ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 2-3-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 7/8-3-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 9-3-2009.

Σ’ αυτό το Κράτος πρέπει κάποτε να γίνει βαθιά συνείδηση ότι δεν υφίσταται για να εξυπηρετεί τα πρόσκαιρα μικροσυμφέροντα των προσωρινών ταγών ούτε για να διαμορφώσει την ψευδαίσθηση ενός συρρικνωμένου και απομονωμένου Ελληνισμού που στεγάζεται στα τωρινά εθνικά όρια. Ο Ελληνισμός είναι μια πολύ πλατύτερη οντότητα που απηχεί την ιστορική διαχρονικότητα, την παγκόσμια παρουσία και την δυναμική εξέλιξη του Ελληνικού Έθνους.

Εθνικό Κράτος υφίσταται μόνο στην περίπτωση που οι Έλληνες του Μητροπολιτικού Κέντρου, της Ομογένειας και των Αλησμόνητων Ελληνικών Πατρίδων που μας δίδαξε ο Μακαριστός Εθνάρχης Χριστόδουλος συμπεριλαμβάνονται ενιαία στο ενεργητικό δυναμικό του Ελληνικού Έθνους. Η Εθνική Διπλωματία δεν έχει άλλο έργο από το να καταγράφει τους όπου γης Έλληνες και να τους ελευθερώνει τον καταπιεσμένο Ελληνισμό τους, να δημιουργεί κυρίαρχες Ελληνικές Κοινότητες συμπαγείς και δεσπόζουσες με τον πολιτισμό τους και να κατευθύνει αδέσμευτο το Κράτος και απαλλαγμένο από επιβουλές να υπηρετεί το Έθνος.

Στην τελευταία επίσκεψη που πραγματοποίησε η υπουργός εξωτερικών Μπακογιάννη στις ΗΠΑ το έδαφος ήταν εξαρχής ναρκοθετημένο. Εκφράστηκαν νουθεσίες για τους αμερικανικής αρέσκειας ενεργειακούς δρόμους, ενώ συζητήθηκαν το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η Μέση Ανατολή, οι ευρωτουρκικές σχέσεις και το θέμα του Καυκάσου. Δεν συζητήθηκαν όμως καθόλου με την Αμερικανίδα Υπουργό Εξωτερικών το ζήτημα των Σκοπίων ούτε η άσκηση που ετοιμάζει η Τουρκία στο Αιγαίο με την πρόσκληση σε ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Βέλγιο, Ολλανδία.

Την ίδια στιγμή που οι προκλήσεις εντείνονται, έχουμε την κυκλοφορία της έκθεσης του State Department να αναφέρεται στην Ελλάδα για ζητήματα διαφθοράς και να κάνει λόγο για την ανάγκη προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανύπαρκτες μειονότητες. Την στιγμή που η υπουργός εξωτερικών της χώρας μας βρίσκεται στις ΗΠΑ και αδυνατεί να θέσει τα υπαρκτά προβλήματα μας σε Β. Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο, το Ελληνικό Έθνος προσβάλλεται βαρύτατα και βάλλεται προκλητικότατα με «συμμαχικές» αναφορές.

Είναι καιρός να παραμερίσει η Καθεστηκυία Τάξη και να αφήσει χώρο στις δυνάμεις της Εθνικής και Κοινωνικής Παράταξης να σχεδιάσουν συμμαχικούς συσχετισμούς με ηγετικούς όρους και διεκδικητικό σχήμα μέσα από την ανάπτυξη των εθνικών μας κοινοτήτων στην ευρύτερη γειτονιά μας και τον ενεργό ρόλο της Ομογένειας. Να αναπτύξουμε μια διαφορετική πολιτική βασισμένη στην χριστιανική μας παράδοση που δεν θα φοβηθεί την παράλληλη επαφή με τις θρησκευτικά ομογάλακτες αλλά και τις ισλαμικές δυνάμεις, απομονώνοντας την Τουρκία και τους δορυφόρους της. Μια Εθνική Διπλωματία για μια Ισχυρή Ελλάδα, όπως επιθυμεί ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/



No comments: