ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 22-12-2008:
http://polapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 24-12-2008.

ΑΘΗΝΑ 25-12-2008.

Υπάρχουν στιγμές που τα πολιτικά φαινόμενα αποσκοπούν στο στήσιμο δήθεν σωτήριων ανδρείκελων και τα μηνύματα που εκπέμπονται στοχεύουν την διάλυση της κοινωνίας και όχι την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αδύναμων μελών της. Η έννοια πολιτικό φαινόμενο είτε ως προβεβλημένη προσωπικότητα με κοινωνικές ευαισθησίες είτε ως πρωτοεμφανιζόμενη κοινωνική εκδήλωση και πολιτική πράξη, εμφανίζεται τις στιγμές εκείνες που ο λαός ψάχνει απεγνωσμένα την διαφορά εκείνη που θα του δώσει λύσεις ή θα του στρέψει την ορμή και την δράση στην κατάκτηση αυτών των λύσεων.

Κι όμως, στον καιρό της πολιτικής ανωμαλίας και του ευτελισμού των αξιών αντί το πρόβλημα να ακολουθείται από την λύση, σε κάθε απάντηση και απαίτηση της κοινωνίας κατασκευάζεται ένα νέο πρόβλημα που στερεί τον άνθρωπο από το δικαίωμα της ελευθερίας με την λήψη μέτρων τάχα πρόληψης και ασφάλειας. Μονάχα που τα μέτρα που λαμβάνονται είναι αυστηρά επιλεκτικά και περιθάλπουν με στοργή τα χαϊδεμένα παιδιά του Συστήματος, ενώ επιφυλάσσουν μια ανέντιμη οργή για τους πραγματικούς υπερασπιστές του Λαού και του Έθνους.

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι του Συστήματος Εξουσίας έχοντας καταλάβει τα βήματα λόγου και τα μικρόφωνα της Νεοταξικής προπαγάνδας, καταχρώνται ανάλογα με το βαθμό της δικής τους εξυπηρέτησης στοιχειώδη δικαιώματα του πολίτη. Το τεκμήριο της αθωότητας, η προστασία των προσωπικών δεδομένων, ο σεβασμός της ανθρώπινης ζωής, το δικαίωμα και κυρίως ο τρόπος διαμαρτυρίας, η προστασία των εθνικών συμβόλων και της εθνικής ακεραιότητας αναγνωρίζονται ή δεσμεύονται από τους πλουτοκράτες «προστάτες» της φτωχολογιάς την ώρα που ο φτωχός λαός αγωνίζεται να προστατέψει την οικογένεια, την Πατρίδα και την ιστορία του.

Με αφορμή πάντοτε τον αδόκητο χαμό ενός δεκαπεντάχρονου ελληνόπουλου οι σαπιοκήρυκες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η συστημική φατρία των κολάκων της ενημέρωσης αρνούνται στον Έλληνα Ειδικό Φρουρό το δικαίωμα που του παρέχει ο Νόμος στην αθωότητα μέχρι της οριστικής εκδικάσεως της υπόθεσης. Θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα ψυχολογικής πιέσεως για την καταδίκη του, ίσως γιατί πολύ απλά είναι ένας ακόμη Έλληνας που αγαπάει την Πατρίδα του. Το πρόσωπο και τα στοιχεία της ταυτότητας, αλλά και της οικογενειακής του κατάστασης δόθηκαν βορά στην κοινή θέα, με το πρόσχημα της δημοσίευσης της φωτογραφίας του νεκρού Αλέξη που ωστόσο οι ίδιοι οι Νεοταξικοί ινστρούχτορες που τον επικαλούνται σκύλευσαν.

Το ύψιστο δικαίωμα στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής πάντως δεν φαίνεται να ισχύει για όλους τους ανθρώπους. Αυτό αποδεικνύεται από την δολοφονία στην Αυστραλία ενός δεκαπεντάχρονου από τρεις αστυνομικούς με δέκα σφαίρες. Το όνομα του νεαρού Αυστραλού ήταν Τάιλερ Κάσιντι και ανήκε σε μια Εθνική οργάνωση που καλείται «Στρατιώτες του Σταυρού του Νότου». Μια οργάνωση που είναι εναντίον της λαθρομετανάστευσης και τα μέλη της έχουν γεννηθεί στην Αυστραλία ανεξαρτήτως καταγωγής. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο νεαρός Αυστραλός διέθετε λευκό ποινικό μητρώο, αλλά κάποιοι επέκριναν τάχα τον χαρακτήρα του. Προφανώς γιατί έθιγε την λατρεμένη τους Παγκοσμιοποίηση. Αυτές τις στιγμές στην Πατρίδα μας σίγουρα θα προσέθετε το θέμα επιχειρήματα στους ντόπιους ενδοτικούς αν το θύμα ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από Εθνικιστής.

Παράλληλα οι επιλεγέντες τρόποι διαμαρτυρίας διαθέτουν εξόφθαλμη καθεστωτική στήριξη, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς προκαλούν το κοινό αίσθημα και προσβάλλουν το Έθνος μας. Οι καταλήψεις των τηλεοπτικών καναλιών μαρτυράνε την κατάρρευση μιας ούτως ή άλλως επικίνδυνης κρατικής μηχανής σε αδράνεια. Η συμβολική αφαίρεση από την γιγαντιαία φάτνη του Δήμου Θεσσαλονίκης του ομοιώματος του Χριστού μας από τους ανθρώπους σκιές του παρακρατικού στρατού που υπηρετεί τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό έχει προφανώς την δική της αξία. Οι κεφαλαιοκράτες προστάτες και χρηματοδότες της Άκρας Αριστεράς έχουν μια πασίγνωστη εμπάθεια στον Χριστιανισμό και βέβαια μισούν την Ελληνοορθοδοξία.

Η δε βεβήλωση του Ιερού Βράχου της Ακροπόλεως με τα πανώ που καλούσαν σε μια αόριστη και ανύπαρκτη αντίσταση μέσα από σκηνές χάους και κοινωνικής παραλυσίας προκαλεί αλγεινή εντύπωση και αποτελεί ύβρη. Αντίσταση που στρέφεται ενάντια σε ποιους; Στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους μεροκαματιάρηδες συμπατριώτες μας που αναστατώνεται η ζωή και καταλύεται η εργασία; Και μέσα σ’ όλα αυτά ανακαλύπτεται από πολίτη και παραδίδεται στην Δικαιοσύνη ένας τρίτος κάλυκας που κάποιοι βιάζονται να βγάλουν άσχετο με την πολύκροτη υπόθεση. Επιπλέον το νέο προβοκατόρικο χτύπημα σε βάρος μαθητή γιου συνδικαλιστή του ΚΚΕ από άγνωστο ελεύθερο σκοπευτή επιβεβαιώνει τις στοχεύσεις της προκλήσεως εθνικού διχασμού. Ευτυχώς το παιδί είναι απολύτως καλά.

Επιβάλλεται να επιστρατεύσουμε την Κοινωνική μας Αλληλεγγύη και τον Πατριωτισμό μας με εθνικά και φυλετικά κριτήρια και να αποκρούσουμε τις ξένες επιλογές και τους εδώ υπηρέτες τους. Είτε αυτοί είναι κατά σύμπτωση «Έλληνες», είτε λαθρομετανάστες που μας «ευγνωμονούν» σπάζοντας και λεηλατώντας είτε νεοεποχίτικες καταστάσεις που θέλουν προοδευτικά να μας κυβερνήσουν «δημοκρατικά». Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ελληνικής Νεολαίας στα κοινωνικά δρώμενα και το δικαίωμα στην γνώση και την αξιοκρατία και φυσικά η συνοχή Εθνικού Κράτους και πολίτη για την αποτροπή κάθε εξωτερικού κινδύνου είναι πολιτικές που εξασφαλίζουν την ομαλότητα και την ανάπτυξη της Πατρίδος. Είναι προτεραιότητες ενός επιδιωκόμενου Εθνικοκοινωνικού Κράτους που ανήκει και αναφέρεται μόνον στους Έλληνες με σημείο εκκίνησης τον Πατριωτισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: