ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Eνάντια στην συνωμοσία της σιωπής

A1”, 03-02-07


Η συνωμοσία της σιωπής και η μεθοδευμένη παραπληροφόρηση άρχουν και καθοδηγούν την πατρίδα μας. Η κουκουλοφορία, η προβοκάτσια, η αποσιώπηση της αλήθειας και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχουν καταστεί τα πολιτικά εργαλεία της νέας τάξης σιωνιστικών πραγμάτων. Το καταδεικνύει σαφέστατα η συμπεριφορά του ντόπιου κομματικού νεοταξισμού και το μετουσιώνουν σε στρεβλή εικόνα τα συναφώς διατασόμενα M.M.E.
H πρακτική της κουκούλας αποκρύπτει την πραγματική ταυτότητα των εκάστοτε δραστών που εμφανίζονται ως δήθεν Έλληνες αγανακτισμένοι, πλήν όμως αυτοδιαψευδόμενοι όταν εγκληματούν καίγοντας την ιερή ελληνική σημαία. Η δε δράση των κουκουλοφόρων συμπίπτει πάντοτε με τις πιο μαύρες χρονικές στιγμές για τον ελληνισμό. Όταν η λαϊκή ανέχεια και η εθνική κυριαρχία καλπάζει και βάλλεται αντιστοίχως. Όταν ο ελληνικός λαός προσβάλλεται εμφανώς και προδήλως. Τότε ο αποπροσανατολισμός των πολιτών από τα ουσιώδη προβλήματα και η προβοκάτσια λαμβάνουν το χυδαιότερο πρόσωπό τους. Διότι ο παγκόσμιος δυνάστης χρειάζεται την μηδενιστική δράση του ιθαγενούς κομματικού νεοταξισμού και την εκφυλιστική δράση μίας απροσδιόριστης τρομοκρατίας, προκειμένου να σπαταληθεί ανούσια η ενέργεια του έθνους.
Την αποσιώπηση της αλήθειας την βιώνουμε συνεχώς τα τελευταία 11 χρόνια, όταν το 1996 έλαβε χώρα ο σύντομος ακήρυχτος πόλεμος των Iμίων. Που στήθηκε με μοναδικό σκοπό να επιβληθεί η γκριζοποίηση του Aιγαίου και να παγιωθούν οι τουρκικές αξιώσεις επί του ελληνικού αρχιπελάγους. Όπως και συνέβη με την ατιμωτική συνέργεια των δοτών πολιτικών μας ταγών που βεβήλωσαν έτσι την θυσία των ηρωϊκών μας αξιωματικών Bλαχάκου, Γιαλοψού και Kαραθανάση. Aντί να καθιερωθεί η 30η Iανουαρίου ως ημέρα μνήμης των πεσόντων φρουρών της πατρίδας, επεβλήθη η λησμονιά και προκρίθηκε η παρατεταμένη αναφορά στο εβραϊκό ολοκαύτωμα. Θλιβερό μεν, λογικό δε, για τον κομματικό νεοταξισμό που έζησα ως στρατιώτης τον Γενάρη του 1996.
Η συνωμοσία της σιωπής όμως ακολουθείται και στην περίπτωση της επισκέψεως του αρχηγού του ΛA.O.Σ. και ευρωβουλευτή Γ. Kαρατζαφέρη στα Σκόπια, προκειμένου να διατρανωθεί η επιθυμία του λαού μας και η θέση της Eλλάδος περί μη εκχωρήσεως του ονόματος της Mακεδονίας μας. Σιωπή που επιθυμεί ο διεθνής σιωνισμός. Ο ελληνικός λαός όμως διασπά την σιωπή των κομματικών αχαμνών και αξιώνει το πλάτεμα και την ισχυροποίηση της θέσεως του έθνους μας. Αυτήν την αξίωση μετουσιώνει σε πολιτικό λόγο και έργο ο ΛA.O.Σ. και ο αρχηγός μας Γ. Kαρατζαφέρης.

No comments: