ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Διακυβέρνηση εθνικής και λαϊκής ενότητας

A1”, 27-1-07


Φωτιές, καταιγίδες και εκτελεστικά αποσπάσματα συναποτελούν τελευταία το περιρρέον περιβάλλον, εντός και εκτός εισαγωγικών. Μέσα και έξω από τα σημερινά ελληνικά σύνορα. Σύνορα που για μας στον ΛA.O.Σ. είναι αδιαπραγμάτευτα, αφού δεν επιδέχονται μειώσεις παρά μόνο αυξήσεως. Το μήνυμα είναι σαφέστατο με αποδέκτες τόσο τους ντόπιους ταγούς όσο και τους βορειοανατολικούς μας γείτονες. Τα νεοταξικά σχέδια συρρικνώσεως του ελληνισμού είναι πασίγνωστα, αλλά απορριπτέα. Διότι αν κατά τη σιωνιστική λογική κάποιος πρέπει να οπισθοχωρήσει και να συρρικνωθεί, τότε αυτή την επιλογή την παραχωρούμε στους «φίλους» σιωνιστές και την νέα τάξη πραγμάτων τους.
Στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα σχεδιαζόμενη, εφαρμόσιμη και επιδεκτική είναι μόνο η ελληνική τάξη πραγμάτων. Αρχές της αποτελούν το εθνικό δίκαιο, η κοινωνική δικαιοσύνη και η πολιτική ανεξαρτησία. Κάθε έθνος δικαιούνται και ταυτόχρονα υποχρεούται να στεγάζει το λαό του στο ελληνικό μητροπολιτικό κέντρο και να κατευθύνει τις ενέργειές του με γνώμονα τα κοινά εθνικά συμφέροντα. Κάθε εθνική κοινότητα υποχρεούται να εξασφαλίζει στα δικά της παιδιά απόλυτη προτεραιότητα και δικαίωμα στο βιοπορισμό, την απασχόληση και την ασφάλεια. Τέλος, το εθνικό κράτος είναι ο αδιαμφισβήτητος πολιτικός πυρήνας του έθνους, κινείται στα χνάρια του και ασκεί ανεξάρτητη πολιτική, μακράν κάθε ξένης επιβολής και επιβουλής. Αυτά τα ουσιαστικά στοιχεία συνθέτουν την εθνική αναγκαιότητα και την λαϊκή απαίτηση του ελληνισμού. Απηχούν δε τον προγραμματικό πολιτικό λόγο του Λαϊκού Oρθόδοξου Συναγερμού ως εκφραστή της εθνικής κοινωνικής παράταξης. Απαραίτητα συνοδά στοιχεία ανόδου του ελληνισμού ως δύναμη προοπτικής και δικαίου είναι η εξασφάλιση κλίματος εθνικής συνοχής και ελεύθερης βούλησης. Ό,τι δηλαδή μας αρνείται ο νεοταξισμός.
Είδαμε τις φωτιές που άναψαν με αφορμή το περίφημο άρθρο 16 και το άσυλο στο χώρο της παιδείας. Οι αντιδρώντες συμπεριλαμβάνουν τους γνωστούς πράκτορες που έχουν θέσει το δημόσιο πανεπιστήμιο όμηρο του νεοταξικού συνδικαλισμού. Οι ίδιοι και τα κόμματά τους έχουν μετατρέψει το άσυλο από εγγυητή ελεύθερης έκφρασης και μάθησης σε στέγαστρο πάσης παρανομίας. Είδαμε τους ηρωϊκούς αστυνομικούς μας με κίνδυνο της ζωής τους να περιφρουρούν την σημαία μας. Και βέβαια αντιλαμβανόμαστε τις σε βάρος μας τουρκικές ορέξεις που σκοτώνουν όποιον δεν τις εξυπηρετεί. Μόνη λύση η εμπέδωση διακυβέρνησης εθνικής και λαϊκής ενότητας που προτείνει ο ΛA.O.Σ. και ο αρχηγός μας Γ. Kαρατζαφέρης.

No comments: