ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 18-3-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ.

ΑΘΗΝΑ 25-3-2009.

Οι κλειδοκράτορες του παγκόσμιου συστήματος εξουσίας έχουν παρασυρθεί οριστικά στην δίνη της δικής τους αλαζονείας σε βαθμό τέτοιο που η πολιτική τους επιβίωση είναι πλέον αμφίβολη. Η αρπακτική βουλιμία των κομματικών αθυρμάτων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και της Παγκοσμιοποίησης και το άπλωμα ενός πλέγματος διαρπαγής του παραγόμενου πλούτου των λαών που σχεδιάστηκε σε κάποια κλειστά κέντρα λήψεως αποφάσεων και επεκτάθηκε στις Εθνικές Κοινωνίες έχουν δημιουργήσει το απαραίτητο υπόστρωμα μιας γενικευμένης αμφισβήτησης.

Σ’ αυτή την υπερήφανη γωνιά του κόσμου που ο Θεός έρανε με το Ιερό όνομα Ελλάς, Γη του Φωτός, το κακό είναι ότι ενώ ο λαός μας θέλει να αντιδράσει και να λάβει την ζωή στα χέρια του, οι τύχες της Πατρίδος μας βρίσκονται στην διάθεση των ανίκανων, των φοβισμένων και των ενδοτικών. Κάθε μια από αυτές τις πολιτικές κάστες του ολέθρου προσβάλλει εξίσου το Ελληνικό Έθνος, τραυματίζει την ασφάλεια και την ευμάρεια του λαού και κατεδαφίζει ό,τι γερό έτυχε να αφήσει στο πέρασμά της η άλλη. Κάποιοι θέλουν να αντικαταστήσουν τον ελληνικό λαό με μια άλλη φυλή που θα αποτελείται από υποταγμένους εγχώριους και επιβήτορες αλλοφύλους.

Αν ο παρατιθέμενος αντίλογος απειλεί την ηρεμία των «μεγάλων» ταγών, τότε η απειλή της σιγής κατατρύχει το μαύρο άτακτο πρόβατο και το παράπτωμα ευθύς εφευρίσκεται. Ο φασίστας, ο ακροδεξιός, το καρκίνωμα, το αυγό του φιδιού, ο ναζιστής. Το αδίκημα της γνώμης έχει ανακαλυφθεί αποκλειστικά και μόνο για τους Εθνικιστές. Πολύ δε περισσότερο για τους Έλληνες Εθνικιστές, γιατί ο παράλληλος σηκωμός τους με τον ελληνικό λαό και ο ερχομός τους στην εξουσία θα σημάνει την αναγέννηση μιας ηγέτιδας Ελλάδος στο τιμόνι μιας ελεύθερης Ευρώπης.

Οι δυνάμεις της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και του σοσιαλδημοκρατικού διεθνισμού έχουν στρατευθεί από κοινού με πρωτόγνωρη λύσσα στην ολομέτωπη επίθεση ενάντια στην συνείδηση της Πατρίδος και την Παράταξη του Έθνους. Ξέρουν ότι το υπερτροφικό τέρας του πολυφυλετισμού και του αδηφάγου καπιταλισμού που έχουν στήσει ως φυτευτό και υπαγορευόμενο Σύστημα Εξουσίας τρίζει κάτω από το βάρος της λαϊκής κατακραυγής και απόγνωσης. Νοιώθουν λοιπόν την ανάγκη να συνασπίσουν τις πρώην «αταίριαστες» ιδεολογικές γραμμές και να ανοίξουν τα ως χθες αδιαπέραστα κομματικά τους τείχη προκειμένου να περισώσουν την άθλια καθεστηκυία τάξη τους. Να ενθυλακώσουν το προϊόν του λαϊκού μόχθου προκειμένου δήθεν να ανασηκώσουν την χαμένη οικονομική ευρωστία του κρατικού ταμείου. Και παράλληλα σκέφτονται τάχα τρόπους προκειμένου να προσφέρουν στον ελληνικό λαό την χαμένη ηρεμία και την υποθηκευμένη κοινωνική ασφάλεια.

Μέρα μεσημέρι στον Βύρωνα μέσα σε κατάστημα γνωστής εταιρίας τηλεφωνίας νεαρή υπάλληλος χάνει την ζωή της μετά από ένοπλη συμπλοκή αστυνομικού ευρισκόμενου εκτός υπηρεσίας με τον ληστή που είχε εισβάλλει. Ληστής που όπως τελικά μαθεύτηκε ήταν αλβανικής καταγωγής. Πιο πριν μαθήτρια είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι έξω από το σχολείο της. Και τούτα λίγες μέρες μετά τον ηρωικό θάνατο ενός νεαρού αστυνομικού που είχε επιχειρήσει να αποτρέψει ληστεία.

Κοντά σ’ όλα αυτά κάποιοι επιχειρήσανε να στήσουνε ένα υποτιθέμενο επεισόδιο μιας ρατσιστικής βίας που ήρθε κυριολεκτικά από το πουθενά. Ξαφνικά μαθαίνουμε ότι πραγματοποιήθηκε επίθεση Ελλήνων μαθητών σε Πακιστανούς. Και πάλι κάποιοι «κακοί» συμπατριώτες μας επιτέθηκαν σε κάποιους «κακόμοιρους» αλλοδαπούς. Μόνο που τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και η αλήθεια αποκρύφτηκε και αλλοιώθηκε. Στην πραγματικότητα μια ανήλικη Ελληνίδα μαθήτρια παρενοχλήθηκε από Πακιστανούς, ενώ ένας συμμαθητής της επίσης Έλληνας ξυλοκοπήθηκε από τους «κακόμοιρους» δράστες στην προσπάθειά του να σώσει την κοπέλα. Μάλιστα ο διευθυντής του σχολείου προς απογοήτευση των «ενημερωτών» μας επιβεβαίωσε τηλεφωνικά την αλήθεια. Οι δε υπόλοιποι μαθητές απλώς υπερασπίστηκαν τους συμμαθητές τους. Αυτό που ενόχλησε τους ινστρούχτορες του πολυφυλετισμού, και μάλιστα από κρατικό τηλεοπτικό δίαυλο, ήταν το «θράσος» της υγιούς αντίδρασης Ελλήνων απέναντι στους παρανομούντες αλλοδαπούς.

Παράλληλα η οικονομική κρίση έχει αφυπνίσει τα πατριωτικά αντανακλαστικά και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης ακόμα και σ’ αυτή την Μ. Βρετανία, την Πατρίδα του πολυφυλετισμού και του Καπιταλισμού. Έτσι λοιπόν σε δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας στους Financial Times τα τρία τέταρτα των πολιτών ζητούν την απομάκρυνση από την χώρα των μεταναστών που δεν βρίσκουν δουλειά, ενώ το 54% των Βρετανών δεν επιθυμούν την απασχόληση πολιτών από τα άλλα κράτη – μέλη της ΕΕ στην Βρετανία. Οι δε Βρετανοί οικοδόμοι έχουν εκφράσει την έντονη αντίθεσή τους στην είσοδο εργατών από το εξωτερικό.

Η γενίκευση του φαινομένου των συγκοινωνούντων δοχείων που συνθέτουν η οικονομική και η κοινωνική ανασφάλεια και οι παραγόμενες συγκρούσεις επισπεύδουν την εθνική αναγκαιότητα για την μεγάλη ανατροπή. Στην Ελλάδα η μεγάλη αύξηση των ακάλυπτων επιταγών και των απλήρωτων συναλλαγματικών δείχνουν απλώς το ένα μόνο πρόσωπο του ανάλγητου Συστήματος Εξουσίας. Είναι καιρός να τεθεί ένα τέρμα στην περιθωριοποίηση της Εθνικής Εργατικής Τάξης, την λαθρομετανάστευση και την εισαγόμενη εγκληματικότητα. Να αποδοθεί το εθνικό εισόδημα στον λαό που το παράγει και να διατηρηθεί ανόθευτη η εθνοφυλετική σύνθεση των Ελλήνων. Να χτιστεί ένα Γνήσιο Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κράτος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: