ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Το πολίτευμα στην υπηρεσία του πολίτη


A1”, 17-3-07




Σοβαρότητα μηδενική. Υπευθυνότητα ανύπαρκτη. Σκοπιμότητα ορατή. Το σύστημα πολιτικής διοικήσεως της χώρας είναι πλήρως εναρμονισμένο στους νεοταξικούς σχεδιασμούς. Σχεδιασμός που αναμφίβολα δεν συμπεριλαμβάνουν μία συντεταγμένη ελληνική πολιτεία και μία ισχυρή Ελλάδα. Συμπέρασμα απολύτως λογικό, αφού ο ελληνικός λαός είναι βαθειά προσηλωμένος στις θεμελιακές αξίες της ελευθερίας και του πατριωτισμού. Αξίες που αντιμάχονται την αποστολή ελέγχου των λαϊκών συνειδήσεων και εθνικών αντανακλαστικών και την καθυπόταξη στις ηγεμονικές ορέξεις του διεθνούς σιωνισμού. Την συγκεκριμένη αποστολή διεκπεραιώνουν εργολαβικά τα ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ κόμματα της πατρίδας μας. Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Κ.Κ.Ε. και ΣΥΝ ψευτοερίζουν μεταξύ τους με την ευκολία και επιτηδειότητα που μεταχειρίζεται ένας θεατρικός θίασος για την εξυπηρέτηση του σεναρίου. Με τη διαφορά ότι η Ελλάδα δεν είναι θεατρικός θίασος και οι διαχειριστές των πολιτικών τυχών της δεν μπορεί να είναι οι σημερινοί υποκριτές. Ούτε το διεθνιστικό σενάριο ενός νέου διχασμού των Ελλήνων είναι αποδεκτό.
Σήμερα η ελευθεριότητα παραμερίζει την ελευθερία και ο ατομικισμός τον πατριωτισμό. Η οργή και η αηδία προκύπτουν αβίαστα για κάθε Έλληνα πατριώτη. Η παρανομία υποκαθιστά την κυβερνητική διαχείριση και ο ενδοτισμός αναγορεύεται σε κυρίαρχη πρακτική. Η παιδεία έχει μετατραπεί σε πεδίο αντιπαραθέσεως εις βάρος του έθνους μας αντί σε πεδίο γόνιμης πνευματικής αναζήτησης προς όφελος πατρίδος και λαού. Το περιβόητο άρθρο 16 και ο «καβγάς» για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια αποδεικνύονται κακόγουστη φάρσα. Η κουκουλοφορία έχει καταστεί κυρίαρχος τρόπος έκφρασης και εκφραστής των πολιτικών επιδιώξεων του ντόπιου νεοταξισμού. Το βρωμερό παραπολιτικό σκέλος παρεισφρύει στα «πανεκπαιδευτικά» συλλαλητήρια με ιδιαίτερη ευκολία και οικειότητα. Η βεβήλωση του ιερού εθνικού μας μνημείου, του Άγνωστου Στρατιώτη, που συνέβη εσχάτως συνιστά κακουργηματική πράξη σε βάρος του ελληνικού έθνους. Κι όμως αφήνονται ελεύθεροι να λαφυραγωγούν απέναντι σε μία εξώφθαλμα στριμωγμένη αστυνομία. Η δε παιδεία απεθνικοποιείται για να μην εξάρεται το εθνικιστικό συναίσθημα των Ελλήνων και να μη διεκδικούμε. Για το φόβο των Ιουδαίων.
Παράλληλα οι Τούρκοι επιτυγχάνουν ΝΑΤΟϊκή εξαίρεση της νήσου Άη-Στράτης σε αεροπορική άσκηση και γκριζοποίηση, ενώ εντείνουν τις διεκδικήσεις σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. γκριζοποίησε τα Ίμια και πλήγωσε την ορθοδοξία. Η Ν.Δ. γκριζοποίησε τον Άη-Στράτη και πλήγωσε παιδεία και ιστορία. Και οι δύο θέσανε τον πολίτη στην υπηρεσία του πολιτεύματος και μετατρέψανε τη δημοκρατία σε δημοκράτηση. Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης πιστεύουμε ότι το πολίτευμα οφείλει να υπηρετεί τον πολίτη, μετουσιώνοντας σε πράξη τα λαϊκά αιτήματα και τις εθνικές διεκδικήσεις.

No comments: