ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 30-6-2013.
ΑΘΗΝΑ 30-6-2013.


Το ψευτορωμέϊκο τής νεοταξικής κατοχής αποτελεί τον ορισμό τού κράτους των βολεμένων και των βολικών εθελόδουλων. Είναι μια πολιτική φατρία διορισμένων τής παγκοσμιοποίησης που φτιάξανε με την ανοχή έως σήμερα του προδομένου λαού μας ένα καθεστώς αχαμνών και αρεστών υπάρξεων εκτοπίζοντας από την πολιτική και κοινωνική ζωή τού τόπου τούς άριστους στο ήθος και τον πατριωτισμό.

Ολάκερος ο μηχανισμός τής σήψης και τής υποταγής είναι γεμάτος από πρόθυμα φερέφωνα τού αφελληνισμού και τού ξεπουλήματος τής Πατρίδος μας που φωνασκούν όταν το καθεστώς τ’ αφήνει έξω από το φαγοπότι. Προπαγανδίζουν νυχθημερόν τα παπαγαλάκια για την αναγκαιότητα των κεφαλικών φόρων και τής αφαιρέσεως τής εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά όταν θίγονται οι θέσεις εργασίας τους θυμούνται τον μαρτυρικό Μελιγαλά επαινώντας τις κομμουνιστικές θηριωδίες.

Θέλουν να διαλύσουν την εθνική αμυντική βιομηχανία οι δωσίλογοι όταν ήδη τής έχουν επιφέρει βαρύτατα τραύματα, σταματώντας μονάχα μπροστά στο φόβο τής περαιτέρω ανόδου τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Έχουν συρρικνώσει τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση ολάκερο το λαό, αλλά συνεχίζουν να αναζητούν τρόπους για το πώς θα συντηρήσουν όσο περισσότερο κομματικό στρατό και προνόμια μπορούν γύρω από τη δική τους διακομματική αθλιότητα.

Να ζήσουν οι αρεστοί τού καθεστώτος που υπηρετεί την παγκοσμιοποίηση και να πεθάνουν όσοι το πολεμούν προκειμένου να ζήσουν τα παιδιά τους και η Πατρίδα. Αυτές είναι οι διαταγές που λαμβάνουν οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες όταν τα παγκόσμια αφεντικά τους λένε να μην κάνουν εκλογές γιατί θα έρθει μια Νέα Εθνικιστική 4η Αυγούστου. Και ακόμη ο ψευτοευρωπαϊκός τύπος ανθρώπου που πασχίζουν να δημιουργήσουν θα κονιορτοποιηθεί. Και ο τύπος τού πολίτη που θέλουν να στήσουν είναι ένα ανδρείκελο με κατευθυνόμενες επιθυμίες, ανύπαρκτη εθνική ταυτότητα, μηδενική Πίστη.

Βάζουν κάποιους ψευτοκαθηγητάδες να ζητήσουν την αποβολή τού εθνικισμού από τα σχολεία για να συνεχίσουν την βεβήλωση και τον αφανισμό τής συλλογικής εθνικής μνήμης. Να μην θυμόμαστε  ποιοι δολοφόνησαν τους προγόνους μας και ποιοι σκλάβωσαν την Πατρίδα μας, όταν έχουν γεμίσει την ελληνόφωνη τηλεόραση με τουρκικές κακοτεχνίες και προπαγάνδες.

Δίδουν ονόματα Τούρκων κατακτητών σε ελληνικές πόλεις και κλείνουν στρατόπεδα, όπως στα Ιωάννινα. Αφήνουν τους Έλληνες να δολοφονούνται από τους σύγχρονους εισβολείς που μπαίνουν ως λαθρομετανάστες γιατί πρέπει να θριαμβεύσει το δανεικό «όραμα» των αρεστών. Μας λέγουν οι Τούρκοι πως έρχονται να κλέψουν κι άλλη ελληνική γη. Μας κραδαίνουν την αφαίρεση των περιουσιών μας οι σιωνιστές τοκογλύφοι. Και βραβεύουν σε διεθνείς συνάξεις των βρικολάκων τού νεοταξισμού τα καλά ελληνόφωνα δουλικά.

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους για μια φορά ακόμη. Στα χνάρια τού Γέρου τού Μοριά, τού Τρανού Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, θα δώσουμε στους επιγόνους τού Νενέκου ό,τι τούς αξίζει. Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επάνω από την οποιαδήποτε δημοκρατία βρίσκεται η Πατρίδα. Επάνω από την υποκριτική και ραγιάδικη «ειρήνη» βρίσκεται η Ελευθερία που αξίζει όλες τις θυσίες τού κόσμου. Και οι Άριστοι τής Φυλής, οι Πιστοί σε Χριστό και σε Ελλάδα δηλαδή, είναι προορισμένοι να εκτοπίσουν τους αρεστούς. Να τους στείλουν στους μισέλληνες, αφού αυτός ο Άγιος Τόπος ανήκει μονάχα στις Καθαρές Ελληνικές Καρδιές.

Το όνομα, η μνήμη και τα μνημεία τής κατοχής θα κατεδαφιστούν και θα σβήσουν από την Ιερή Ελληνική Γη. Η ανηθικότητα και η προδοσία θα εξαφανιστούν από τους προβολείς και την ψεύτικη παιδεία. Στο δικό μας Εθνικό και Λαϊκό Κράτος οι ύμνοι ανήκουν μονάχα στο Θεό, το Ελληνικό Ήθος και την Μεγάλη Ελλάδα. Ο διεθνισμός δεν έχει καμία θέση στη ζωή τής Ελληνικής Πολιτείας. Οι Έλληνες δεν είναι μήτε διεθνιστές μήτε οικουμενιστές. Δεν μπαίνουν σε παγκοσμιοποιήσεις και πανθρησκείες όσο κι αν χρησιμοποιούν κάποιοι τους αρεστούς επίορκους που έχουν εισχωρήσει καταχρηστικά στην εκκλησία μας.

Για εμάς τους Εθνικιστές ο λαός μας αποτελείται από Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή κι όχι από πολίτες τού κόσμου. Ο Έλληνας έχει Εθνική Συνείδηση, Αξίες και Παραδόσεις που τον κάνουν ολοκληρωμένο άνθρωπο όχι καθ’ υπαγόρευση τού Συστήματος αλλά κατά την ουσία τής έννοιας με πλήρη σεβασμό στη φύση του. Κάποιοι θέλουν να επιφέρουν ακόμη και την άρνηση στην ίδια τη γενετήσια φύση ώστε να καθοδηγηθούν οι λαοί στην υποδούλωση τής σάρκας που ξεσχίζει πάσα ορθή πεποίθηση.

Στη Γη τού Φωτός όμως η ωραιότητα των Αρίστων τού Ελληνικού Έθνους πολεμά και συντρίβει την ασχήμια των αρεστών τού μισελληνισμού. Τα μνημεία και οι οδοί τής Πατρίδος μιλάνε για την ελληνική ιστορία και τις θυσίες των Ηρώων μας. Θυμίζουν το μόνο Ιερό Χρέος μας να κρατήσουμε έξω από την Πατρίδα τούς βάρβαρους, υπέρλαμπρα και ανέγγιχτα τα Προσκυνήματα και να μεγαλώσουμε την Ελλάδα, φέρνοντάς την στα δικά της χώματα από όπου εφορμούν τα γειτονικά νεοταξικά ενεργούμενα.

Η Κεφαλή τού Γένους και οι Θεσμοί θα απαλλαγούν από τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους ριψάσπιδες. Οι περιουσίες που φτιάξανε οι αρεστοί στις πλάτες τού ελληνικού λαού θα απαλλοτριωθούν και θα αποδοθούν στο Ελληνικό Έθνος. Στους Άριστους Εργάτες και Πολεμιστές τού Ελληνισμού που θα χτίσουν την Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





 

No comments: