ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Στις επάλξεις του ελληνικού έθνους

A1”, 20-1-07


Η σήψη, η διαφθορά και η πολιτικοκοινωνική ακαταστασία απειλούν με αποσύνθεση το σώμα της Ελλάδος. Οι διαχειριστές των τυχών του ελληνικού λαού διατείνονται ότι είναι συνεπείς σε όσα πράττουν. Πράγματι, είναι απόλυτα εύστοχοι στην εκτέλεση των λαμβανόμενων νεοταξικών εντολών. Ταυτόχρονα όμως στέλνουν με τις πολιτικές τους πράξεις στο «εκτελεστικό απόσπασμα» τα όνειρα, τις προσδοκίες και τα κυριαρχικά δικαιώματα ενός υπερήφανου και συνάμα δεινοπαθούντος λαού. Διότι η εθνική υπερηφάνεια και τα λαϊκά αντανακλαστικά τού λαού μας ενοχλούν τους εντολείς και τους εντολοδόχους τους διεθνούς και ιθαγενούς συστήματος εξουσίας. Για το σύστημα αρεστοί και ανεκτοί είναι οι πολίτες που πειθαναγκάζονται να υπηρετούν τους σχεδιασμούς που προδιαγράφουν οι εκάστοτε δοτοί πολιτικοί ταγοί. Ταγοί που προωθούνται από μηχανισμούς υποστήριξης ως ιδανικές και μοναδικές επιλογές. Κι ας είναι μοναδικά και επιλεκτικά ασυνεπείς έναντι των πολιτων που υποτίθεται ότι τους εκλέγουν στα δημόσια αξιώματα. Η κουΐντα του πολιτικού θεάτρου χρωματίζεται ενίοτε σε πράσινη, μπλέ και κόκκινη, αλλά ο θίασος είναι άρρηκτα ενιαίος. Το έργο συνεχίζεται σε αλληλοδιάδοχες σειρές, αφαιρώντας κάθε φορά κι ένα κομμάτι από το ιμάτιο του ελληνισμού.
Κάθε έκπτωση στοχεύει και σε μία απώλεια. Η λαθρομετανάστευση στη νόθευση της εθνολογικής μας σύστασης. Τα ναρκωτικά, η παιδεραστία και η εκπόρνευση στην εξάρθρωση του δυναμισμού της ελληνικής νεολαίας. Ο εξοβελισμός της ιστορίας και της ορθοδοξίας στην ανατροπή της εθνικής μας συνέχειας και συνοχής. Η επόμενη φάση του βρωμερού σιωνιστικού σχεδίου περιλαμβάνει το πλήγωμα και τη μείωση του αισθήματος υπερηφάνειας και πίστης των Ελλήνων για την εθνική τους ταυτότητα και το κράτος. Με μειωμένη εθνική κυριαρχία και ασφάλεια.
Και ιδού, προεβλήθη, λες και δεν προϋπήρχε, το φαινόμενο της φυγοστρατίας. Και εν συνεχεία εβλήθη με ρουκέτα ξένης προέλευσης το πλέον ασφαλές κτήριο στην ελληνική επικράτεια, η αμερικανική πρεσβεία. Είδαμε την Ελληνίδα μάνα, στη θέα των αστράτευτων ταγών και καλλιτεχνών, να αναρρωτιέται σε ποιον ελληνικό στρατό θα στείλει το γιο της. Το δε χτύπημα στην πρεσβεία των Η.Π.Α. ακολούθησε την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για μη πρόωρες εκλογές, ενώ έπονται το Κυπριακό, το Σκοπιανό, η απόπειρα εκτούρκευσης της Θράκης και του μισού Αιγαίου, η ίδρυση Κουρδικού κράτους και οι προβλεπόμενες επιλύσεις σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων. Τα καρφιά και η θηλειά για το σταύρωμα της Ελλάδος έρχονται. Η διασάλευση της τάξεως του στρατού μας, ο πλειστηριασμός των εθνικών μας ιματίων και η ανασφάλεια είναι οι αληθινές ρουκέτες. Και ο πραγματικός στόχος είναι η Ελλάς. Ο ελληνικός λαός οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, στις επάλξεις του ελληνικού έθνους και να αντικαταστήσει το σάπιο και δουλοπρεπές με το υγιές και ελεύθερο. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης, είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε τον ελληνισμό στα νικηφόρα πεπρωμένα του, όποτε κι αν γίνουν εκλογές. Διότι οι επόμενες πολιτικές μάχες του ελληνισμού είναι καίριες και ουσιαστικές για την επιβίωσή του και το όρθιο ανάστημά του. Και θα το πράξουμε με εθνική υπευθυνότητα και λαϊκή συμμετοχή.

No comments: