ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Συγκέντρωση Ελλήνων Πολιτών στην Πλατεία Ομονοίας 09.05.2009

ΑΘΗΝΑ 14-5-2009.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση των Επιτροπών Ελλήνων Πολιτών ενάντια στην λαθρομετανάστευση που αποσκοπεί βάσει σχεδιασμού της άθλιας Νέας Τάξης Πραγμάτων και την συνεργασία των ντόπιων αθυρμάτων της στο φυλετικό ανακάτωμα, την περιθωριοποίηση και την μετατροπή σε μειονότητα των Ελλήνων. Σε πείσμα των φιλελεύθερων και σοσιαλιστικών ανδρείκελων και ενδοτικών και σε λύσσα των προδοτών της Άκρας Αριστεράς οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες θα μετουσιώσουμε σε πολιτική πράξη την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Ελληνικός Στρατός, Αστυνομία και Λιμενικό στην υπηρεσία του Εθνικού Κράτους για τις μαζικές απελάσεις των λαθρομεταναστών σε εφαρμογή του σχετικού νόμου. Κλείσιμο συνόρων απέναντι στην αλόγιστη μετανάστευση. Μεταναστευτική πολιτική για όσους μετανάστες χρειαζόμαστε, αν τους χρειαζόμαστε, όταν τους χρειαζόμαστε, σε όποια εργασία τους χρειαζόμαστε με τερματισμό της παρουσίας τους και την άμεση έξοδο από την χώρα μόλις ολοκληρωθεί το έργο. Και κυρίως με δημοψηφίσματα για την καταγραφή της λαϊκής γνώμης. Αν οι Έλληνες πουν ότι δεν επιθυμούν την συνέχιση του φαινομένου, το Εθνικό Μας Κράτος υποχρεούται να υπακούσει. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός σαφώς επιθυμεί την ικανοποίηση των εργασιακών αναγκών της Πατρίδος μας αποκλειστικά από την Ελληνική Εργατική Τάξη και την Ελληνική Επιχειρηματικότητα μακριά από τους ξένους εργάτες και τις πολυεθνικές. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και φυσικά οφείλουμε να πούμε ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής ήταν για μια ακόμη φορά εκπληκτική και υποδειγματική. Η στήριξη ήταν επιβεβλημένη και η Ελληνική Εθνική Ιδέα παρούσα.
Ακολουθεί το βίντεο με την υπέροχη παρουσία των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών στην Πλατεία Ομονοίας το Σάββατο 9-5-2009. Αυτός ο αγώνας θα ολοκληρωθεί μόνο με την Νίκη των Ελλήνων. Συνεχίζουμε!
http://youtube.com/watch?v=8-fgsuyu20I

No comments: