ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Εθνική σταυροφορία


A1”, 3-3-07




Η αντικειμενική παρατήρηση και η εθνικά υπεύθυνη εκτίμηση των τελευταίων πολιτικών γεγονότων οδηγούν σε συμπεράσματα εξοργιστικά και εξόχως επικίνδυνα. Τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της χώρας συντείνουν στην απόπειρα μετατροπής της ελληνικής κοινωνίας σε μία βαθειά υπνώτουσα ανθρωπομάζα. Οι δε προγραφόμενες καταστάσεις στο εξωτερικό περιβάλλον της πατρίδας μας, στην ευρύτερη γειτονιά μας, προμηνύουν ολέθρια αποτελέσματα τόσο για την ομαλότητα των διακρατικών σχέσεων, όσο και κυρίως για την εδαφική μας κυριαρχία. Κι όμως, ο πολιτικός κόσμος και τα μέσα ενημερώσεως κινούνται μέσα σ΄ ένα πλαίσιο απόλυτης μακαριότητας και αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού. Τα πραγματικά ουσιώδη που διαδραματίζονται είτε αποσιωπώνται είτε υποβαθμίζονται εμφανώς.
Οι προβαλλόμενες εσωκομματικές ισορροπίες, οι τριγμοί και οι αρχηγομαχίες των νεοταξικών κομμάτων εξουσίας και παραεξουσίας δεν αφορούν κανένα πατριώτη και εχέφρονα Έλληνα. Τίποτα απ΄ όλα αυτά τα γελοία και ανόητα δεν υπερβαίνουν σε αξία την κοινωνική ομαλότητα, την επίλυση των λαϊκών ζητημάτων και την επιβίωση του ελληνικού έθνους. Είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας να παύσει η ανοχή σε κάθε γραφικό πολιτικάντη που όντας ετερόφωτος, βρίσκεται στενά συνδεδεμένος με τον νεοταξικό ομφάλιο λώρο, μακράν του οποίου δεν έχει πολιτική ζωή. Η επίπλαστη δύναμη του ντόπιου νεοταξισμού πριμοδοτείται από τους μηχανισμούς επικοινωνιακού ελέγχου και συναπορύθμισης που συνιστούν τα «μεγάλα» Μ.Μ.Ε. Με την επιλεκτική πληροφόρηση και την επιλεκτικότερη πολιτική εκπροσώπηση, και βέβαια, την απουσία φωνών εθνικής αντίστασης και αντίδρασης.
Τις τελευταίες ημέρες περίσσευσε η αναφορά στην όντως γραφική περίπτωση του θανόντος διοικητή του Ι.Κ.Α. Κάποιοι τηλεοπτικοί φωστήρες «θυμήθηκαν» να αναζητήσουν ζητήματα αξιοκρατίας! Και το περιβόητο άρθρο 16, τι απέγινε; Ο ρόλος του ως αποπροσανατολιστικό εργαλείο υφίσταται; Ο Συνασπισμός και οι λοιπές μαρξιστικές, κατά ομολογία τους δια αφισσών, δυνάμεις κάνουν λόγο για θριαμβευτική νίκη. Οι Τούρκοι όμως κάνουν λόγο για ανάσυρση πετρελαίου στο Αιγαίο μας, για διεκδικούμενη τουρκική μειονότητα στη Θράκη μας, ενώ μεθοδεύουν τουρκοποίηση της κατεχόμενης περιοχής της Κύπρου μέσω Ε.Ε. Το Κοσσυφοπέδιο ανεξαρτητοποιείται και η «μεγάλη» Αλβανία ορέγεται Σκόπια και Θεσπρωτία. Η φρικιώδης αλήθεια αποκρύπτεται από τους Έλληνες.
Κάποιοι πρέπει να αντισταθούν στην σταύρωση του Ελληνισμού και να ενώσουν τους Έλληνες σε μία εθνική σταυροφορία. Αυτό πράττει ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης.

No comments: