ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-5-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 30-5-2013.
ΑΘΗΝΑ 2-6-2013.


Η Πατρίδα μας στηρίζεται επάνω στα πιο γερά θεμέλια τής πλάσης. Είναι η αγάπη τού λαού μας και η πίστη του στο Θεό, τη Φυλή, τους Προγόνους και τα Παιδιά μας. Τα θεμέλια τής Ελλάδος είναι οι μνήμες και τα οστά των περασμένων γενεών ποτισμένα από το Τίμιο Αίμα τους σε κάθε περίσταση που κλήθηκαν να αποδιώξουν το μίσος και την προδοσία, όποιο πρόσωπο κι αν είχαν, όποιο προσωπείο κι αν φορούσαν αυτά.

Μην κοιτάτε προς τα πίσω. Μην αποστρέψετε το βλέμμα από την πατρίδα σας. Γίνετε κυρίαρχοι στη θέση των κυρίαρχων. Τα όπλα σας στραμμένα πάντα προς τα εμπρός για Νίκη Ελληνική. Προτιμήστε να χαλαστείτε μα ποτέ να μην υποδουλωθείτε. Δώστε μια μεγαλύτερη Πατρίδα στα παιδιά σας και ένα πολύ καλό όνομα για κληρονομιά. Μα και στην χειρότερη περίπτωση, δώστε ένα γλυκό χαμόγελο στις ελληνικές ψυχές που σας βλέπουν από ψηλά και στους απογόνους σας το δικαίωμα να συνεχίσουν τον καλό αγώνα τής Φυλής.

Αυτές είναι ορισμένες από τις Παρακαταθήκες και τις Θείες Εντολές των Πατέρων μας. Να μην πατήσουν βέβηλοι τα πατρογονικά χώματα. Να μην συλήσουν τα Άγια Προσκυνήματα. Να μην μας κλέψουν τον Πολιτισμό και την Λαλιά μας την Ελληνική. Να μην πάρουν εξουσίες οι αχρείοι, οι ανήθικοι και οι εθνομηδενιστές. Να μην στρέψουν την Πίστη ενάντια στη Φυλή οι άπιστοι, οι ολιγόπιστοι και οι ανάξιοι υπερασπιστές Θεού και Ελλάδος. Οι πεμπτοφαλαγγίτες ενάντια στους αληθινούς Φρουρούς τού Ελληνικού Έθνους.

Οι Έλληνες Εθνικιστές λοιπόν είναι αυτοί οι Πιστοί Φρουροί τής Φυλής μας. Δεν φοβούμαστε τους προβατόσχημους λύκους και τους υποκριτές. Δεν υπολογίζουμε διόλου τα τουρκικά όπλα και τα ουρλιαχτά τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Τα ματωμένα σύνορα τής Πατρίδος μας δεν καταπέφτουν και δεν συρρικνώνονται. Πυρώνουν τις αληθινές ελληνικές καρδιές και ζεματάνε τα άχρηστα σαρκία των εχθρών μας.

Η Μακεδονία Μας δεν είναι αγοραίο εμπόρευμα που μπορεί ο οποιοσδήποτε πολιτικάντης να το παζαρεύει και ο οποιοσδήποτε κερδοσκόπος να το χαράζει σε ένα χάρτη και να το χαρίζει στον βάρβαρο που το ζητεί. Δεν είναι παιχνίδι η Γη τού Μεγαλέξανδρου. Είναι η βάση που θα εκκινήσει η Νέα Μεγάλη Ελλάδα τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Ο οδικός χάρτης προς τη Φυσική Ελλάδα.

Οι σχεδιασμοί των τοκογλύφων και των σκοτεινών λεσχών τής παγκοσμιοποίησης, ακόμη και οι φαγωμάρες ανάμεσα στις φατρίες που εκπροσωπούνται πολιτικά στην Πατρίδα μας, δεν θα απλώσουν τα βρωμόχερά τους στα γαλάζια ύδατα τού Αιγαίου Μας και τον πλούτο που κρύβει αυτό και κάθε σπιθαμή τής γης μας. Δεν θα μας επιβάλουν την νομή τής φυλετικής μας ύπαρξης με την αποστολή τουρκικών λογχών και αντιρατσιστικών νόμων. Και δεν θα φύγουμε από την γη μας για να έρθουν οι λογιστές τού νεοταξισμού και οι νεομπραίμηδες.

Άρχισε το όμορφο ταξίδι τής ελληνικής αναγέννησης που θα επιφέρει το θάνατο τού Συστήματος. Είναι το μήνυμα των καιρών που έχει απλωθεί σε κάθε γωνιά τής γονατισμένης έως σήμερα Ελλάδος. Ένα μήνυμα που έχει έρθει από ψηλά και το έχουν λάβει ακόμη και οι λαβωμένοι Έλληνες στις προσωρινά σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Τα εθνικά μας σύνορα θα σπάσουν για να φτιαχτούν από την αρχή. Θα πάρουν το σχήμα που ταιριάζει στο Έθνος ώστε να πάψει να ασφυκτιά στα σημερινά στενά του όρια.

Η δε δεξαμενή τού ελληνικού πλούτου θα πλημμυρίσει από νέες ελληνικές ευωδίες και ψυχές παλλόμενες. Δεν είναι οι προσευχές τού Αλλάχ που θα απλωθούν στα ελληνικά σχολεία και τα παιδιά μας, αλλά οι εκκλησίες και τα μοναστήρια μας που θα σειστούν από τις κωδωνοκρουσίες τού λυτρωμού. Δεν είναι το Κέντρο των Αθηνών και ο Άγιος Παντελεήμονας που θα σκύψουν στον πολυφυλετισμό αλλά η Αγία Σοφία, η Κωνσταντινούπολη, η Παναγία Σουμελά και η Τραπεζούντα που θα δουν ελληνικά όπλα και χαμόγελα.

Τα μνημόνια για την κατάργηση τού Έθνους και τού λαού μας που γίνηκαν γι’ αυτόν και μόνον το λόγο, θα σκιστούν και θα πεταχτούν μαζί με τους χάρτες των προσωρινών γειτόνων. Όλοι αυτοί έχουν κάνει σύμπραξη με τους γραικύλους πολιτικάντηδες για μια μικρότερη Ελλάδα που θα πετσοκοφτεί από μελάνι και αίμα. Γι’ αυτό και όχι για άλλο λόγο βάλανε στην άκρη την Μεγάλη Ιδέα και φέρανε όλους τους μισέλληνες στα σπίτια μας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα φέρνει την συμφωνία τού Ελληνικού Γένους για ενότητα και συμπόρευση, για αναδημιουργία και σεβασμό στις Αξίες και την Αποστολή τής Φυλής μας. Οι δικοί μας οι χάρτες λέγουν πως όπου γεννήθηκε και ανδρώθηκε ελληνισμός, εκεί ακριβώς θα επιστρέψει θριαμβεύτρια και τροπαιούχος η Ελλάς. Στις γειτονιές μας βάρβαρα στίφη και ξένες λαλιές θα σβήσουν. Στα σχολεία μας θα γυρίσουν η Ορθοδοξία και η Αυτοκρατορική Ελλάς. Και ο Εθνικός μας Στρατός θα ξεκλειδώσει τις κλειστές πύλες τής Φυλής μας για να εισέλθουν Χριστός και Ελλάς.

Προκαλέστε μας όσο θέλετε. Πολεμήστε μας. Δώστε μας όλες τις αφορμές που γυρεύουμε για να σας συντρίψουμε δια παντός. Γιατί η απόφαση ελήφθη. Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς τώρα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  


 

No comments: