ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΌ. ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 1-12-2008:
http://polapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 4-12-2008.

ΑΘΗΝΑ 5-12-2008.

Το Ελληνικό Κράτος πρέπει να αντιληφθεί ότι η κύρια αποστολή και ο λόγος που δικαιολογεί την ύπαρξή του είναι η εκπροσώπηση του Ελληνικού Έθνους και η διεκπεραίωση των σκοπών και συμφερόντων αυτού. Μακριά από το έργο αυτό ο λόγος της παρουσίας του εκλείπει και η αντικατάστασή του θεωρείται επιτακτική ανάγκη. Αυτή την γνήσια αντίληψη περί Εθνικού Κράτους είχε στο νου ο μεγάλος Πατριώτης και Διανοητής του Οικουμενικού Ελληνισμού Ίων Δραγούμης όταν διακήρυττε ότι το Κράτος έχει ένα χρέος, το να εξασφαλίζει όσο καλλίτερα μπορεί το άνθισμα του Έθνους, γι’ αυτό δεν έχει δικαίωμα να περιορίζεται στα στενά του σύνορα τα πολιτικά.

Αυτή την βασική συνθήκη οι εξουσιαστές την θεωρούν επικίνδυνη, ανέφικτη και μη πραγματιστική. Τον καιρό της διπλωματικής ευελιξίας, της διακρατικής λυκοφιλίας και της οικονομικής επεκτάσεως οι τύχες των λαών θυσιάζονται στον βωμό των μειοψηφικών συμφερόντων και των βολεμένων συνειδήσεων. Οι οικονομικοί μεγαλοπαράγοντες επηρεάζουν τα πράγματα με όρους εμπορικής συναλλαγής και κερδοφορίας και οι πολιτικοί «μας» υπακούουν στους υπερεθνικούς αφέντες που τους εξουσιάζουν και τους ντόπιους χορηγούς.

Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει ένα Έθνος να προσφέρει την ελευθερία των ανθρώπων του και την αυτόνομη πολιτική βούληση αντιπαροχή στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό στα πλαίσια μιας εύθραυστης ψευδοειρήνης, αν προηγουμένως δεν έχουν βρεθεί πειθήνιοι τοπικοί συνεργάτες. Συνεργάτες που πιστεύουν ότι αρκούν η υποστήριξη της νεόκοπης Νεοταξικής πλουτοκρατίας, η στήριξη του μηχανισμού συσκότισης συνειδήσεων της καθεστωτικής ενημέρωσης και η διατύπωση ευχολογίων και διαπιστώσεων που δεν βρίσκουν ποτέ επαλήθευση μέσα από τις πράξεις των υποτιθέμενων πολιτικών εκφραστών τους.

Ειδικά στα εθνικά μας θέματα οι εξαγγελίες για την δικαίωση των πιεσμένων Ελλήνων των σκλαβωμένων πατρίδων μας στα πλαίσια ενός δήθεν πολιτισμένου διαλόγου δίνουν και παίρνουν χρόνους ατελείωτους. Με την διαφορά ότι η Ελλάδα δίνει τα πάντα και δεν παίρνει ποτέ τίποτα. Δίνει ονόματα, ιστορικές αναφορές, αδικαιολόγητες ανοχές στα πογκρόμ των γειτόνων της σε βάρος Ελλήνων, γκρίζες ζώνες, κυριαρχικά δικαιώματα, προωθήσεις σε διεθνείς οργανισμούς.

Στο θέμα της Β. Ηπείρου συναντάς την αποθέωση της κρατικής αναλγησίας. Καταλαβαίνεις με τρόπο καθαρό πως μπορεί να συμβεί το Κράτος να αντιμάχεται τα συμφέροντα του Έθνους και στην ουσία να το εχθρεύεται. Παράλληλα παίρνει σάρκα και οστά η έννοια του πολιτικού μαζοχισμού.

Στην ευρύτερη περιοχή της Χειμάρρας οι αλβανικές αρχές επιστρατεύουν σχέδια για την ανάπτυξη τουριστικών εγκαταστάσεων στις περιουσίες των Ελλήνων με σκοπό τον εκτοπισμό τους. Στο χωριό Νίβιτσα της Χειμάρρας οι κινήσεις των επεκτατικών απαλλοτριώσεων έδωσαν το έναυσμα για την παρανομία του αλβανικού κράτους με την επίφαση των παρανόμως εκδοθέντων κρατικών αδειών, αναγκάζοντας τους κατοίκους να προβούν στην υπεράσπιση της γης τους έχοντας μόνο συμπαραστάτη τον οργανωμένο Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Στην προσπάθεια να ανακοπεί η πορεία οχημάτων και μηχανημάτων για την διενέργεια της αρπαγής της ελληνικής γης σημειώθηκαν συγκρούσεις με όργανα του αλβανικού κράτους και συλλήψεις.

Η ανάγκη των βαθιών αλλαγών συμπεραίνεται αβίαστα από τα κυρίαρχα ζητούμενα του τελευταίου δελτίου τύπου της Ενώσεως Χειμαρριωτών που ξεδιπλώνει την γύμνια ενός Κράτους που ζητάει τα πάντα από τον ξένο παράγοντα στον οποίο έχει ψοφοδεώς παραδοθεί. Ζητούνται η συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, η γνώση των συνθηκών διαβίωσής τους στα κριτήρια της στήριξης ή μη της Αλβανίας από την Ελλάδα στους διεθνείς οργανισμούς και η πίεση των διεθνών οργανισμών προς την Αλβανία προκειμένου να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της.

Αλλά και στην Κύπρο Μας ο περιορισμός της ελληνικής κυριαρχίας και η αφαίρεση εθνικής γης είναι ο βασικός στόχος της Τουρκίας μέσω της ελεγχόμενης τουρκοκυπριακής διοίκησης προς δόξα του Νεοταξικού Παράγοντα. Τα ευχολόγια και τα αιτήματα που επαναλήφθηκαν και κατά την τελευταία επίσκεψη του Προέδρου Χριστόφια στην Αθήνα προτάθηκαν εκ του ασφαλούς, αφού όλα δυστυχώς παραμένουν στην θέση τους. Τουρκικός στρατός κατοχής, Τούρκοι έποικοι, βρετανικές βάσεις.

Στην επίσημη επίσκεψη Χριστόφια στην Αθήνα διαφάνηκε ακόμα και από τις αριστερές συνιστώσες του Συστήματος Εξουσίας η διάθεση αναβάθμισης του ΟΗΕ και της ΕΕ ως αποφασιστικών παραγόντων επίλυσης. Διάθεση που τροφοδοτήθηκε από την υποτιθέμενη μεγάλη επιθυμία της Τουρκίας να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Μια επιθυμία που δεν είναι πάνδημα τουρκική και πρώτη προτεραιότητα των Τούρκων Κεμαλιστών. Αλλά και η αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδος και Κύπρου που πραγματώνονται τελευταία μέσω τουρκικών πετρελαϊκών ερευνών για την αλλοίωση της κυριαρχίας που συνιστούν η υφαλοκρηπίδα και η εθνική ανεξάρτητη οικονομική ζώνη θέλουν διάθεση αποτροπής και στρατιωτική ετοιμότητα σε συνάρτηση με τις πολιτικές πιέσεις.

Επιβάλλεται να κλείσουμε τις ολισθηρές οδούς διέλευσης στους καταπατητές των ελληνικών πατρίδων και να ανακόψουμε τις διαθέσεις μονομερών προσεγγίσεων που φαλκιδεύουν την ελευθερία της Πατρίδος. Να υπερασπιστούμε ως Κράτος και να απαιτήσουμε την ελληνικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων στην Β. Ήπειρο, στην Κύπρο και σε κάθε προσωρινά σκλάβα Ελληνική Πατρίδα. Η εθνική ολοκλήρωση της Ελλάδος και η κοινωνική συνοχή των Ελλήνων θέλουν αποφασιστικότητα και αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα. Θέλουν Εθνική και Κοινωνική Διακυβέρνηση. Χρειάζονται τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/




No comments: