ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 8-12-2008:
http://polapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 11-12-2008.

ΑΘΗΝΑ 12-12-2008.

Οι εχθροί του Ανθρώπου και του Εθνικού Κράτους είναι έτοιμοι να επιφέρουν το μεγάλο χτύπημα προκειμένου να επιτύχουν την διάρρηξη του συνδέσμου των δύο αυτών δομικών οργανισμών του Έθνους. Και τούτο διότι ο Λαός ως άθροισμα πολιτών με αναπτυγμένο Εθνικό και Φυλετικό κριτήριο είναι εκείνος που οδηγεί τις πολιτικές και κοινωνικές διεργασίες στο σχηματισμό ενός Κράτους με ανάλογα χαρακτηριστικά.

Στην ουσία σήμερα συγκρούονται δύο κυρίαρχες κοσμοθεωρίες με βαθύ ιστορικό παρελθόν και ασυμβίβαστα περιθώρια συνύπαρξης. Στην μια παράταξη συμπαρατάσσονται τα Ελεύθερα Έθνη που στοχεύουν την ανάπτυξη μέσα από την κοινωνική ευημερία, την εργασιακή επάρκεια και την οικονομική αυτοτέλεια που σχηματοποιούν οι γηγενείς πληθυσμοί με επικεφαλής την Εθνική Εργατική Τάξη. Και από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι εμπνευστές και διεκπεραιωτές μιας άναρχης ανθρωπότητας, δίχως σύνορα και κανόνες που επιθυμούν να αρπάξουν το σύνολο των χρηματοοικονομικών και ανθρωπίνων πόρων.

Είναι σαφές ότι επιχειρείται η αλλοίωση του παραδοσιακού Εθνικού Κράτους και η διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής των πολιτών την στιγμή ακριβώς που η εθνική αναγκαιότητα επιβάλλει την περαιτέρω ανάδειξη του Πατριωτισμού των Ελλήνων και την αναζωπύρωση της εθνικής προσήλωσης και αλληλεγγύης σε πολλές και εκτεταμένες εστίες. Αντί αυτού οι διακομματικές συνιστώσες της Νεοταξικής Καθεστηκυίας Τάξεως εφαρμόζουν μια επιθετικά διασπαστική και νοθευτική τακτική με αντιλαϊκά μέτρα απέναντι στην ραχοκοκαλιά του Έθνους που απαρτίζουν οι Εθνικές και Παραγωγικές Δυνάμεις της χώρας.

Οφείλουμε λοιπόν πέραν πάσης αμφιβολίας να ξεσκεπάσουμε την πλεκτάνη που υφαίνεται με την καταλήστευση του ιδρώτα του Έλληνα Εργαζόμενου και του Εθνικού πλούτου υπέρ των ολίγων του Νεοταξικού Καπιταλισμού πάσης αποχρώσεως χάριν του οποίου το λεγόμενο πολιτικό κόστος ξαφνικά ξεχνιέται και μηδενίζεται. Οι πολιτικοί μηδενιστές του Συστήματος Εξουσίας αδιαφορούν για τα πλήγματα κατά του λαού και την άρνηση παροχής ψήφου, προστρέχοντας να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις κερδοφορίας των ελαστικής συνειδήσεως κομματικών χορηγών. Νεόκοποι πλουτοκράτες χορηγοί και κεφαλαιοκράτες που με μεγάλη ευκολία μπορούν να φυγαδεύσουν αύριο κεφάλαια και επιχειρήσεις εκτός συνόρων.

Την ίδια στιγμή οι πολιτικάντηδες, που συνωστίζονται στις δεξιώσεις τους για να λάβουν την εύνοια που ζητούν, συζητούν και νομοθετούν για την φτώχια μέσα από την χλιδή ενός παραμορφωτικά γοητευτικού και προσοδοφόρου κοινοβουλευτισμού, παρέχοντας αυξήσεις κατώτερες της ελεημοσύνης και επεξεργάζονται ελαστικά ωράρια και απασχολήσεις. Βέβαια τα χρήματα που δυσκολεύονται να βρουν για να κάνουν κοινωνική πολιτική δεν έχουν καμία δυσκολία να τα βρουν υπό την μορφή βουλευτικών αυξήσεων, τραπεζικών διευκολύνσεων και ημετέρων προπαγανδιστικού ενδιαφέροντος επιχορηγήσεων.

Το Κοινοβούλιο όμως που αποκαλούν σήμερα υποκριτικά ναό της δημοκρατίας πρέπει να υπάρχει για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του λαού. Και εμείς με την δράση μας πρέπει να το μάθουμε να ακούει την φωνή των Ελλήνων Πατριωτών πιο δυνατά από ποτέ. Μέσα από μια ενωτική συσπείρωση της Εθνικής Εργατικής Τάξης μακριά από τις επικίνδυνες διχαστικές λογικές του Κομμουνισμού και της σύγχρονης Νεοταξικής Αριστεράς περί μιας υποτιθέμενης πάλης των τάξεων. Η μόνη διάκριση ανάμεσα σε Έλληνες που έχει ουσιαστικό νόημα και περιεχόμενο είναι αυτή ανάμεσα σε Πατριώτες και ανθέλληνες. Διότι ο εσωτερικός ανθελληνισμός, ο γνωστός γραικυλισμός είναι πιο επικίνδυνος παντός άλλου και θέλει αμείλικτη καταστολή.

Η Καθεστηκυία Τάξη στο σύνολό της προκαλεί βάναυσα τον Εργαζόμενο Έλληνα, γιατί γνωρίζει ότι αν καταφέρει να κλυδωνίσει με την αφαίρεση των κοινωνικών αγαθών την πίστη και την συνειδητή εργασία του πολίτη προς το Κράτος, θα του αφαιρέσει τα εθνικά χαρακτηριστικά και θα χαλαρώσει τους δεσμούς με τα εθνικά οράματα. Είναι κατανοητό ως ένα βαθμό ότι ένας πολίτης που τρέχει καθημερινά να ανταποκριθεί στις βαριές κοινωνικές και κυρίως οικονομικές υποχρεώσεις θα δυσκολευθεί να αντιληφθεί τις προκλήσεις στα εθνικά μας ζητήματα, ίσως και την διαμαρτυρία κάποιων αγανακτισμένων συμπολιτών μας για την αλλοδαπή εγκληματικότητα.

Πιστεύουν οι υπάλληλοι του Νεοταξισμού ότι ο Έλληνας Εργαζόμενος θα συνεχίσει να ανέχεται τις προκλήσεις και αφήνουν χώρο στους συστημικούς κεφαλαιοκράτες για την υποβολή αντεργατικών και αντικοινωνικών προτάσεων για μείωση των εβδομαδιαίων εργάσιμων ημέρων με αντίστοιχη μείωση των μισθών και περικοπή ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Και βέβαια αυτό το παράλογο σκεπτικό αναπτύσσεται κάτω από την προκλητική επίφαση μιας εξόχως μεθοδευμένης από τον Νεοταξισμό οικονομικής κρίσης για την αναδιανομή των πλουτοπαραγωγικών πόρων μεταξύ των ελάχιστων μυημένων του Παγκόσμιου Συστήματος Εξουσίας. Την ίδια στιγμή έχουν αρχίσει και στην χώρα μας οι πρώτες μαζικές απολύσεις. Κι όλα αυτά επιχειρείται να αποδοθούν ως μείωση του κόστους παραγωγής στις πλάτες των εργαζομένων.

Είναι σαφές ότι απαιτούνται άμεσες ενισχύσεις και φορολογικές ελαφρύνσεις στον παραγωγικό ιστό της χώρας και την εθνική επιχειρηματικότητα, με την παράλληλη εκμετάλλευση και εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Πατρίδος μας. Πρέπει να ενισχυθεί η καταγραφή του Εθνικού Προϊόντος που παράγεται στα χωράφια, στις θάλασσες και τα εργοστάσια κι όχι τα υπερκέρδη των εκλεκτών του Νεοταξισμού. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός επιδιώκει μια δυνατή Εθνική Οικονομία και μια ευημερούσα Εθνική Εργατική Τάξη, γιατί μόνο με την πραγμάτωση ενός αδέσμευτου Εθνικού Εργατικού και Λαϊκού Κράτους δύναται να δυναμώσει και να απλωθεί το Ελληνικό Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/




No comments: