ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ώρα του ΛΑ.Ο.Σ.


A1”, 21-4-07




Η ανάμνηση των Παθών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού πραγματοποιήθηκε και φέτος με την ίδια απαρέγκλιτη ιεροπρέπεια και ευλάβεια από τον ελληνικό λαό σε πείσμα και ενάντια σε κάθε πολέμιο της Ορθοδοξίας.


Τα πάθη του ελληνικού λαού τα τελευταία χρόνια διογκώνονται συνεχώς, χωρίς την παραμικρή ένδειξη κάθαρσης του κοινωνικού και πολιτικού βίου της χώρας. Ουδείας δείχνει να φρονιματίζεται.
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια όσα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έπραξε σε είκοσι. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πολέμησε την Ορθοδοξία και αφαίρεσε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες των Ελλήνων. Η Ν.Δ. ισοπέδωσε παιδεία και ιστορία εξοβελίζοντας και αλλοιώνοντας το έργο των εθνικών προσωπικοτήτων. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. γκριζοποίησε τα Ίμια και έδωσε στους Τούρκους τα πρώτα δικαιώματα αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο με τη θρασύτατη απαίτηση για συγκυριαρχία. Η Ν.Δ. παγίωσε και επέκτεινε το προκλητικό τουρκικό θράσος δεχόμενη νατοϊκή αμφισβήτηση του Άη-Στράτη, ενώ και η ελεύθερη Θράκη μας σκιαγραφείται ως δήθεν τουρκική από τα εξ ανατολών λυκόρνεα και τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εξανέμισε τους λαϊκούς προϋπολογισμούς μέσω του ληστρικού σκανδάλου του χρηματιστηρίου που έμεινε ατιμώρητο. Η Ν.Δ. ομολογεί την αφαιμακτική επίδραση του ανομολόγητου ομολόγου στο ΤΕΑΔΥ και τρέχει πίσω από τις εξελίξεις που η ίδια ανέχτηκε.
Αποκαλύπτεται όμως σήμερα και μία απειλή υπαρκτή από τα παλιά, σοβούσα και εσχάτως διογκωμένη σε πληγή χαίνουσα και αιμορραγούσα. Ακουμπά επάνω στα μεθοδευμένα τραύματα του θεσμού της οικογένειας που ομοθυμαδόν επεσσώρευσαν τα νεοταξικά κόμματα της πατρίδας μας. Ελλείψει κανόνων ηθικής, κοινικής αλληλεγγύης και εθνικού προσανατολισμού. Χάριν μίας δόλιας ελευθεριότητας. Τερατογενέσεις αυτού του χάους είναι οι κουκουλοφόροι, οι «αντιεξουσιαστές» και οι χούλιγκανς που βάλλουν ανοήτως ευαυτούς, Έλληνες εναντίον Ελλήνων.
Αλλά όλο αυτό το άθλιο νεφέλωμα πνευματικής αποχαύνωσης, πολιτικής ενδοτικότητας και ηθικής χαλάρωσης πρέπει να αντιμετωπιστεί και να κατανικηθεί άμεσα. Με τη συνεργασία και ενότητα όλων των υγιών δυνάμεων του ελληνισμού που αποτελούν την πλειονότητα του έθνους μας. Το ζήτημα δεν είναι πρώτιστα ταξικό, αλλά κυρίως εθνικό. Ή όλοι οι Έλληνες θα γονατίσουμε ή όλοι θα υπερισχύσουμε. Η εθνική υπεροχή και η κοινωνική ευημερία νοούνται μόνον ως ζωτικές πράξεις ταυτόχρονες και αναγκαίες. Είναι η ώρα για την εφαρμογή ενός αληθινού, ενός ελληνικού εθνικού κοινωνισμού. Είναι η ώρα του ΛΑ.Ο.Σ. και του αρχηγού μας Γ. Καρατζαφέρη.

No comments: