ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 23-12-2008:
http://polapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 27/28-12-2008 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 28-12-2008.

Μέσα στον γενικό ορυμαγδό της κοινωνικής ανασφάλειας που προκαλούν τόσο η κυβερνητική ανεπάρκεια και ανυπαρξία όσο και η καπήλευση της νεανικής ορμής και η καταστροφική μανία του νεοταξικού παρακράτους της Άκρας Αριστεράς, αναδεικνύεται η επιτακτική ανάγκη της αναγεννήσεως του Εθνικού Κράτους που τώρα τελεί σε κωματώδη κατάσταση.

Ολέθριοι διαχειριστές της κρίσης αποδεικνύονται όλοι εκείνοι οι παράγοντες που αδιαφορούν για τα προβλήματα της Εθνικής Εργατικής Τάξης και της Ελληνικής Νεολαίας, προκαλώντας τις κοινωνικές ανισότητες και κλονίζοντας την εμπιστοσύνη του λαού στους θεσμούς που πρέπει να συνδέονται άρρηκτα μαζί του. Το κενό που αφήνει μια Πολιτεία σαγηνευμένη από τα θέλγητρα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού έρχονται να το καλύψουν οργανωμένα υπερεθνικά συμφέροντα κοινωνικής ανωμαλίας που διαθέτουν μια αποστροφή στο εθνόσημο, την Πατρίδα, ακόμη και τον Χριστιανισμό.

Ένα Κράτος που έχει διαθέσει την Οικονομία του στα χέρια μιας ανεύθυνης Πλουτοκρατίας, που έχει παραδώσει την Παιδεία του στους διδακτικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του Διεθνισμού και την κοινωνική συνοχή στους εκφραστές της πολυπολιτισμικότητας και την λαθρομετανάστευση σίγουρα είναι επικίνδυνο για το Έθνος που όφειλε να υπηρετεί. Ένα Κράτος που δεν μπορεί να προστατέψει την ανθρώπινη ζωή και διαχωρίζει εκείνη που χάνεται ανάμεσα σε μαθητές και αστυνομικούς αδυνατεί να σταματήσει έναν επαπειλούμενο εθνικό διχασμό.

Και εκεί μέσα στο ζοφερό νεοταξικό σκότος το Ίδρυμα Ίων Δραγούμης είχε την σπουδαία έμπνευση να διοργανώσει μια επίκαιρη ημερίδα με τίτλο Έθνος – Κράτος – Πολιτισμός: η έξοδος από την κρίση. Πραγματικά ο μόνος τρόπος διαφυγής ενός Κράτους από τους διώκτες του που επιδιώκουν να το καταλύσουν ή να το κυριεύσουν πολιτικά είναι να επιστρέψει στις ρίζες του και να ανταποκριθεί στα αιτήματα εκείνης της οντότητας που το δημιούργησε, του Έθνους.

Η Παράταξη του Έθνους οφείλει να περάσει στην αντεπίθεση. Να λάβουμε τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους στα χέρια μας, να δομήσουμε μια Εθνική Παιδεία που θα παρέχει Γνώση, Εργασία και Πίστη στο Έθνος και να χτίσουμε ένα καλαίσθητο Νέο Ελληνικό Πολιτισμό που να διδάσκει την Αρμονία και την Δημιουργικότητα μεταξύ των Ελλήνων. Στην συνέχεια να αντιτάξουμε στην Παγκοσμιοποίηση την Κοινωνία των Εθνών και στον ανούσιο Κοσμοπολιτισμό την Συνεργασία των Λαών. Να φέρουμε μια σύγχρονη Μεγάλη Ιδέα του Γένους με την Κοινωνική Αλληλεγγύη των Ελλήνων και την στήριξη και την επέκταση του Κοινοτικού Τρόπου ανάπτυξης στις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες και την Ομογένεια. Ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης επιθυμούμε το Έθνος μας να υπάρχει και να φουντώνει όπου υπάρχουν Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: