ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΛΟΜΕΤΩΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 10-3-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 14/15-3-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 15-3-2009.

Όλοι σήμερα μιλάνε για οικονομική ανέχεια, εργασιακή ανεπάρκεια και παραγωγική στασιμότητα. Την ώρα της τεχνητής κρίσης που στήσανε στις ΗΠΑ κερδοσκοπικοί κύκλοι στον τομέα των νομισματικών συναλλαγών, στην Ευρώπη οι λαοί γίνονται αντικείμενο μιας αδικαιολόγητης κρίσης προς εξαγωγή λόγω ελλείψεως αυτόνομης ευρωπαϊκής πολιτικής και της υπερτροφικής συνδέσεως με το αμερικάνικο αφεντικό.

Καίρια είναι η παρέμβαση του Αρχηγού του ΛΑ. Ο. Σ Γ. Καρατζαφέρη στην αντιμετώπιση της κρίσης με προτάσεις διαμόρφωσης μιας πολιτικής συμπεριφοράς που συνάδει στις τοπικές ιδιαιτερότητες της ελληνικής κοινωνίας. Προτάσεις που έχουν να κάνουν με την απελευθέρωση της ρευστότητας και την κυκλοφορία των κεφαλαίων, ελαστικοποίηση των όρων του Συμφώνου Σταθερότητας και την κρατική ανακούφιση τμήματος των κατόχων πιστωτικών καρτών στα πλαίσια της παρεχόμενης ενίσχυσης των τραπεζών.

Δυστυχώς η κυβερνητική βούληση αναζήτησης διεξόδων δεν διαφαίνεται στο πρόβλημα της κοινωνικής ανασφάλειας που απειλεί την εμπέδωση κοινωνικής συνοχής. Η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά τρομοκρατικών και αντικοινωνικών μεθοδεύσεων. Η αυτοθυσία του νεαρού υπαρχιφύλακα που έπεσε στο καθήκον την στιγμή που κατεδίωκε ληστή ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας καταδεικνύει με δραματικό τρόπο τα αισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης και πατριωτισμού των Ελλήνων Αστυνομικών. Ωστόσο οι παράλογες εντολές για επίδειξη αμυντικής στάσης σε βαθμό παθητικότητας έχουν οδηγήσει την Πατρίδα μας σε ομηρία απέναντι στην παρανομία.

Χάος επιπλέον επικρατεί και στα εθνικά μας ζητήματα. Σε έκθεση του ΟΗΕ που συνέταξε η «ανεξάρτητη εμπειρογνώμων» Μακ Ντούγκαλ δίνεται χαρακτήρας μειονότητας στους Αλβανούς λαθρομετανάστες, χαρακτηρίζονται ως Τούρκοι οι Έλληνες Μουσουλμάνοι και ανακαλύπτεται ανύπαρκτη «μακεδονική» μειονότητα. Επίσης σε τακτική συνάντηση του Ευρωπαίου Αντιπροσώπου με τους πρέσβεις των χωρών – μελών της ΕΕ παραδόθηκαν φάκελοι που περιείχαν χάρτη με τα Δωδεκάνησα και την Λέσβο να ανήκουν στην Τουρκία. Άμεση ήταν η αντίδραση του Έλληνα Πρέσβη, ενώ το θέμα μαθεύτηκε ένα μήνα μετά κατόπιν πανηγυρισμών των τουρκικών εφημερίδων.

Τα εθνικά μας προβλήματα δημιουργούνται στα σημεία εκείνα της επικράτειας που κρατώνται υποθηκευμένα μεγάλα πλουτοπαραγωγικά αποθέματα, ενώ η κοινωνική αποσύνθεση εξασθενεί τις αντοχές του λαού. Πρέπει οπωσδήποτε να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Να στηρίξουμε την θεσμική θωράκιση και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας ενάντια σε μια φυτευτή εγκληματικότητα, να ανακτήσουμε τον δημόσιο πλούτο και να τον αναδιανείμουμε στον λαό που τον παράγει και να διατρανώσουμε ότι στην Ελλάδα η Εθνική Γη δεν χαρίζεται σε ευφάνταστους εκθεσιογράφους. Ενάντια στον Νεοταξισμό ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης προχωράμε με γνώμονα τον Πατριωτισμό και την Κοινωνική Αλληλεγγύη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: