ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Αγώνας για μία νέα Ελλάδα


A1”, 17-2-07



Η Ελλάς διανύει την κρισιμότερη καμπή της ιστορίας και πολιτικής διαδρομής της τα τελευταία χρόνια. Ο ελληνικός λαός αναζητά εναγωνίως μία έξοδο διαφυγής από τα σημερινά αδιέξοδα. Προσβλέπει στην παρουσία μίας πολιτικής δυνάμεως που θα ωθήσει την πατρίδα στη φυγή προς τα εμπρός. Να διαλύσει τα πολιτικά σκοτάδια της ελληνικής κοινωνίας και να καταστήσει τους Έλληνες εκ νέου και οριστικά κυρίαρχους στον ίδιο τον τόπο τους. Να αναστήσει τη χαμένη αξιοπρέπεια του λαού μας και να δραστηριοποιήσει την ελληνική παραγωγική μηχανή, διασφαλίζοντας θέσεις εργασίας και προϋποθέσεις βιοπορισμού για όλους τους Έλληνες. Να παράσχει ουσιαστική εθνική παιδεία με στόχευση την κατάκτηση της απαραίτητης γνώσης, εξυπηρετικής των σκοπών του ελληνικού έθνους. Να θέσει τους όρους και τους κανόνες μίας πραγματικής κοινωνικής συνοχής και μίας αληθούς κοινωνίας ασφάλειας, με το έγκλημα να τιμωρείται και τον φόβο να εκλείπει. Και βέβαια να διεκδικεί τα εθνικά δικαιώματα.
Τον πατριωτικό και τολμηρό πολιτικό φορέα αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός στον λόγο και το έργο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Το κόμμα που δραστηριοποιείται στην πράξη κυριαρχικά αδέσμευτο, κοινωνικά αλληλέγγυο, πατριωτικά προσηλωμένο. Με μπροστάρη τον Γ. Καρατζαφέρη που γνωρίζει τους τρόπους αφενός μεν να αποκρούει τα πολιτικά βέλη του Νεοταξικού Συστήματος εξουσίας, αφετέρου δε να κατευθύνει τους Έλληνες σε μονοπάτια συσπειρώσεως και ενότητας. Μονοπάτια που απαιτούν τη συμμετοχή και συμπόρευση όλων των Ελλήνων που ασφυκτικούν κάτω από την ετεροβαρή πίεση ενός κράτους κατώτερου των περιστάσεων.
Η ποιοτική διαφοροποίηση και η ποσοτική άνοδος καταγράφεται σαφώς και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Η σκλήρυνση της στάσης του υπουργού Δημόσιας Τάξης και οι πασοκικές αποστροφές λόγου περί απόπειρας συρρίκνωσης της δυνάμεως του ΛΑ.Ο.Σ. είναι σχετικές, πλήν όμως φθηνές και ανούσιες. Οι εξαγγελίες περί προστασίας του κοινωνικού συνόλου εξαντλώνται σε μία στείρα ανακοίνωση και σκορπίζονται στην επόμενη αναταραχή. Αυτό πιστοποιείται από την κραυγή αγωνίας των ηρωϊκών αστυνομικών μας. Είναι προδήλως εμφανές ότι η νέα τάξη σιωνιστικών πραγμάτων εξυπηρετείται από το χάος που φέρνουν η κοινωνική αταξία, η οικονομική ανέχεια, ο εργασιακός μαρασμός και η εκπαιδευτική παραλυσία. Η εσωτερική ανεπάρκεια τραυματίζει την κοινωνική συνοχή και θέτει σε κίνδυνο την εθνική κυριαρχία.
Αποτρεπτικός παράγοντας και εγγυητής μίας νέας αναγεννημένης Ελλάδος στέκει ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.

No comments: