ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η μεγάλη Ελλάδα χρειάζεται μεγάλους ηγέτες


A1”, 26-5-07

Οι επερχόμενες εκλογές βαίνουν στην τελική ευθεία. Οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες περί του αντιθέτου καθίστανται πλέον γραφικές και άνευ αντικειμένου. Οι συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις στελεχών της Ν.Δ. και οι συζητήσεις περί της μορφής του εκλογικού νόμου καταδεικνύουν σαφή πρόθεση για καταφυγή στις κάλπες. Πρόκειται για έναν μονόδρομο που εξυπηρετεί τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα, κάτω από συγκεκριμένες, όμως επιβεβλημένες προϋποθέσεις. Προϋποθέσεις που δεν ενυπάρχουν σε καμία κομματική πτέρυγα της νεοταξικής καθεστηκυΐας τάξης της χώρας, κάθε απόχρωσης.

Η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία νοείται ως εθνοσωτήριος πράξη όταν αποσκοπεί στη διαφυγή από αδιέξοδα και προκλήσεις που απειλούν την κοινωνική ομαλότητα και την εθνική κυριαρχία της πατρίδος. Η ελληνική κοινωνία πράγματι βρέθηκε μπροστά σε κρίσιμες προκλήσεις που θέσαν, και εξακολουθούν να θέτουν, σε κίνδυνο δοκιμασίας τα θεμέλια, τις δομές και τις αντοχές τόσο του κράτους όσο και του λαού μας. Η παιδεία ξεθεμελιώθηκε προκειμένου να αφοπλιστεί η εθνική μνήμη, τα δε πανεπιστήμια μετατράπηκαν σε χώρους ανελευθερίας και περιορισμένη νεοταξικά έκφρασης. Η εθνικά ωφέλιμη γνώση και η πατριωτική άποψη εξορίζονται.

Η δημόσια τάξη και ασφάλεια της χώρας παραδίδεται βορρά στους γνωστούς ατάκτους κουκουλοφόρους του νεοταξισμού. Δεύτερη πολιτική «ρουκέτα» εξαπολύεται στα θεμέλια της Ελλάδος, αλλά οι εκλογές εξακολουθούν να θεωρούνται περιττές. Τα αστυνομικά τμήματα δέχονται ευθείες επιθέσεις, αλλά η αδράνεια συνεχίζεται.

Οι λαϊκές οικονομίες και τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα σπαταλώνται και μειώνονται διαρκώς, ο λαός πεινάει, η εγκληματικότητα θερίζει, η λαθρομετανάστευση τροφοδοτεί τα δεινά. Υψηλόβαθμος αστυνομικός λέει ξεκάθαρα ότι αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι, οι Έλληνες θα καταστοούμε μειοψηφία στον ίδιο μας τον τόπο. Εκλογές πουθενά.

Σήμερα η κάλπη έρχεται στο προσκήνιο. Ποιά δραματική επιδείνωση έρχεται στο πολιτικό μας ορίζοντα; Εντός του φετινού Φθινοπώρου αναμένεται η αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία. Με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των βορείων συνόρων μας. Και οι μακεδονικοί αγώνες για την λευτεριά του ελληνικού Bορρά; Μα, μήπως τους διδάσκουν στα παιδιά μας; Όχι βέβαια, σκοπίμως όχι. Για ποια ηγεσία μιλάμε, γι΄ αυτή που αδυνατεί να προφυλάξει την πανάρχαια ελληνικότητα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων; Ναι, λοιπόν στις εκλογές. Γιατί η μικρή Ελλάδα είναι εφεύρημα μικρών πολιτικών, ενώ η Μεγάλη Ελλάδα χρειάζεται ηγέτες με εθνικό φρόνημα, κοινωνική ευαισθησία και διεκδικητικό πνεύμα. Χρειάζεται τον ΛΑ.Ο.Σ. και τον αρχηγό Γ. Καρατζαφέρη.

No comments: