ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 23-3-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 28/29-3-2009. ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 29-3-2009.

Η Ελευθερία αποτελεί ύψιστο κοινωνικό αγαθό μιας ευνομούμενης Πολιτείας και σημείο αναφοράς ενός αδέσμευτου Εθνικού Κράτους. Η ενεργή παρουσία της μαζί με την εκδήλωση ενός έμπρακτου Πατριωτισμού πιστοποιεί την ύπαρξη μιας γνήσιας Εθνικής Λαϊκής Δημοκρατίας και ενός Έθνους που επιθυμεί να καταταχθεί στην χορεία των ισχυρών.

Στην Ελλάδα το δέντρο της Ελευθερίας έχει ποτιστεί με μια σειρά μακραίωνων αιμάτινων αγώνων. Η Εθνική Επανάσταση του 1821 ενάντια στον βάρβαρο και υπάνθρωπο τουρκικό ζυγό δεν έγινε βέβαια για να εδραιωθεί καμία ελληνοτουρκική «φιλία», αλλά για να επιτευχθεί η αποκατάσταση ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους μέσα σε μια Πατρίδα που θα στεγάζει όλους τους Έλληνες χωρίς κανένα διαχωρισμό.

Χρειάστηκε βέβαια μια σειρά από ολοκαυτώματα προκειμένου να ενθαρρυνθεί και να ανασηκωθεί στην πορεία του αγώνα ο ελληνικός λαός. Και χρειάστηκε εμπνευσμένους ηγέτες να του δείξουν το φωτεινό μονοπάτι της Ελευθερίας. Χρειάστηκε το Αρκάδι, το Σούλι και το Ζάλογγο, το Μανιάκι. Και χρειαστήκαν ο Καψάλης, ο Τζαβέλας και ο Σαμουήλ, ο Παπαφλέσσας. Χρειάστηκαν οι ταγοί, οι ιερείς και ο λαός σε μια ενότητα αδιάσπαστη. Για να απωλέσουμε σε καιρό ειρήνης τα αποθέματα της δημοκρατίας και την επάρκεια της Ελευθερίας.

Σήμερα ο ελληνικός λαός επιθυμεί σκληρότερα μέτρα ενάντια στην εγκληματικότητα και την πάταξη του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης σε ποσοστά άνω του 70%. Οι στατιστικές μάλιστα που σχετίζονται με την μετανάστευση λένε ότι αν το φαινόμενο συνεχίσει με τους σημερινούς ρυθμούς, οι μετανάστες στην χώρα μας θα ξεπεράσουν τα 4 εκατομμύρια. Αλλά και στα πανεπιστήμια η Ελευθερία κακοποιείται από «ιδεολογικούς» προπηλακισμούς και την προβληματική εκπροσώπηση στα συνδικαλιστικά όργανα με την Αριστερά να ελέγχει τις σχετικές διαδικασίες και τις διεκδικητικές μορφές με τις καπελωμένες καταλήψεις. Ήδη η Δικαιοσύνη εξετάζει τις περιπτώσεις καταλήψεων και την σκοπιμότητα αυτών.

Στην Κύπρο μας και σε κάθε ελληνική γη χρειάζεται η ανάκτηση του εθνικού ελέγχου που έχει εκχωρηθεί σήμερα σε «συμμαχικές» ορέξεις. Αλλά και στην περίπτωση της μετανάστευσης πρέπει να σχεδιάσουμε μια πολιτική που να στηρίζεται στις πραγματικές εργασιακές ανάγκες. Με την πρόβλεψη ότι δεν θα επιτραπεί η απώλεια θέσεως εργασίας ούτε σε έναν Έλληνα εργαζόμενο και με την προοπτική σταδιακά οι εργασιακές ανάγκες να καλύπτονται αποκλειστικά από την Εθνική Εργατική Τάξη. Η δε νομιμότητα στις σχολές πρέπει να εφαρμόζεται χωρίς να παρέχεται άσυλο ανελευθερίας στην εγκληματικότητα. Αυτό είναι έργο που μπορεί να φέρει σε πέρας η Παράταξη του Έθνους και της Ελευθερίας που εκπροσωπούν ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/





No comments: