ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Εθνική ενότητα




“A1”, 5-5-07

Η αποδόμηση της μεγάλης πατρίδος μας Ελλάδος τροχιοδρομείται σταθερά από τα νεοταξικά κέντρα εξουσίας, διεκπεραιώνεται από την πλήρως ελεγχόμενη καθεστηκυΐα τάξη του κράτους μας και εξασφαλίζεται στο τελικό στάδιο από το σώμα των ατάκτων κουκουλοφόρων. Οι πληγές στο σώμα της Ελλάδος είναι βαθιές και χειρουργικά μελετημένες. Τα χτυπήματα κατευθύνονται και πλήττουν όλα τα ζωτικά κύτταρα του κρατικού οργανισμού μας. Είναι προφανές και αποδεικνύεται στην πράξη ότι ο εθνοκτόνος νεοταξισμός επιδιώκει τη θανάτωση των θεσμικών ασπίδων που προστατεύουν και διατηρούν ζωντανό και ακμαίο τον ελληνισμό αιώνες τώρα. Το σημερινό ελληνικό κράτος με τη σημερινή, έστω και περιορισμένη, μορφή του χρωστά την ελευθερία και τη δομή του στους αγώνες των πεφωτισμένων αρίστων ηγετών του και του ηρωϊκού λαού του. Στο πατριωτικό φρόνημα και την άδολη θυσία αλλοτινών γενεών γενναίων Ελλήνων. Ναι, η Ελλάς οφείλει την ύπαρξή της στο παρελθόν και οφείλει να αναζητήσει αντάξιους σύγχρονους ηγέτες στο παρόν. Αν θέλει αληθινά να έχει μέλλον.

Ο ελληνικός λαός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν χρωστάει τίποτα απολύτως στον νεοταξικό συρφετό πάσης αποχρώσεως που διοικεί εναλλάξει τη χώρα (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ) και ανέχεται τα ενθελληνικά σενάρια (Αριστερά). Τα οικονομικά ανταλλάγματα παύσανε, ας μη χαθεί κι η πατρίδα. Αντιθέτως, τα πάντα χρωστά στην ελληνική καταγωγή και πατρίδα. Να πάψει να εξαρτά την βιοσιμότητά του σε χέρια εξαρτημένα και να πάρει το μέλλον στα χέρια του, αποποιούμενος πάσα συνευθύνη.

Ο στρατός των ατάκτων κουκουλοφόρων επιτίθεται κατά αστυνομικών τμημάτων και πυρπολεί λαϊκές περιουσίες. Βάλλει κατά αστυνομικών, στρεφόμενος κατά των παιδιών του Έλληνα εργάτη, αγρότη, βιοπαλαιστή. Παράλληλα διακυβεύεται η ασφάλεια του ελληνικού λαού. Την ίδια στιγμή κυοφορούνται σενάρια για πρόωρες αιφνιδιαστικές εκλογές, ενώ ήδη έχει εξαγγελθεί πανελλήνια απεργία από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ για τα μέσα Μαΐου με πολιορκητικό κριό την υπόθεση των ομολόγων και την όψιμη υπεράσπιστη του λαϊκού χρήματος και των ταμείων. Οι θεσμοί της παιδείας, της Εκκλησίας, της δικαιοσύνης, της δημόσιας τάξης και του στρατού είτε βάλλονται είτε υποβαθμίζονται.

Τελικά υπάρχει δημοκρατία και λαϊκή έκφραση σ΄ αυτόν τον ιερό τόπο; Ας συνειδητοποιήσει ο λαός μας ότι βλάπτεται σοβαρά από τη σημερινή μιζέρια. Μέγα ζητούμενο είναι η εθνική ενότητα και μέσο επιδίωξης η πολιτική συσπείρωση. Η Ελλάς δεν δύναται να ποδηγετείται διαλυτικά, αλλά να ηγείται δημιουργικά. Όπως χαράσσει ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης. Με πολιτική σκέψη και ιδέα εθνική και κοινωνική.

No comments: