ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 23-6-2013.
ΑΘΗΝΑ 23-6-2013.


Τα μεγάλα έθνη υπερασπίζονται τις Παραδόσεις τους, την Ιστορία τους και την Εθνική τους Ανεξαρτησία απέναντι σε οποιονδήποτε θρασύ βάρβαρο δίχως να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Τα Ζωντανά Έθνη που πορεύονται με γνώμονα τα Ιδανικά τους είναι τα μόνα που διαθέτουν την ικανότητα να παραμένουν ελεύθερα και μεγάλα. Κι αυτή ακριβώς είναι η οδός που πρέπει να βαδίσει η Ελλάς.

Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους τεχνητούς διαχωρισμούς μεταξύ τού λαού και τις πολιτικές ιερές αγελάδες που μας επέβαλλαν οι ψευτοσύμμαχοι και τα ενταύθα ευρισκόμενα ενεργούμενα αυτών. Δεν υπάρχει κανείς άλλος διαχωρισμός πλην ενός και μόνου απολύτως παραδεκτού. Αυτός ανάμεσα στους Πατριώτες και τους μισέλληνες, ανάμεσα στους Εθνικιστές και τους εθνομηδενιστές. Και επιπλέον δεν υπάρχει κανένα ανέγγιχτο πολίτευμα και καμία «συμμαχική» συμφωνία από την στιγμή που εκπορεύονται από εκείνους που σέρνουν την Φυλή μας στο χαμό.

Δεν οφείλουμε κανέναν απολύτως σεβασμό σε εκείνους που κλείνουν στρατόπεδα, σχολεία και νοσοκομεία όταν ξιφουλκούν γύρω από τα διεφθαρμένα προπαγανδιστικά τους μαγαζιά για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό από την αληθινή φύση τού προβλήματος. Και η αληθινή φύση τού προβλήματος είναι ότι δεν έχουμε εθνική εξουσία αλλά μια κουστωδία σωματοφυλάκων και φοροεισπρακτόρων που ενεργούν για λογαριασμό των αληθινών εξουσιαστών, τής παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας που μάς ζητάει να αρνηθούμε την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα.

Μας ζητούν να δεχτούμε τον κιναιδισμό και την παιδεραστία που προελαύνουν σε κανάλια, δρόμους και σχολικά βιβλία. Θέλουν να ανοίξουμε το Άγιο Όρος στον «τουρισμό» τής Παγκοσμιοποίησης. Γυρεύουν να αποδεχτούμε τον εθνοβλαβή πολυπολιτισμό και τις ανύπαρκτες μειονότητες μέσα από τη λαθρομετανάστευση, την αλλοίωση τής ελληνικής ιστορίας, την νομή εδαφών και ονομάτων με τους βάρβαρους «γείτονες». Μας λένε πως τα παιδιά μας πεινάνε και τα αδέλφια μας πεθαίνουνε γιατί το καλεί η «σωτηρία» και η «ανταγωνιστικότητα» τής πατρίδος μας, δηλαδή ο θρίαμβος τού Συστήματος και ο θάνατος τής Φυλής μας.

Στην πυρά λοιπόν η Πίστη μας, η Σημαία μας, οι Θυσίες των Προγόνων μας. Να ξεχάσουμε την Θεσσαλονίκη τού Λευκού Πύργου και να συνομιλούμε με τους Σκοπιανούς. Να ξεχάσουμε τον Διάκο και τον Ηλιάκη και να συνεχίσουμε τις κουβέντες με τους Τούρκους όταν τα πλοία και τα αεροπλάνα τους παρελαύνουν στο Αιγαίο μας και οι τουρκόψυχοι γυρεύουν σαματά στη Θράκη Μας. Να αποδεχτούμε μια δήθεν Ελλάδα τής υποχωρητικότητας και τής ανηθικότητας γιατί τραβούμε καλό κουπί, όπως λέγουν οι «περιούσιοι» ψευτοσύμμαχοι.

Εμείς όμως δεν αφήνουμε να γυρνάνε ανάμεσά μας οι «ιερές αγελάδες» τού ψευτοανθρωπισμού, τής δουλικής «ειρήνης» και τής τυραννικής «δημοκρατίας». Αυτά τα «ιερά» φαντάσματα τα διαλύουμε γιατί υπεράνω όλων εστί η Πατρίς και οι υπηρετούντες αυτήν. Εμείς είμαστε Έλληνες και Εθνικιστές γιατί πιστεύουμε με πάθος πως ανάμεσα στο Έθνος και την Ιδεολογία μας υπάρχει ένας σύμφυτος δεσμός. Πιστεύουμε σε μια βιοθεωρία που μας λέει πως έχουμε χρέος να ζούμε ως Έλληνες. Και σε μια κοσμοθεωρία που μας λέει πως έχουμε μια συγκεκριμένη θέση στην οικουμένη. Πράμα που σημαίνει πως είμαστε γεννημένοι Πιστοί, Νικητές και Πολιτισμικοί Δημιουργοί.

Ακόμη κι αν αύριο το πρωί συντριφτούν τα πάντα και βασιλεύσει τριγύρω μας το χάος, εμείς θα πολεμήσουμε για να εξοβελιστεί ο βαρβαρισμός και η μιαρότητα από την αυλή μας. Όταν η λογική των «ορθολογιστών» συμβιβάζεται με την αποδοχή τής παγκόσμιας τυραννίας, εμείς εξακολουθούμε να πορευόμαστε με την λογική τής ελευθερίας που είναι παιδί τής εθνικής μας υπεροχής και με την ακατάλυτη Πίστη που είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. Με την Πίστη στα Μεγάλα Πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής που είναι η ίδια καθαρτήρια φωτιά που καίει τον ραγιαδισμό και την προδοσία.

Ανοίγουμε το παράθυρο και τα επικοινωνιακά μας αντανακλαστικά στις ιερές και σεπτές εικόνες τού ελληνισμού μας, στον υπέροχο λαό μας που ισοπεδώνει τα τείχη τής απομόνωσης που τού είχαν επιβάλλει έως σήμερα. Δίδουμε ζωή στα ιδανικά τής Φυλής μας με την πορεία τής κοινωνικής και εθνική μας αποκατάστασης δίχως φόβο για κανένα κόστος. Τίποτα δεν είναι αδύνατο αφού αξίζει να αναλώσουμε όλο μας τον εαυτό για να παραμείνουμε Έλληνες και Άνθρωποι. Κι αν κάποιοι νομίζουν πως η πείνα είναι ο χειρότερος εφιάλτης, τότε εμείς λέμε πως υπάρχει κάτι ακόμη χειρότερο. Να χάσουμε την Πατρίδα και την Πίστη μας. Τότε ο ψυχολογικός θάνατος θα καταστεί σίγουρα και βιολογικός.

Εμπρός λοιπόν, στις επάλξεις τού πολέμου με σύντροφο τα Ιδανικά και τη Φυλή μας. Ισοπεδώνουμε τους μισέλληνες και αποδιώχνουμε τους ριψάσπιδες. Το Ελληνικό Έθνος έβγαλε οριστική απόφαση πως θέλει να ζήσει. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως θα ορθώσει το ανάστημά του και θα επιβληθεί σε όσους το αμφισβητούν. Επομένως σε Προσκυνήματα και Γη Ελληνική θα μείνουν μονάχα Έλληνες στο Αίμα και το Ήθος.

Εσπερία και Τουρκιά και Νεοταξική Σύφιλη και Πολιτικές Θεραπαινίδες, ερχόμαστε και η γη δονείτε. Μια μεγάλη δύναμη πυρός κινείται με Αρχηγό το Θεό, Πολίτευμα τον Λαϊκό Εθνικισμό μας και Εκστρατευτικό Σώμα τον Στρατό και το Λαό μας. Η Ελλάς αναπτύσσεται, πολεμά, νικά και μεγαλώνει!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


    

 

No comments: