ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 26-2-2008:
http://polapopsis.blogspot.com.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 28-2-2008.

ΑΘΗΝΑ 29-2-2008.

Τα ψέματα τελείωσαν. Τα Εθνικά μας ζητήματα βρίσκονται στην κορύφωσή τους, με πρώτο αυτό της Μακεδονίας Μας. Ο Σιωνιστικός Νεοταξισμός πραγματοποιεί ευθεία επίθεση ενάντια στον Ελληνισμό με προπομπό και αιχμή τού δόρατος της ανομίας την υποτιθέμενη προσφορά τού πακέτου επιλύσεως της διαφοράς μεταξύ της Ελλάδος και των Σκοπίων. Ο προαιώνιος εχθρός του Ελληνισμού έρχεται και πάλι να μας ζητήσει γη και ύδωρ. Όπως τότε στις Θερμοπύλες. Όταν ο απεσταλμένος του εισβολέα προσέφερε στο Βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα κούφια αξιώματα και πλούτη προκειμένου να καθυποτάξει συνειδήσεις και κυριαρχικά δικαιώματα. Για να απαντήσει ο μεγάλος αυτός Έλληνας με την επιλογή της οδού της θυσίας και το περίφημο και Ελληνοπρεπές «Μολών λαβέ».

Ατυχώς σήμερα η Ελλάς δεν διαθέτει στο πολιτικό πηδάλιο ηγεσία με επάρκεια ούτε σε πατριωτικό σθένος ούτε σε ηρωική αντιμετώπιση της πραγματικότητας ούτε σε λογική στάθμιση των γεγονότων. Η Παγκόσμια και Αντεθνική Τάξη Πραγμάτων, συνηθισμένη σε απρόκλητες εισβολές και κατακερματισμούς κρατών, προτείνει στη χώρα μας ένα σχέδιο κεκαλυμμένης εισβολής και παραδοχής αρνητικών τετελεσμένων σε βάρος της εθνικής ταυτότητας του Μακεδονικού Ελληνισμού.

Τα βάσανα της Μακεδονίας Μας ξεκινάνε από την γεωστρατηγική σημασία που κατέχουν, τα σημαντικά περάσματα οικονομικού και στρατιωτικού χαρακτήρα που ορίζουν και τον προστατευτικό κλοιό που προσφέρουν στην πατρίδα μας. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Μακεδονία κρατάει τα κλειδιά για την διατήρηση, την επέκταση ή τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος. Οι παλαιοί πολιτικοί, προεξάρχοντος του πατέρα του Ελληνικού Εθνικισμού Ίωνα Δραγούμη αλλά και ο Μακαριστός Εθνάρχης Ιεράρχης Χριστόδουλος υποστήριζαν ότι η προάσπιση της Μακεδονίας θα απέδιδε θετικούς και αυξητικούς καρπούς στην Ελλάδα, αποζημιώνοντας την για κάθε κόπο και θυσία. Και ασφαλώς έτσι είναι, αφού αποτελεί το προπύργιο της ανάπτυξης αλλά και τον συνδετικό κρίκο που κρατάει αλληλέγγυα την Ελλάδα με τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και την διατήρηση των εθνικών τους χαρακτηριστικών. Η Μακεδονία είναι η μητέρα γη που στηρίζει και στηρίχθηκε από την Ελληνική Μεγάλη Ιδέα την οποία φοβούνται όλοι οι εχθροί μας, αφού αυτή οικοδομεί και επεκτείνει την πατρίδα όταν κάποιοι ελληνόφωνοι την βάλλουν.

Το προτεινόμενο σχέδιο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για να περιορίσει τις ιστορικές μας αναφορές και τα γεωγραφικά μας όρια. Αν κάποιος Έλληνας πολιτικός δεν μπορεί να το αντιληφθεί, τότε θα πρέπει να μας εξηγήσει σε ποια κατηγορία αδύναμης οντότητας ανήκει. Είναι ανίκανος, ηλίθιος ή προδότης;

Πως μπορούμε να διαπραγματευτούμε μέσα από ένα κείμενο που στο προοίμιο αναφέρει ότι αναγνωρίζεται ως συνταγματικό όνομα των Σκοπίων ο όρος «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και το έδαφος που κατέχει περιλαμβάνει μέρος της ιστορικής Μακεδονίας; Ποια είναι η ωφέλιμη διαπραγματευτική βάση ενός κειμένου όταν αυτό αναφέρει ρητά ότι κανένα κράτος, άρα και η Ελλάδα, δεν θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα, είτε πολιτικά είτε εμπορικά, στα ονόματα «Μακεδονία» ή «Μακεδονικός» μόνο του; Επιπλέον, τα ονόματα «Μακεδονία» και «Μακεδονικός» μπορεί να χρησιμοποιούνται εμπορικά και από την Ελλάδα και τα Σκόπια και από τους πολίτες και από οργανωμένες ομάδες νομικά αναγνωρισμένες των δύο μερών βάσει διεθνούς νομοθεσίας! Πως υπάρχει διαπραγματευτική δυνατότητα για την Ελλάδα όταν στην πρόταση Νίμιτς γίνεται αναφορά για αποκήρυξη εδαφικών διεκδικήσεων των δύο μερών, ενώ είναι γνωστό ότι μόνο τα Σκόπια τηρούν θρασύτατα τέτοιου είδους ανιστόρητες διεκδικήσεις, ενώ η Ελλάδα ούτε ζητάει τα κυριαρχικά της δικαιώματα στη Β. Μακεδονία ούτε είναι ικανή να προστατεύσει τα δικαιώματα των Ελλήνων των Σκοπίων που παραβιάζονται συστηματικά από τις σκοπιανές αρχές;

Πως είναι δυνατόν να συζητήσει η Ελληνική πλευρά είτε για διπλή είτε για σύνθετη ονομασία, χωρίς να θεωρηθεί ψοφοδεής και όταν υπό τις ανωτέρω συνθήκες τούτο συνιστά ομοίως προδοσία; Όταν μάλιστα και τα πέντε προτεινόμενα ονόματα περιλαμβάνουν τον Ελληνικότατο όρο Μακεδονία, μια δε ονομασία, η λεγόμενη «Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Μακεδονίας» παραπέμπει ευθέως σε μέλλουσες σκοπιανές διεκδικήσεις. Είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τον οποιοδήποτε μυαλοφυγόδικο ή εθνοπροδότη να διαχωρίζει τάχα μου τον εθνικό από τον γεωγραφικό μακεδονικό προσδιορισμό, κρίνοντας τον δεύτερο ως ανώδυνο; Γνωρίζουν αυτοί οι ανόητοι τύποι την άσκηση της γεωπολιτικής και την πολιτική σημασία του εδαφικού παράγοντα που προσδίδουν στη διεθνή πρακτική όλες οι σοβαρές πολιτικές ηγεσίες; Γνωρίζουν ότι η οικειοποίηση εδαφικών και ιστορικών δικαιωμάτων μπορεί να παγιώσει νομή και κατοχή; Πόσο ηλίθιοι ή πόσο προδότες, άρα το ίδιο επικίνδυνοι, είναι επιτέλους;

Επειδή όμως η Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη και μάχεται και διεκδικεί στο πλευρό κάθε Γνήσιου Έλληνα, διατρανώνει την θέλησή της για νέους αγώνες στις επάλξεις του Αιώνιου Ελληνισμού. Γιατί εμείς δεν θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια μικρότερη, αλλά μια μεγαλύτερη Ελλάδα. Γιατί εμείς αφουγκραζόμαστε την θέληση του Ελληνικού λαού. Εδώ και τώρα βέτο. Να διατρανώσουμε την βούληση της Πατρίδος με συλλαλητήρια και δημοψηφίσματα, όπως ζήτησε ο Μακεδονάρχης Ιεράρχης Κ.Κ. Άνθιμος. Να υπερασπίσουμε τα Ιερά και τα Όσια του Ελληνικού Έθνους όπως ακριβώς θα μας ζητούσε ο Εθνάρχης Ιεράρχης Χριστόδουλος. ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

No comments: