ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 4-1-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 3-1-2013.
ΑΘΗΝΑ 6-1-2013.


Στο κατεχόμενο προτεκτοράτο μας η πολιτική τάξη χρησιμοποιεί ευρύτατα ένα επικοινωνιακό κόλπο προκειμένου να ελέγξει τα αντανακλαστικά και τις αντιδράσεις του χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Και το πολιτικό αυτό τρικ είναι η διασπορά των ψεύτικων διλημμάτων πασπαλισμένο πάντα φυσικά με την στρέβλωση της αλήθειας, το γνωστό μας πολιτικάντικο ψεύδος.

Όταν μάλιστα επιχειρείται η υγιής πολιτική ανάλυση και η αντιπαράθεση της πατριωτικής πολιτικής άποψης, τότε ο εθνικιστής χαρακτηρίζεται ως «επικίνδυνος». Όταν όμως ο αριστερός που προσποιείται τον αντιστασιακό, δίχως καν να επιθυμεί στην πραγματικότητα να κυβερνήσει, σπάει περιουσίες, απειλεί ή επιτίθεται σε Έλληνες, αυτός χαρακτηρίζεται ως «λαϊκός προστάτης».

Νεοταξισμός όμως και καθεστώς θέλουν Ελλάδα δίχως Έλληνες. Ουδείς εκ των πολιτικών αντιπάλων του Εθνικιστικού Κινήματος αναφέρεται σε εθνική και λαϊκή πολιτική. Τον λαό τον έχουν εντάξει στα πλαίσια μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας λαθρομεταναστών και τοκογλύφων. Από την άλλη πλευρά την λέξη έθνος την έχουν καταργήσει αφού σαφής εντολή και προορισμός της κατοχικής διοικήσεως είναι η ένταξη του τεχνηέντως χρεοκοπημένου εθνικού κράτους στους κόλπους της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Οι πλέον συντηρητικές τάχα συνιστώσες των ψευτοκυβερνητικών ηγετίσκων αναφέρονται στο ελληνικό έθνος πλέον μονάχα προεκλογικά, στις εθνικές εορτές και σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες θέλουν να κατηγορήσουν τον Λαϊκό Εθνικισμό μας ως τάχα φορέα εθνοκαπηλείας. Ταύτα πράττουν οι ίδιοι οι κάπηλοι, αυτοί που θέλουν να «καθαρίσουν» με φιλελεύθερο τρόπο τις οδούς μας από τη λαθρομετανάστευση! Στις υπόλοιπες μέρες του πολιτικού τους χρόνου συνομιλούν με όσους βαστούν τους τόκους εγκαταλείποντας την εθνική παραγωγή, με κείνους που μας σημαδεύουν με βαπόρια και λόγχες όταν παράλληλα μάς ζητούν ό,τι έχει αφεθεί εσκεμμένα αφύλακτο. Νησιά, γεωφυσικός πλούτος, αληθινή ελευθερία.

Ο Εθνικιστής είναι ένας τελείως διαφορετικός τύπος Έλληνα από τον πολιτικό που έχει συνηθίσει ο πολιτικάντικος συρφετός, ο ψευτοσυμμαχικός εσμός, ακόμη και ο ταλαιπωρημένος μα τόσο ευκολόπιστος λαός μας. Είναι ακέραιος εκφραστής της κοινωνίας και αδιάλλακτος διεκπεραιωτής των εθνικών υποθέσεων. Στυλοβάτης του κοινωνικού ιστού και πολεμιστής υπέρμαχος της εθνικής μας υπεροχής. Ο Έλληνας Εθνικιστής είναι προπαγανδιστής της Φυλής και της Θυέλλης. Απορρίπτει με τον ίδιο απόλυτο τρόπο τόσο το σκύψιμο της μέσης όσο και το άδικα χυμένο αίμα. Αγωνίζεται για να αποφύγει τη σκύλα και τη χάρυβδη του καιρού μας σαν τον Οδυσσέα.

Το σκύψιμο της μέσης είναι για εμάς καταδικαστέο σε όλες τις μορφές του, είτε ως εθελούσια και αμαχητί υποταγή στον εχθρό είτε ως ακολουθία ξένων εξουσιών και εντολών ενός ψεύτικου οράματος που μόνο προορισμό έχει την υποδούλωση του λαού και του έθνους. Ο Ελληνισμός πρέπει να κατέχει μονάχος του τα κλειδιά των τυχών του και να ορίζει το μέλλον του στο τιμόνι της ανθρωπότητας. Να βαδίζει με γνώμονα τις δικές του αρχές. Δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, αυτοκυριαρχία, πολιτισμική και εθνοφυλετική καθαρότητα. Να διαθέτει από κοινού Πίστη και Εθνική Συνείδηση.

Ο Εθνικισμός διακηρύσσει με πάθος πως ο Έλληνας οφείλει με άλλα λόγια να μείνει στις δικές του ράγες, στους εύκολους μα και τους δύσκολους καιρούς, δίχως να εκτροχιάζεται από σειρήνες γλυκολάλητες ή από απειλές. Όσο πιο δύσκολες μάλιστα είναι οι περιστάσεις σαν τις τωρινές και τις αμέσως επόμενες που έρχονται, τόσο πιο πολύ πρέπει να πολεμήσουμε για να μείνουμε σωστοί Έλληνες. Το αίμα που μας ζητούν κάποιοι βρωμεροί ντόπιοι και ξένοι νεοταξίτες να χύσουμε, το διαθέτουμε μονάχα για να κρατήσουμε μακριά τα μολυσμένα σκυλιά της παγκοσμιοποίησης κι όχι για να χτυπηθούμε αναμεταξύ μας σε ένα εμφύλιο βγαλμένο από τα παλιά. 

Στον καιρό που βασιλεύουν καταχρηστικά και προσωρινά οι άπιστοι, εμείς θα παραμείνουμε πιστοί ακόμη κι αν μείνουμε οι τελευταίοι επάνω στον πλανήτη. Θα παραμείνουμε πιστοί στο Θεό και ελέω Εκείνου στην Πατρίδα και την Οικογένεια, στον Ορθό Λόγο και την Ελλάδα, στους πατέρες και τα παιδιά μας ακόμη και αν χρειασθεί να δώσουμε τη ζωή μας. Αλλά ο λόγος του ελληνικού εθνικισμού θα βλαστήσει και η Ελλάς θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει.

Τα τείχη της Ελλάδος θα ανασηκωθούν όρθια. Ο Στρατός θα κάμει την ιερή αποστολή του με μεγαλύτερο ακόμη πάθος όταν ψευτοσύμμαχοι και ελληνόφωνοι αριστεροί, κράζουν όλο και πιο έντονα πως πρέπει να καταργηθεί και να γίνει επαγγελματικός. Γεμίσαμε ξάφνου αντιρρησίες συνειδήσεως σε Εσπερία και ΣΥΡΙΖΑ δήθεν συμπτωματικά! Και από κοντά ψευτοσυντηρητικοί και ψευτοπροοδευτικοί βαλθήκανε να πολεμήσουνε από κοινού με τους ίδιους διεθνείς δοσάδες τον ρατσισμό των Ελλήνων κι όχι τον πολυφυλετικό στραγγαλισμό και την τοκογλυφική μέγγενη που σπρώχνουν το λαό μας στο θάνατο! Και από κοντά ζυγώνει ένα ακόμη όμοιο χάλκινο χέρι δουλείας με τα προηγούμενα, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η αντίχριστη πανθρησκεία.

Είμαι Έλλην, είμαι προπαγανδιστής της Ελληνικής Φυλής και της Θυέλλης των Καιρών. Είμαι κατά συνέπεια Εθνικιστής. Θέλω Μεγάλη Ελλάδα και Ελεύθερους Έλληνες. Θέλω Δυνατή Ελλάδα φτιαγμένη από Πιστούς Έλληνες. Τούτο τον Ιερό Όρκο δίδουν τούτη τη στιγμή χιλιάδες χιλιάδων Έλληνες. Από την ελεύθερη τάχα Ελλάδα έως την έσχατη προσωρινά σκλαβωμένη ελληνική γη. Ο Λαϊκός Εθνικισμός τους όρκους του ενώπιον Θεού και Ελλήνων τους κάμει πάντα πράξη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


   






 

No comments: