ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Αριστερά και ώρες ευθυνών.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-2-2008:
http://polapopsis.blogspot.com.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ 24-2-2008.

ΑΘΗΝΑ 24-2-2008.

«Η κατάργηση των διακρίσεων σε βάρος των μειονοτήτων και η αναγνώριση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού τους, ατομικού και συλλογικού».

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Kατ' αρχήν η συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση του Συνασπισμού δεν μ' εκπλήσσει καθόλου. Την βρίσκω ταιριαστή με τις επικίνδυνες θέσεις της Αριστεράς για τα Εθνικά Ζητήματα. Θα έλεγα ότι είναι μια φράση που συμπυκνώνει σε λίγες μόνο λέξεις την σχέση Κομμουνισμού και Εθνικού Κράτους. Άλλωστε τα στελέχη του Συνασπισμού προέρχονται από το Κ.Κ.Ε.

Παλαιότερα, όπως διαβάζουμε εμείς οι νεότεροι και τότε αγέννητοι, σε ολομέλεια τού Κ.Κ.Ε έκαναν λόγο και ενέκριναν την ανάγκη για την ύπαρξη ανεξάρτητης Μακεδονίας, Θράκης κ.λ.π. Το στοιχείο αυτό είναι ιστορικά καταγεγραμμένο και δεν αμφισβητείται. Μπορεί να είμαι Εθνικιστής, αλλά έχω την τύχη να έχω κάμποσους συγγενείς Αριστερούς. Αυτά που δεν τολμάει να ισχυριστεί σήμερα το Κ.Κ.Ε. έχει το θράσος να ξεστομίζει ο Συνασπισμός και να παπαγαλίζει σήμερα ο κ.Τσίπρας. Διότι δεν είναι σημερινές θέσεις του Συνασπισμού ούτε του ΣΥΡΙΖΑ.

Για ποιες μειονότητες μπορεί κάποιος να μιλάει σ’ αυτή τη χώρα; Μήπως για την υπεράσπιση των ανύπαρκτων μειονοτήτων σε βάρος των Ελλήνων που επικαλούνται κάποιες περίεργες διεθνείς υπηρεσίες οι οποίες έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα και επιδιώκουν τον διαμελισμό της μέσω τεχνητών μειονοτήτων; Θα τους γίνει άραγε το χατίρι; Όλοι αυτοί οι τύποι όμως, εδώδιμοι ή διεθνείς, δεν βγάζουν άχνα για την καταπίεση των Ελλήνων των Σκοπίων που διαβιούν σε προαιώνιες ελληνικές περιοχές, όπως το Μοναστήρι, η Δοϊράνη, η Γευγελή, η Αχρίδα κ.λ.π. Μιλάω για τους Βορειομακεδόνες και τους Βλάχους που προσπαθούν να προσεταιριστούν βουλγάρικοι και ρουμανικοί κύκλοι, αλλά οι υπερήφανοι αυτοί Έλληνες αρνούνται να υποκύψουν και υπερασπίζονται σθεναρά την Ελληνικότητά τους. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν υποστεί κάθε απειλή και διωγμό(φυλακίσεις, απώλεια εργασίας, αρπαγή περιουσιών, βίαιη αλλαγή επωνύμων κ.ά). Όσοι αμφιβάλλουν μπορούν να αφουγκραστούν την φωνή των Βορειομακεδόνων αδελφών μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://northmacedonians.blogspot.com.

Γι' αυτούς ο κ.Τσίπρας και η Αριστερά όπως και κάθε Νεοταξικό μπουμπούκι δεν θα πουν ποτέ τίποτα. Γιατί αυτοί οι «πολιτικά ορθοί» τύποι είναι γεννημένοι για ήττες. Όσοι είναι γεννημένοι για νίκες ως υπερήφανοι Έλληνες έχουν κάνει την επιλογή να στέκονται δίπλα σε κάθε Έλληνα και τα προβλήματά του όπου γης.

Αλήθεια, τι θα πράξουν όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι…ανθρωπιστές τις κρίσιμες τούτες ώρες για τον Ελληνισμό και ιδιαίτερα για τα αλύτρωτα αδέλφια μας στην Β. Μακεδονία και την Β. Ήπειρο; Η Σκοπιανή αδιαλλαξία, με τις πλάτες του Σιωνιστικού Νεοταξισμού, και η ομότροπη ανακήρυξη της ανεξαρτητοποίησης του Κοσσυφοπεδίου αποθράσυναν τους απογόνους των Βουλγάρων Κομιτατζήδων στα Σκόπια και ενθαρρύνουν τους Αλβανούς που εποφθαλμιούν την ελεύθερη Ήπειρό Μας. Στα Σκόπια ήδη προπηλάκισαν τα γραφεία της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για Έλληνες τραυματίες.

H ιστορία κρίνει τις ηγεσίες και όχι το λαό που τους ακολουθεί. Το ξέρουμε πολύ καλά όλοι αυτό. Οι αποφάσεις ανήκουν στους ηγέτες κι όχι στους πολίτες. Όταν οι αποφάσεις καταδικάζουν το μέλλον ενός ολόκληρου λαού, τότε ο λαός οφείλει να τις κρίνει και να τις ακυρώνει στην πράξη. Με το να επιλέγει πρόσωπα που μπορούν να κουβαλήσουν στις πλάτες τους τον Ελληνισμό με έργα θετικά και αυξητικά και όχι αρνητικά και μειωτικά.

Είναι γνωστό ότι όπου κι αν γυρίσουμε τα μάτια μας θα δούμε εκφάνσεις του καλού και του κακού. Δίπλα στον Γενναίο και Πατριώτη Λεωνίδα βρέθηκε στις Θερμοπύλες ο δειλός και μοχθηρός Εφιάλτης. Ο Χριστός Μας είχε δίπλα Του ως μαθητή τον αγνώμονα Ιούδα για να μας διδάξει ότι η Δύναμη της Καλοσύνης είναι Ανώτερη και Ισχυρότερη της Κακοσύνης. Πατριώτες και μη πατριώτες υπάρχουν ομοίως παντού. Το θέμα είναι ότι ο Πατριωτισμός αποτελεί μια καθημερινή άσκηση που πρέπει να διατηρεί συνεχώς ακμαίο τον Ελληνισμό. Σημασία έχει η πράξη και η εικόνα που καταθέτουν και δίνουν οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελληνική Κοινωνία.

Αν οι κυρίαρχες πολιτικές τού Συνασπισμού αλλά και των λοιπών δυνάμεων της Καθεστηκυίας Τάξεως βλάπτουν την κοινωνία μας, τότε είναι υγεία η αντίδραση και η κριτική. Τότε ή οι κακές απόψεις αλλάζουν ή το κακό διαβρώνει ό,τι υγιές υπάρχει. Αν το κακό παραμένει, τότε όλο το πολιτικό σκάφος είναι διάτρητο και μπάζει νερά. Πάντως ουδείς δικαιούται να χρεώνει στο λαό τις δικές του κακές στιγμές. Προσοχή στις ηγεσίες. Αυτές δίνουν πάντα το αποφασιστικό στίγμα. Κοιτάξτε τι τραβούμε στο θέμα της Μακεδονίας Μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι άμεσα εμείς, άλλοι αποφασίζουν. Όμως η ήττα είναι όλη δική μας, γιατί εμείς επιλέγουμε ταγούς.

Η Ελλάς οφείλει να προασπίσει τόσο το δικαίωμα του Ελληνικού Εθνικού προσδιορισμού των αδελφών μας σε Β. Μακεδονία και Β. Ήπειρο, όσο και τα περιουσιακά τους στοιχεία από κάθε απόπειρα πιθανού εκτοπισμού τους από τις προαιώνιες πατρογονικές εστίες. Η Εθνική και Κοινωνική Παράταξη στηρίζει τους Έλληνες των αλησμόνητων πατρίδων μας. Όπως θα ήθελε και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος και Εθνάρχης Χριστόδουλος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

No comments: