ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ – Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ 18-1-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 17-1-2013.
ΑΘΗΝΑ 20-1-2013.



Το Εθνικιστικό Κίνημα έχει δεχτεί ένα μεγάλο αριθμό κατηγοριών από τους εχθρούς του ελληνισμού μας. Πηγή όλων αυτών των αρνητικών αναφορών είναι η υπεράσπιση του τόπου και του λαού με γνώμονα τον εθνοφυλετικό προσδιοριστικό παράγοντα και η ανάδειξη των αληθινών δυνατοτήτων της πατρίδος μας. Οι δε πυκνές αναφορές μας στην ελληνική ιστορία δεν ερμηνεύονται από τους αντιπάλους μας ως οδοδείκτης εθνικής αυτογνωσίας και παραδειγματισμού των νεοελλήνων και των παιδιών μας αλλά ως προγονοπληξία ή γραφικότητα.

Πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βρει λογικό ειρμό στην σκέψη των ποικίλων αντιεθνικιστών και ανθελλήνων. Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί κανείς να εντοπίσει τη λογική σε τακτικές και πολιτικές ομάδες που εδράζουν τις ενέργειές τους στην αριθμολογία μιας εθνικά αποστεωμένης οικονομίας και στην εξάρτηση του κράτους από ξένα ισχυρότερα συμφέροντα. Σίγουρα ένα ισχυρό εθνικό κράτος πρέπει να έχει δικούς του στρατηγικούς σχεδιασμούς και προσανατολισμούς. Να λαμβάνει τις αποφάσεις με γνώμονα το κοινό καλό της εθνικής κοινότητας και να μην φείδεται μήτε κόπων μήτε αντιπαραθέσεων όταν αυτό συνάδει με την ασφάλεια έθνους και λαού.

Αυτό που οι εχθροί του ελληνισμού και του εθνικισμού κατά συνέπεια ονομάζουν γραφικότητα εμείς οι εθνικιστές το αποκαλούμε αγνό και ανιδιοτελές ρομαντισμό και επιστροφή στην πραγματική αποστολή του ελληνικού γένους. Και εκείνο που χαρακτηρίζουν στην ιδεολογία μας οι εχθροί της φυλετικής ψυχής ως ρατσισμό και μίσος εμείς το αποκαλούμε δυναμισμό της ελληνικής φυλής και άρση των τεχνητών αδιεξόδων. Είναι η αγάπη για την πατρίδα που μας ανέστησε και η μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του λαού και τα φυσικά χαρίσματα της δικής μας γης.

Από τη στιγμή λοιπόν που η Ελλάς ανέδειξε στο παρελθόν αυτοκρατορίες και μεγάλα αναστήματα του πνεύματος και της πολεμικής αντάρας, πως είναι δυνατόν να δεχτούμε τον σημερινό πεσιμισμό και την ηττοπάθεια; Πως είναι δυνατόν να δεχτούμε το τέλος του πολιτισμού και της πρωτοποριακής προσωπικότητας του ελληνισμού αντικαθιστώντας τη δημιουργικότητα του λαού με την υποθήκευση της Ελλάδος και την εθνική υπόσταση και ισχύ με την παγίωση ενός άθλιου προτεκτοράτου, κοινωνικά αποδεκατισμένου και εθνικά τεμαχισμένου, υπό τις διαταγές διεθνών γυρολόγων και βαρβάρων;

Είμαστε λοιπόν ρομαντικοί πατριώτες και εθνικιστές διότι πιστεύουμε στην φυλετική συνέχεια του ελληνισμού και γιατί διψάμε να τον κραταιώσουμε όπως άλλοτε, να τον αναστηλώσουμε επί της ουσίας, με έργα και αίματα και δάκρυα αποκλειστικά δικά μας. Αγαπούμε πολύ την ράτσα μας και πιστεύουμε πως έχουμε απέναντι σ’ αυτήν περισσότερες υποχρεώσεις από όσα δικαιώματα μπορεί κανείς να αριθμήσει. Μας ανέστησε ως μάνα και εμείς οφείλουμε πάραυτα να γιατρέψουμε τις πληγές της, να αφουγκραστούμε τους πόθους της και να αυξήσουμε την μεγάλη εθνοφυλετική μας οικογένεια όταν ελληνόφωνοι και ξένες μισελληνικές συντροφιές θέλουν να τη σταυρώσουν. Τώρα λοιπόν είναι η δική μας σειρά να αναστήσουμε την Ελλάδα.

Είμαστε ακόμη ρομαντικοί γιατί είμαστε συνεπείς με τη φύση μας. Λατρεύουμε τη φύση μας που δεν είναι απρόσωπη αλλά παίρνει ζωή μέσα από τις Παραδόσεις μας, την Ιστορία μας, τη Γλώσσα μας, την Πίστη Θεού, τον Πατριωτισμό, την Ελληνική Οικογένεια, τον Θείο Έρωτα για τη Γη μας και τον Έλληνα Άνθρωπο. Είναι άλλωστε απολύτως βέβαιο και ιστορικά αποδεδειγμένο πως αν δεν αγαπάς τη φύση τη δική σου δεν μπορείς να αγαπήσεις τίποτα και δεν μπορείς να μιλάς για ανθρωπισμό και δικαιώματα. Γιατί αυτά τα δικαιώματα πρέπει πρώτα από όλα να τα σεβαστείς στο δικό σου σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους. Να κρατήσεις δηλαδή την Ελλάδα κυρίαρχη και ελληνική κι όχι δούλη και φυλετικά νεκρή.

Ο Εθνικιστικός Ρομαντισμός του Έλληνα όμως δεν είναι παθητικός και δεν γίνεται ακόλουθος κανενός τυράννου εισβολέα, είτε αυτός προσποιείται τον δημοκράτη με λαλιά ελληνική είτε έρχεται έξω από το κάστρο του ελληνισμού για να σωριάσει τα τείχη του. Αδελφός του και συμπολεμιστής είναι κάθε ώρα και στιγμή ο Εθνικιστικός Δυναμισμός του Γένους μας. Κοντά στο νου έρχεται και η πράξη. Δίπλα στην ακατάβλητη Ιδέα ακολουθεί η αποφασιστικότητα της ύλης.

Ισχυρότερη ακρόπολη και πολεμίστρα είναι η Ατσάλινη Θέληση του Έλληνα Πολεμιστή που δεν ησυχάζει ούτε σε καιρό πολέμου ούτε σε καιρό ειρήνης. Άλλωστε η ίδια η ζωή είναι ένας πόλεμος για να αντιμετωπιστούν ανάγκες, αδυναμίες και οι αλαζόνες που νομίζουν πως μπορούν να σου επιβληθούν. Η ζωή είναι για τους Ισχυρούς και το Δίκαιο θέλει επιμονή και πυγμή για να γίνει σεβαστό. Οι εχθροί του Ελληνισμού πρέπει να τον φοβούνται και ο πολιτικός ηγέτης πρέπει να εμπνέει σεβασμό και σιγουριά στο λαό του.

Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί ο Ελληνισμός και ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι τα εσωτερικά πλήγματα που δεχόμαστε σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που εισβάλλει η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα, υποθηκεύεται η εθνική περιουσία, οδηγείται σε λιμοκτονία και υπογεννητικότητα ο λαός μας και αποθρασύνονται εχθροί και παρακρατικοί και κάθε λογής λούστροι του νεοταξισμού. Εμείς παραμένουμε ρομαντικοί και δυναμικοί Έλληνες Εθνικιστές στην Μεγάλη Ελλάδα του εθνικού προσανατολισμού και της εθνοφυλετικής συνοχής που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

No comments: