ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Με εθνική και κοινωνική αντίληψη

A1", 10-2-07
Απέχθεια και αποστροφή είναι τα συναισθήματα που με κυριεύουν τούτες τις στιγμές. Το πνευματικό και κοινωνικό δηλητήριο έχει εισχωρήσει βαθειά στην ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας κινδύνους προσβολής από πολιτική γάγγραινα. Είναι προφανής και έκδηλη η μεθόδευση αποκοπής του ελληνικού λαού από τους εθνικούς, κοινωνικούς και ηθικούς κώδικες τιμής και συμπεριφοράς που κρατούν όρθιο το ελληνικό έθνος αιώνες τώρα. Κώδικες που ταυτοποιούν τον Eλληνισμό, προδιαγράφουν κανόνες ορθής λειτουργίας και δρομολογούν συμπεριφορές εθνικής ισχυροποίησης και κυριαρχίας. Οι νεοταξικοί βάλτοι που περιβάλλουν σήμερα την ανθρωπότητα επιθυμούν την καταβύθισή της στα στάσιμα και βρώμικα νερά της ανεντιμότητας, της ανηθικότητας, της υποτέλειας και της υποταγής. Συνέταιροι και συνεργοί στο πλέον ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που απεργάζεται ο διεθνής σιωνισμός προσέρχονται και συμπράττουν σύσσωμοι οι ντόπιοι πολιτικοί νεροκουβαλητές. Βαλτοί για του ολέθρου τα έργα. Με πολιτικές δραστηριότητες που βλάπτουν την εικόνα του έθνους μας και τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή.

Το άθροισμα των πράξεων της καθεστηκυΐας τάξεως συνοδεύεται σταθερά από το αρνητικό πρόσημο πλήν, ενώ το θετικό πρόσημο ΣΥΝ συναντάται μόνο ως κενή σφραγίδα και λογότυπος παραπλανητικός. Όλοι οι κομματικοί κομισσάριοι και μέτοχοι της νεοταξικής πολυεθνικής εταιρίας διαδραματίζουν τον ρόλο τους ΣΥΡΙΖΑ με τον παγκόσμιο δυνάστη.
ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ., σκυταλοδρόμοι στον ίδιο διάδρομο της παγκοσμιοποίησης, συναπαρτίζουν το Γενικό Επιτελείο Διεκπεραίωσης πάσης νεοταξικής εντολής. Ο Συνασπισμός αποτελείο το γραφείο Τύπου της νέας αταξίας και στρατολόγησης κάθε περίεργου αντιδραστικού, που αντιμάχεται όμως τι; Μα φυσικά το ελληνικό έθνος και την Ορθοδοξία. Πειστήρια αδιάψευστα οι ύβρεις κατά του αρχιεπισκόπου, η βεβήλωση εικόνων του Χριστού και της Παναγίας μας, η βδεληρή αξίωση εκκένωσης ναού προς κατάληψη, η σκύλευση της ελληνικής σημαίας, η καταστροφή λαϊκής περιουσίας. Εσχάτως βιάστηκε υπερήλικας συνάνθρωπός μας για να εμπεδωθεί προφανώς ότι ουδείς είναι ασφαλής.
Τα Σκόπια συνεχίζουν να ψευτομακεδονίζουν στην Β. Μακεδονία μας και ουδείς τους λέει το αυτονόητο! ΄Η είσαστε Μακεδόνες, που σημαίνει Έλληνες, ή διαλύεστε. Ουδείς πλήν Γ. Καρατζαφέρη. Οι δε εκλογές έρχονται ελέω νεοταξισμού.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης, με εθνική και κοινωνική βούληση και αντίληψη, θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας για το τράνωμα του ελληνισμού, επικρατώντας απέναντι σε κάθε ενάντια βουλόμενο.

No comments: