεα του κατοχικού καθεστώτος μάς λένε πως δεν μπορούμε τάχα μονάχοι να σταθούμε δίχως την παγκόσμια σιωνιστική μέγγενη.

Αλλά επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο ελληνισμός ψηλό ανάστημα, εμείς οι εθνικιστές καθιστάμεθα επικίνδυνοι για το σύστημα γιατί δίδουμε αλληλεγγύη και πρόταση προοπτικής απελευθερώνοντας συνειδήσεις στο διάβα μας. Και έτσι βλέπουμε τους «αντιπολιτευόμενους» και το παρακράτος μαζί με τους κυβερνητικούς επαίτες να συνασπίζονται και να σηκώνουν αντιρατσιστικά συλλαλητήρια ενάντια στην «ξενοφοβία». Δεν κάνουν όμως κανένα συλλαλητήριο για τα λαθρομεταναστευτικά εγκλήματα ενάντια στους Έλληνες και την ξενοκρατία των τοκογλύφων. Προσπερνούν βιαστικά το γεγονός πως τα νέα μέτρα γεννούν νέα χαράτσια. Και δεν ενοχλούνται από την γειτονική λογχοφόρα βουλιμία αφού με αυτούς τα έχουν βρει. 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε επιλέξει το δρόμο τής ελληνικής φυλής όσο κι αν είναι ολισθηρός. Και αυτοί που δυσκολεύουν τούτη τη στράτα προκαλώντας φόβο και διχασμό θα ισοπεδωθούν. Στη γη μας ορθώνουμε εργαστήρι και πολεμίστρα και με τα πλούτη της και την ψυχή μας δυναμώνουμε. Κι αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








 





  





 

No comments: