ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 6-1-2013.
ΑΘΗΝΑ 6-1-2013.


Το αληθινό περιβάλλον της πολεμικής που δεχόμαστε ως έθνος αποκαλύπτεται με όλες πλέον τις άθλιες πτυχές του. Η σήψη, η διαφθορά, ο θρασύς έλεγχος των «εκπολιτισμένων» βαρβάρων της Εσπερίας, η εξαθλίωση του λαού μας, όλα βρίσκουν τη θέση τους επάνω στο μωσαϊκό του ανθελληνισμού. Κανείς πλέον δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι αυτό που μας συμβαίνει δεν είναι ένα οικονομικό ξεσκόνισμα αλλά η σημαντικότερη μάχη που καλούμαστε να δώσουμε ως έθνος, η μεγάλη αναμέτρηση της Πίστης και της Φωτιάς.

Ήρθε η ώρα να μας γυρέψουν οι μπιστικοί σκύλοι της παγκοσμιοποίησης να τους παραδώσουμε μαζί με τη φωτιά από το τζάκι και τη φωτιά της Πίστης μας. Αλλά αυτό δεν είναι διόλου εύκολο πράγμα να τελεσφορήσει στη γη του φωτός και των θυσιαστικών αγώνων. Βλέπουν βέβαια οι μισέλληνες του σιωνιστικού νεοταξισμού την αδράνεια και την ήπια αντίδραση του λαού μας έως τώρα στα δεινά που φέρανε οι προδότες πολιτικάντηδες. Μετρούν τους σφυγμούς της κοινωνίας μας και μας ετοιμάζουν την ηλεκτρονική αιχμαλωσία συναλλαγών, σκέψεων και πράξεων.

Η μεθοδευμένη ανυπαρξία των μηχανισμών καθάρσεως του πολιτικού τοπίου από τις υπεξαιρέσεις του δημοσίου χρήματος και τις φορολογικές απάτες είναι το απαραίτητο βήμα για την έναρξη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Η Ελλάς γίνεται για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο για την αντικατάσταση του εθνικού κράτους από την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η στοχοποίηση του ελληνικού εθνικισμού και της ελληνικής αστυνομίας από το γερμανικό κοινοβούλιο και την ανήθικη ψευτοευρωπαϊκή ένωση δεν αποτελεί τίποτα άλλο από την επίθεση υποταγής της εθνικής μας συνειδήσεως και νομιμότητας. Η καταστολή του πατριωτισμού και των μηχανισμών ασφαλείας του ελληνικού έθνους.

Κατά ποια έννοια νομιμοποιούνται να ασκήσουν επάνω μας έλεγχο ξένες δυνάμεις; Ποιοι είναι αυτοί που θα μας μιλήσουν για αυταρχισμούς και ανικανότητα κρατικού ελέγχου είτε της εθνικής μας ασφάλειας είτε των δημοσίων οικονομικών μας; Αλλά και από την άλλη πλευρά πως είναι δυνατόν να περιμένουμε ακόμη λύσεις από τους άρπαγες ελληνόφωνους πολιτικάντηδες όταν οι ίδιοι κάλυπταν επί χρόνια ολόκληρα τη διαφθορά και επάνδρωναν τους θεσμούς με διεφθαρμένους;

Πως είναι δυνατόν να βάλουν τάξη στο κράτος αυτοί που έχουν πάρει εντολή να το κατεδαφίσουν; Σε καμία περίπτωση ο παράνομος και ο κατακτητής δεν γίνεται να κάμουν το έργο του φρουρού έθνους και εννόμου τάξεως. Άλλος είναι ο προορισμός τους.

Οι λύκοι έχουν ζώσει για τα καλά τη μάντρα. Γρυλίζουν, λυσσομανάνε, ουρλιάζουν ολοένα και πιο δυνατά. Το κάμουν διακριτικά είναι η αλήθεια. Αλλά το κακό δεν αλλάζει μήτε οπισθοχωρεί μονάχο του. Και από ειρηνικές επαναστάσεις μην περιμένετε τίποτα. Ένα μεγάλο παραμύθι είναι, η νάρκωση πριν τον ακρωτηριασμό σε Πίστη και Πατρίδα.

Μας φέρανε τη φτώχια για να μας κάνουνε ζήτουλες. Μας φέρανε τον τρόμο στην κοινωνία και την οικονομία για να μας μουδιάσουνε σθένος και ανθρωπισμό. Χρησιμοποιούνε στην αλλοίωση του ελληνισμού μας και των ελευθεριών μας, στο αγκάλιασμα των αιώνιων εχθρών μας, ακόμη και εξωμότες της ιεροσύνης και της ορθοδοξίας μας ως κατήγορους του εθνικισμού και λάτρεις πολυπολιτισμού και αλλοθρήσκων.

Για ποιο λόγο αγκαλιάζονται χθεσινοί μονομάχοι στο πεδίο της πίστης; Για ποιο λόγο άθεοι αριστεροί προσεγγίζουν το Θείο Βήμα όταν πριν αλλάζανε δρόμο; Όταν μιλάγανε για χωρισμό κράτους και εκκλησίας; Γιατί προφανώς κάποιοι μέσα από την εκκλησία θέλουνε την παγκόσμια κοινωνία των θρησκειών. Επομένως αυτοί είναι οι εταίροι της μετάλλαξης και όχι οι πιστοί μαχητές Θεού και Ελλάδος.

Από την άλλη πλευρά πάλι για ποιο λόγο ψευτοσυντηρητικοί και ψευτοσοσιαλιστές βρίσκουν κοινό σημείο συνάντησης με την κομμουνιστική λαίλαπα στα πολυπολιτισμικά μονοπάτια και τα ανοικτά σύνορα όταν διώκουν τάχα την αναρχία και τη λαθρομετανάστευση; Αυτήν διώκουν ή την Ελλάδα και τους Έλληνες; Δεν κάμουν σε καμία περίπτωση έργο εθνικό ούτε λαϊκό. Θάβουν το έθνος μας και ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού μας. Παραχώρησαν εθνική κυριαρχία, δώσανε γη και πλούτο στα σκυλιά του παγκόσμιου κτήνους, του εμπόρου εθνών και πίστεως και τώρα μας βάζουνε στα ηλεκτρονικά κελιά του λόγου που λέγεται Παγκοσμιοποίηση και Αντίχριστη Σιωνιστική Δικτατορία.

Θυμηθείτε. Μας κάνανε να αφήσουμε πίσω σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Μας συνήθισαν να επικαλούνται άλλοι λαοί τη δική μας ιστορία και τα δικά μας τάχα ελεύθερα εδάφη. Διαλύσανε οικογένεια και παιδεία. Κατηγορήσανε και φυλακίσανε παρασημοφορημένους Έλληνες Στρατιωτικούς. Συκοφάντησαν Ιερά και Όσια. Ψευτοταγοί, ψευτοέλληνες και αλλόπιστοι σηκώσανε εξουσία και πλούτη υποθηκεύοντας Ελληνική Ψυχή.

Τώρα μας λένε να πληρώσουμε το λογαριασμό. Να πάρουμε τα ηλεκτρονικά δεσμά με τις ηλεκτρονικές κάρτες χρέωσης και πίστωσης σε όλες τις συναλλαγές μας και μάλιστα υποχρεωτικά. Από τα 500 ευρώ και σύντομα από το 1 ευρώ. Ύστερα θα μας φέρουν το χάραγμα. Αφού λύσανε τάχα το πρόβλημα με λιγότερη πατρίδα και λιγότερο ψωμί, θα μας πάρουν και την Πίστη για να είμαστε ασφαλείς στα χέρια του παγκόσμιου κτήνους.

Δεν πουλάμε Πατρίδα. Δεν αρνούμαστε Θεό. Είμαστε οι Πολεμιστές της Πίστης και της Φωτιάς. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Εθνικιστές. Ερχόμαστε προς δόξα Θεού και Μεγάλης Ελλάδος και διασκορπίζονται οι εχθροί του Φωτός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






 

No comments: