ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ΛΑ.Ο.Σ. και Ελλήνων


“A1”, 12-5-07

Το πολιτικό θερμόμετρο στη χώρα μας εμφανίζει εκπληκτικά σκαμπανεβάσματα που μόνο τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν. Είναι πασίδηλο πλέον ότι οι κατευθυνόμενοι εξουσιαστικοί μηχανισμοί αναζητούν το χρονικό σημείο και την αφορμή τελέσεως των εθνικών εκλογών. Ο επιθετικός προσδιορισμός «κατευθυνόμενοι» πέμπεται ευθέως, διότι το αυτόβουλο και αυτοδιοίκητο των κυβερνήσεων της πατρίδος μας έχει εκχωρηθεί στο διεθνές νεοταξικό κυβερνείο, προσπερνώντας και διαγράφοντας την λαϊκή έκφραση και βούληση. Ακόμη και η Βουλή των Ελλήνων βούλεται μακράν της βουλήσεως των Ελλήνων. Σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό, πλην όμως λογικό και συμβατό για τα εντόπια παγκοσμιοποιητικά εξαρτήματα και γρανάζια που θεωρούν τον λαό μας ισόβια συμβιβασμένο.

Θα μου πει κάποιος: «Μα φυσικά, αφού αυτό το δικαίωμα εκχώρησαν οι ίδιοι οι Έλληνες εδώ και πολλά χρόνια». Ναι, θα συμφωνήσω. Κάπως έτσι συμβαίνει. Όταν τα πάντα μετριώνται με τη θεσιθηρία και τη λάμψη του χρήματος, τότε η ανθρώπινη κενότητα ρημάζει τα πάντα. Η οικογένεια αποσυντίθεται, η πατρίδα οπισθοχωρεί και η πίστη δοκιμάζεται. Όσες φορές το κεφάλαιο έχει μετατραπεί από μέσο εργασιακής και οικονομικής προόδου σε κριτήριο κοινωνικής αξιολόγησης και εθνικής πόρευσης, το μεν πολίτευμα μετατρέπεται σε απεθνοποιημένη αναξιοκρατία, η δε λαϊκή μάζα διαμορφώνεται σε άβουλο όργανο της εκάστοτε εξαρτημένης εξουσίας. Η ακατάσχετη υποσχεσιολογία και η ατέρμονη ψευδολογία καλύπτονται πίσω από την ανοήτως παρεχόμενη λαϊκή νομιμοποίηση. «Μας ψήφισε ο λαός», ισχυρίζεται ο πολιτικός αεριτζής. Ναι, έχει δυστυχώς δίκιο ο πονηρός. Κατά αυτόν τον τρόπο νέμονται την εξουσία οι υποτελείς και άρπαγες, οι δε άριστοι των εθνικών και κοινωνικών αγώνων βάλλονται και προσβάλλονται θρασύτατα.

Η πορεία και η ανανέωση του φαύλου κύκλου προοιωνίζει την απειλή μίας εθνικής αυτοχειρίας και πριονίζει τη συνέχεια και ανέλιξη του ελληνισμού. Ποιος δύναται να αντιτείνει λόγο αντίρρησης όταν στέκει αψευδής μάρτυρας η καθημερινή πολιτική εμπειρία.

Όταν οι πολιτικοί διαχειριστές της χώρας μας διακομματικοί - ίδιας αντίληψης, «ευφυΐας» και ιδεοληψίας - λαμβάνουν το χρίσμα από τη νεοταξική υπερεξουσία και επιβάλλονται στις πλατιές λαϊκές μάζες μέσω της πλέον μαύρης προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου.

Το μέλλον των Ελλήνων υποθηκεύεται και αγνοείται συστηματικά, ενώ «προωθείται» υποκριτικά ως μέσον προκλήσεως εκλογών, όταν το παγκόσμιο σύστημα σιωνιστικής εξουσίας επιθυμεί να εγκαταστήσει ηγεσίες αρεστές που κομίζουν εθνικές ήττες και κοινωνικές υποχωρήσεις. Εκλογές που μας έρχονται κατόπιν Γαλλίας και Τουρκίας. Είναι λοιπόν καιρός για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και κοινωνικής συμμαχίας Ελλήνων και ΛΑ.Ο.Σ. - Γ. Καρατζαφέρη.

No comments: