ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΛΟΙΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 19-2-2008:
http://polapopsis.blogspot.com.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕ.Ο.Σ
ΣΤΙΣ
19-2-2008.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 21-2-2008.

ΑΘΗΝΑ 20-2-2008.

Οι επισημάνσεις που κάναμε για το διεθνές πολιτικό κλίμα και τις πιθανότατες αρνητικές προεκτάσεις που ενυπήρχαν για τη πολιτική θέση και την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδος βαίνουν προς επαλήθευση. Ενίοτε προσδίδαμε σ’ αυτές τις σκέψεις μια διάσταση βεβαίας πεποιθήσεως παρά απλής πιθανότητας. Τούτο συνέβαινε όχι διότι διαθέταμε ικανότητες μάντη ούτε από καμία κακή προαίρεση έναντι ουδενός. Το γενικό καλό της Πατρίδος και η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Ελληνικού Έθνους προπορεύονται σταθερά στην πολιτικοκοινωνική μας θεώρηση.

Η αντικειμενική παρατήρηση των μεθοδεύσεων της Νέας Σιωνιστικής Τάξης Πραγμάτων στο χώρο της Βαλκανικής και η κινητικότητα στα Σκόπια, το Κοσσυφοπέδιο αλλά και την Κύπρο Μας δίνανε σαφώς αρνητικά μηνύματα για την Πατρίδα μας. Το ίδιο ακριβώς και οι περιορισμένες δυνατότητες και οι απεριόριστες ταπεινωτικές δεσμεύσεις του εγχώριου πολιτικού συστήματος.

Η Ελλάς βρίσκεται υπεράνω όλων και όλοι οι Έλληνες υποχρεούνται να την υπηρετούν, να την υπερασπίζονται και να γίνονται ο φυσικός της προμαχώνας. Και τούτο διότι η διατήρηση της Ελληνικότητας διέρχεται μέσα από την αδέσμευτη ανθρώπινη βούληση και την ελεύθερη κρατική οντότητα. Το Κράτος σύμφωνα με την Εθνικοκοινωνική Ιδεολογία δεν είναι ένας στείρος αυτοσκοπός λυμεώνων της πολιτικής ζωής αλλά αποτελεί την Πολιτική Στέγη και το Εθνικό Στρατηγείο που εκφράζει τους κοινωνικούς οραματισμούς, μετουσιώνει σε απτή πράξη την λαϊκή συνύπαρξη και συνεργασία και κατευθύνει ενωτικά τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις των πολιτών του Εθνικού Κράτους με αμιγώς εθνοφυλετικά κριτήρια.

Ο Μητροπολιτικός Ελληνισμός υποχρεούται να λαμβάνει τις απαραίτητες μέριμνες για τη διεύρυνση της Εθνικής παρουσίας και επιρροής και να εκφράζει σε πολιτικό επίπεδο τη βούληση του Οικουμενικού και Μείζονος Ελληνισμού, δίνοντας στη φωνή του την προοπτική της χάραξης ενός Πανελληνισμού. Μ’ άλλα λόγια ο Ελληνισμός οφείλει να λειτουργεί σαν ένα Σώμα όπου γης και να μεγαλώνει τόσο πολιτικοκοινωνικά όσο και εδαφικά, βασισμένος στα ατράνταχτα ιστορικά, ανθρώπινα και νομικά του δικαιώματα. Αυτά που μας στερήσανε κάποιοι καταπατώντας το αίμα των πατέρων μας θα τα πάρουμε πίσω με τόκο.

Τα Σκόπια, ακολουθώντας με συνέπεια χρόνια τώρα μια ενιαία εθνική πολιτική ανεξάρτητα με την εκάστοτε κυβερνητική κατάσταση, εμμένουν στη διατήρηση της κατ’ αυτούς συνταγματικής ονομασίας της «Μακεδονίας», κάνοντας επίδειξη του πατριωτικού ζήλου που τους χαρακτηρίζει και του υψηλού πατροναρίσματος που τους συνοδεύει. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η περίφημη ασκούμενη πίεση από τα διάφορα νεοταξικά όργανα τύπου ΟΗΕ και ΝΑΤΟ προς τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές είναι καθαρά ρητορική υπόθεση για τα μάτια της ελληνικής κοινής γνώμης.

Η Ελλάς όμως πως αντιδρά σ’ αυτή την άθλια επιχείρηση σε βάρος της Εθνικής μας κυριαρχίας; Αρνείται ανοήτως αν όχι υπόπτως να αναφερθεί στην ύπαρξη ελληνικών εδαφών στη σκοπιανή επικράτεια και την παρουσία ευάριθμης ελληνικής ομογένειας στα εδάφη αυτά. Μιλούμε για το Μοναστήρι, την Δοϊράνη, την Αχρίδα, την Στρώμνιτσα, την Γευγελή και άλλες περιοχές που κατακλύζονται από το ελληνικό στοιχείο. Αν οι Ελληνικές Αρχές δεν πιστεύουν εμάς τους κακούς «φασίστες», τότε ας αναζητήσουν τις έντονες και αναπάντητες κραυγές αγωνίας των αλύτρωτων βορειομακεδόνων αδελφών μας και ας απαντήσουν, αν μπορούν, γιατί τους προδίδουν και τους αφήνουν βορά στα σλαβικά όρνεα του Ελληνικού Βορρά που γυρεύουν να τον σκυλέψουν. Αν η άρχουσα τάξη της πατρίδος μας αγνοεί την αλήθεια, ας ανατρέξει στην ιστοσελίδα http://northmacedonians.blogspot.com. Είναι η επίσημη φωνή των βορειομακεδόνων αδελφών μας στο διαδίκτυο. Οι αγέρωχοι αυτοί Έλληνες, παρά τα βαριά και πολύχρονα δεσμά που τους έχουν επιβληθεί με όλους τους απάνθρωπους τρόπους( απειλή φυλακίσεων, αρπαγή περιουσιών, απώλεια εργασίας, βουλγαροποίηση ονομάτων κ.ά), αρνούνται να παραδοθούν και να προσχωρήσουν στη βουλγαρική αλλά και τη ρουμανική προπαγάνδα αφομοιώσεως.

Στο Κοσσυφοπέδιο ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία του κρατιδίου προς τέρψη της Αλβανίας και των Η.Π.Α. Το όραμα της δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας και του πολυτεμαχισμού των Βαλκανίων είναι εδώ. Η εθνική μας ασφάλεια και το Δίκαιο επιτάσσει να απαιτήσουμε την άμεση αυτονομία της Βορείου Ηπείρου Μας κατ’ εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας. Επίσης να απαιτήσουμε να διενεργηθεί δημοψήφισμα για την αυτοδιάθεση της περιοχής και την ενσωμάτωση της στη Μητέρα Ελλάδα.

Στην Κύπρο η πολυσχιδής νεοταξική προπαγάνδα έπιασε δυστυχώς τόπο και ο δρόμος για μια υποτακτική κυβέρνηση άνοιξε διάπλατα. Κασουλίδης και Χριστόφιας θα διεκδικήσουν την Κυπριακή Προεδρία στο β γύρο των εκλογών, απόντος του απερχόμενου Προέδρου Παπαδόπουλου που είχε αντισταθεί επιτυχώς στο διχοτομικό και ανθελληνικό σχέδιο Ανάν. Ο Πατριώτης πολιτικός οφείλει τώρα να αναζητήσει τις πιθανότητες σχηματισμού μιας ελληνοπρεπούς κυβερνήσεως. Η διαχείριση των ψήφων του θα γίνει μ’ αυτό το κριτήριο.

Η πίστη στις αρχές του Ελληνισμού και του Πατριωτισμού είναι το κυρίαρχο στοιχείο που απουσιάζει από τους πολιτικούς διαχειριστές των τυχών μας και τα κομματικά τους επιτελεία. Ο βραχύβιος καιροσκοπισμός των προσκυνημένων προσωπικοτήτων και ο μακρόβιος καθεστωτικός ραγιαδισμός στα νεοταξικά κελεύσματα έχουν καταστεί πλέον όχι μόνο ασύμφοροι αλλά και εθνικά επικίνδυνοι. Οι αλλαγές των συνόρων δεν εμποδίστηκαν από «καλά» παιδιά τύπου Τάντιτς στη Σερβία. Οι δε ανθελληνικές προθέσεις του Νεοταξισμού είναι γνωστές σε όλους. Η Ελλάς επιβάλλεται να αποκτήσει πατριωτική, επαναστατική, ανθεκτική και διεκδικητική διακυβέρνηση. Μια Διακυβέρνηση Εθνική και Κοινωνική.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

No comments: