ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΥΠΕΡ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ


A1”, 16-6-07

Πολλά και σημαντικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα τελευταία με ρυθμό καταιγιστικό και ενδιαφέρον έντονο. Γεγονότα που έχουν ως εστιακό χώρο γενέσεως και σημείο κατευθύνσεως τόσο την Ελληνική Επικράτεια, όσο και το εξωτερικό αυτής περιβάλλον, εγγύτερο και μακρύτερο. Τα εντός των συνόρων τεκταινόμενα αφορούν την οργάνωση, ευρυθμία και λειτουργία του Κράτους και της κοινωνίας μας. Τα εκτός των συνόρων επισυμβαινόμενα απηχούν σε γεωστρατηγικούς χώρους μείζονος και αμέσου ενδιαφέροντος για τα εθνικά μας συμφέροντα, τόσο στα Βαλκάνια, όσο και την Εγγύς Ανατολή. Οι πολιτικές εξελίξεις διαμορφώνονται υπό το βάρος της συγκυρίας των επερχόμενων εθνικών εκλογών. Εκλογές που θα καθορίσουν εν πολλοίς το βαθμό ετοιμότητας και την μελλοντική πορεία του Ελληνισμού, συσχετιζόμενες τόσο με τα διεθνώς σχεδιαζόμενα εις βάρος μας, όσο και με τις παρεχόμενες ευκαιρίες ανάκαμψης του Έθνους μας» Αρκεί ο λαός μας να προκρίνει βαθειά Πατριωτικές και Λαϊκές επιλογές.

Η Καθεστηκυία Πολιτική Τάξη της χώρας μας, απολύτως πιστή και ενταγμένη στις σκοτεινές Δυνάμεις του Εθνοκτόνου Νεοταξισμoύ ουδόλως ενδιαφέρεται για τα ελληνικά πεπρωμένα παρά μόνον για την παρασιτική βιωσιμότητα της. Μοναδικός της στόχος είναι η διεκπεραίωση των Νεοταξικών εντολών, αποπειρώμενη να παραποιήσει προσωπικότητες και να φιμώσει ελεύθερες φωνές. ΝΔ, ΠΑ.ΣΟ.Κ και Αριστερά προέβησαν ήδη σ΄ αυτές τις επιλογές. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός εκφράζει και εκπροσωπεί τον μαχόμενο υπέρ της ελευθερίας του Ελληνισμού.

Εσχάτως οι πολέμιοι του κόμματος μας επιστράτευσαν στον πόλεμο λάσπης το «αντιστασιακό» μαξιλάρι του συστήματος εξουσίας, το Κ.Κ.Ε. Μας κατηγορούν οι σύντροφοι του Περισσού ότι προβαλλόμαστε από φιλοπασοκικά Μ.Μ.Ε., προκειμένου να επωφεληθεί ο Γ. Παπανδρέου από την προκύψουσα φθορά της Ν.Δ! Προφανώς διότι η Αριστερά διαθέτει κομματικούς συμμάχους της εξουσίας, ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ διαθέτει συμμάχους στις δυναστευόμενες σήμερα λαϊκές τάξεις. Οι εξουσιαστικές αβάντες και η οικονομική ευμάρεια του Κ.Κ.Ε αποδεικνύονται από την αφωνία του στο μείζον θέμα των ομολόγων που κατάπιανε σημαντικό μέρος των λαϊκών οικονομιών. Καταϊδρωμένος υποστηρικτής της κας Παπαρήγα στους αστήρικτους ισχυρισμούς της προσήλθε ο εκ Ν.Δ προερχόμενος πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Παπαθεμελής, ο οποίος ξεκινά το ιδρυτικό του συνέδριο από τη βαριά σκυλλευόμενη από τον Νεοταξισμό Μακεδονία Μας. Εκεί όπου αφυπνίζει διαρκώς πατριωτικές συνειδήσεις ο ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγχέει αίμα και λαϊκό ιδρώτα, σφαίρες και μελάνι, προκειμένου να μας προσάψει τρομολογνεία, αγνοώντας ότι το έγκλημα αποτρέπεται από την εξάλειψη των λαϊκών προβλημάτων που το εκτρέφουν.

Η συνάντηση των ηγετών των 8 πλουσιότερων χωρών στη Γερμανία έφερε στην επιφάνεια θέματα όπως Παγκόσμιο εμπόριο, Ιράκ και Κόσοβο, η Τουρκία ετοιμάζεται για εισβολή στο Β. Ιράκ και ο Πρόεδρος των HΠA Μπους συζητά στα Τίρανα με τους ηγέτες της Αλβανίας, των Σκοπίων και της Κροατίας. Η Μακεδονία, η Β. Ήπειρος, η Θράκη, το Αιγαίο και η Κύπρος στοχοποιούνται από τον Νεοταξισμό και τους γείτονες μας, ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Ελληνικός λαός αντιστέκονται ως μόνοι πρόμαχοι του Ελληνισμού. Τι ειρωνεία, όταν μάλιστα ο μεγάλος μας ηθοποιός Σωτήρης Μουστάκας κηδεύεται όπως ακριβώς ζήτησε, με την Ελληνική Σημαία και τον Εθνικό μας Ύμνο. Στον διάολο λοιπόν οι λοιδορίες και οι ψευδολογίες σε βάρος μας. Ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης ερχόμαστε στην εξουσία για την εξυπηρέτηση των λαϊκών συμφερόντων και την υπηρέτηση των Εθνικών Δικαίων και Διεκδικήσεων.

No comments: