ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Δέσμευση εθνικής δικαίωσης


A1”, 31-3-07




Σε μία κρίσιμη χρονική καμπή για το ελληνικό έθνος και ενώ δοκιμάζονται, βάλλονται και προσβάλλονται τα ιστορικά αποθέματα και οι θρησκευτικές παρακαταθήκες της φυλής μας κατά τρόπο καταφανή, καθίσταται επιτακτική ανάγκη η λαϊκή αγανάκτηση να μετουσιωθεί σε συνειδητοποιημένη πολιτική καταγραφή. Η ανάγκη αυτή επιτείνεται αποκτώντας χαρακτήρα βιωσιμότητας και αυθυπαρξίας για την πατρίδα μας. Τότε σε επίπεδο εθνικής κυριαρχίας, όσο και πνευματικής αυτοκυριαρχίας.
Ο φετινός εορτασμός της εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου 1821 παρείχε την ευκαιρία μίας νέας εθνικής ανασύνταξης και μίας συλλογικής απάντησης στους νεοταξικούς διαστροφείς που επιδιώκουν την εκρίζωση της εθνικής συνέχειας, την κάμψη του πατριωτικού φρονήματος και τη διαγραφή των εθνικών διεκδικήσεων του ελληνισμού. Αυτή η ανίερη επιδίωξη καταγράφεται εμφανώς σε σχολικά εγχειρίδια που εξυπηρετούν το ανόητο εγχείρημα της παρά φύσιν ελληνοτουρκικής «φιλίας». Λες και το θύμα οφείλει να αναγνωρίσει ως νόμιμες τις κακουργηματικές πράξεις του κτηνώδους θύτη! Τούτη την ασέβεια ομολογούν στην ουσία οι περίεργοι «ιστοριογραφούνες» όταν λένε ότι επιδίωξαν να αμβλύνουν το εθνικιστικό συναίσθημα του Έλληνα. Και την πιστοποιούν όταν περιγράφουν το ξεριζωμό των Ελλήνων από την Ιωνία και τον Πόντο μας μέσω του λιμανιού της Σμύρνης ως συνωστισμό, ο δε σφαγέας Κεμάλ εμφανίζεται ως απελευθερωτής δήθεν τουρκικών εδαφών! Η απόλυτη χαρά του μισητού νεοταξισμού.
Η σημασία λοιπόν της εθνικοαπελευθερωτικής επαναστάσεως του 1821 και η επέτειος τούτες τις στιγμές έχει ξεχωριστή σημασία για τον ελληνικό λαό. Η ιστορία που γράψανε οι πρόγονοί μας με αγώνα και αίμα μας διδάσκει ότι τίποτα δεν χαρίζεται ούτε κατακτάται άκοπα. Η ελευθερία και η εθνική κυριαρχία που μας χάρισαν ο Διάκος, ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας, ο Καραϊσκάκης και όλοι οι τρανοί ήρωες είναι υποθέσεις ζωτικές που χρήζουν και απαιτούν κάθε θυσία. Ακόμα και το αίμα μας αν χρειαστεί προκειμένου να επιβιώσουν τα παιδιά μας κι ο Ελληνισμός. Σήμερα η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος εξακολουθούν να δοκιμάζονται και να κινδυνεύουν εξαιτίας των νεοταξικών σχεδιασμών για τη δημιουργία νέων συνόρων και κρατών (Κοσσυφοπέδιο, Σκόπια). Οι κίνδυνοι αυτοί δεν επιτρέπουν εσωτερικά προσχώματα δήθεν ιστορικών καταγραφών εξώφθαλμα έξωθεν υπαγορευόμενων. Ο δε ελληνικός λαός δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί καμία ομολογία οικονομικής εξαρτήσεως και κανενός ομολόγου ούτε να δεθχεί την περιθωριοποίηση κλήρου και στρατού προκειμένου να φιμωθεί ο Ελληνισμός.
Ο ΛΑ.Ο.Σ., ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης και η νέα γενιά Ελλήνων υποκλινόμαστε στους τρανούς Έλληνες του 1821 και δεσμευόμαστε για την δικαίωση κάθε εθνικής επιδίωξης και σκοπού.

1 comment:

Sperthias/Voulis said...

kyrie karaxalio, to problima pou perigrafete gia to eliniko etnos eine ontos toso sovaro.As min ksexname kai ton paragonta dimografiko kai lathrometanastefsi. Theoro oti den sinfoni kanis me tin anekselexti eisodos ksenon mousoulmanon. alla stin proigoumeni thesi iparxoun kapoies diakimansis. ti tha kani i ellas me tous pomakous?tha tous paradosi stous tourkous me tis glosikes astoxies pou diaprati( vazi tous pomakous se tourkofona sxolia!)? to diko mou blog prospathi na diapragmateftei to poso i elliniki sinidisi mpori na sinvadisi me to islam. episis anaferei istorika stoixeia gia tous ellines mousoulmanous tis tourkias pou eine peripou 1 ekatomirio. tha eine poli simantiko an kataferoume stadiaka apo kathimerini glossa ton tzamion kai tis kathimerinotita na eksovelisoume ta tourkika kai na valoume ta elinika. Sto blog mou iparxi eliniki ekdosi tou koraniou. tha itan timi mou esto kai anonyma na lavo kapoia krisi apo esas gia to http://vaalades.blogspot.com .fisika pistevo oti gnorizete oti kapoioi pomakoi exoun sistisi sindesmo me fillelinikes tasis gia skeftite an afti kataferoun kai mirasoun ena elinogloso korani stin thraki. tote i sxesi ton pomakon me tous tourkous den tha ifistate