ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 21-5-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 24-5-2009.

ΑΘΗΝΑ 27-5-2009.

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι κυβερνήσεις που ρυθμίζουν τις εσωτερικές υποθέσεις των κρατών και τις εξωτερικές τους σχέσεις απέναντι σ’ ένα αναβαθμισμένο διεθνές περιβάλλον απαρτίζονται από πολιτικά πρόσωπα με ελευθερία βούλησης και δράσης. Η αναβάθμιση του διεθνούς περιβάλλοντος αφορά την δυνατότητα επηρεασμού των κρατικών αποφάσεων και την δέσμευση των εθνικών κυριαρχιών και των γεωπολιτικών ελέγχων για λογαριασμό ενός υπερεθνικού διευθυντηρίου που υπηρετεί τις βαθιές τσέπες και τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό.

Ο ορισμός των κυβερνητικών σχημάτων και η διαδοχή των λεγομένων εξουσιαστικών κομμάτων στην Ηγεσία των χωρών τους ορίζεται εν πολλοίς από τις δημόσιες σχέσεις που αναπτύσσουν και από τις καλές επαφές που έχουν με ανθρώπους που ελέγχουν και διευθύνουν τα Συστημικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ή Επηρεασμού επί το ορθότερο και εκείνους τους επιχειρηματίες που εξουσιάζουν την οικονομική ζωή του κράτους. Ωστόσο ακόμη κι αυτοί οι προπαγανδιστές και οι χορηγοί της πολιτικής τάξης δεν θα μπορούσαν ποτέ να επισκιάσουν τους ανταγωνιστές τους στο επιχειρηματικό πεδίο αν δεν εισερχόντουσαν ως μόνιμα μέλη στους καταλόγους των υπαλλήλων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Πολιτικοί, ΜΜΕ και οικονομικοί ταγοί κρίνονται απολύτως απαραίτητοι προκειμένου το Παγκόσμιο Σύστημα Εξουσίας να απλώσει σ’ όλα τα κράτη ένα αόρατο δίχτυ περιορισμού των λαϊκών ελευθεριών και των εθνικών επιλογών. Οι πολιτικές αποφάσεις κάθε κράτους δεν συνάδουν απαραίτητα με τα προβλήματα των πολιτών που υποτίθεται πως πρέπει να επιλύσουν, αλλά στην πραγματικότητα τα προκαλούν και τα επιτείνουν, εκθέτοντας το Εθνικό Κράτος έναντι των πολιτών επ’ ωφελεία ενός παγκοσμιοποιημένου ολοκληρωτισμού.

Ανώτατο συντονιστικό όργανο και διαχειριστής υψηλής σημασίας εντολών του Παγκόσμιου Συστήματος Εξουσίας προς τους νυν και κυρίως τους μέλλοντες ταγούς των Εθνών αποτελεί η πολυθρύλητη και μυστικοπαθής Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Μια κλειστή ομάδα ανθρώπων που διακρίνεται για την «φιλοξενία» που παράσχει σε φιλόδοξα πολιτικά πρόσωπα. Με την διαφορά ότι οι «φιλοξενούμενοι» για να περάσουν καλά και να απολαύσουν ακόμα καλύτερους πολιτικούς «καρπούς» πρέπει να υιοθετήσουν τις εντολές των οικοδεσποτών και να υποστούν αμνησία και μουγκαμάρα για όσα ακούσουν και δουν κυρίως απέναντι στους δυστυχείς λαούς τους που γίνονται έρμαια των επερχόμενων δεινών. Οι δε «οικοδεσπότες» δεν έχουν μόνιμο στέκι συνεδριάσεων, αλλά γυρνάνε από τόπο σε τόπο αφήνοντας πίσω έντονη την αίσθηση ότι θέλουν να κρύψουν καλά τα ίχνη τους.

Μας λένε κάποιοι ότι η Πατρίδα μας δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορά της από τους λαθρομετανάστες την στιγμή που για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στη σύνοδο που έλαβε χώρα στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης, η περιοχή ολόκληρη έμοιαζε με αυτόνομο κρατίδιο και τα σκάφη του Λιμενικού στον Σαρωνικό διασφάλιζαν την αποτροπή κάθε πιθανού κινδύνου από θαλάσσης. Λένε ακόμη ότι συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την οικονομική κρίση και το διαβόητο Ευρωσύνταγμα. Επιπλέον η υπουργός εξωτερικών κ. Μπακογιάννη παρέστη και συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας Μπαμπατζάν και τον Αμερικανό αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών Στάινμπεκ. Δεν περιμένουμε βέβαια να μάθουμε το περιεχόμενο των συναντήσεων. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα Έθνη δεν διοικούνται από αυτόβουλους πολιτικούς και τα κυριαρχικά δικαιώματα των λαών βρίσκονται σε κίνδυνο. Άλλωστε στην τελευταία συνάντηση του απερχόμενου γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ με την Ελληνίδα υπουργό εξωτερικών μάθαμε ότι δεν υπήρξε ελληνικό βέτο για το όνομα των Σκοπίων, αλλά κάποια «συναίνεση».

Τα προβλήματα που ταλανίζουν τις κοινωνίες και ρυθμίζουν τον βαθμό της βιωσιμότητάς τους δεν περιμένουν και η αντιμετώπισή τους χρήζει άμεσης ανάγκης. Ακόμα και με την απαραίτητη πολιτική μεταβολή και την συμπόρευση με τα ευρεία λαϊκά στρώματα. Ανοιχτά προβλήματα και πληγές που ενδυναμώνουν οι διάφορες κλειστές λέσχες προκειμένου να μαντρώσουν τους λαούς και να εξαλείψουν τις αντιστάσεις. Ζητήματα που χρονίζουν και σαπίζουν τις κοινωνίες. Τα ναρκωτικά που καθημερινά σαρώνουν ανεμπόδιστα, ιδίως στα Ευρωπαϊκά Έθνη, αφαιρώντας τις ζωές νέων ανθρώπων την ίδια στιγμή που η μεθοδευμένη υπογεννητικότητα των ανάλγητων κρατικών μηχανισμών οδηγεί τον πολίτη του Έθνους - Κράτους σε μαρασμό. Την λαθρομετανάστευση με πληθυσμούς κυρίως από την Ασία και την Αφρική που προστίθενται στους ευρωπαϊκούς λαούς προκειμένου να καταλάβουν τα σκοπούμενα πληθυσμιακά κενά και να επιτύχουν την τελική Εθνοφυλετική νόθευση. Την εγκληματικότητα που μπολιάζεται με ξένες επικίνδυνες μορφές και τρομοκρατεί ως στοιχείο καταναγκασμού τις ήδη φοβισμένες μάζες από την ανεργία και την φτώχια.

Η Πατριωτική Παράταξη οφείλει πλέον να αναλάβει τις ευθύνες της μακριά από κάθε είδους κόστος, λέσχες και κέντρα εξουσίας και παραεξουσίας. Τα καρκινώματα πρέπει να ξεριζωθούν. Η θανατική ποινή είναι η μόνη που ταιριάζει στους εμπόρους των ναρκωτικών. Τα ευρωπαϊκά σύνορα να κλείσουν με διαρκή αστυνόμευση απέναντι στην παρανομία και οι λαθρομετανάστες να απελαθούν όλοι άμεσα. Μετανάστες μόνο όσοι και όπου χρειάζονται, αν χρειάζονται και με πεπερασμένο χρόνο παρουσίας. Η δε εγκληματικότητα των μεταναστών να ισοδυναμεί με απέλαση. Κρατική ενίσχυση της εθνικής εργασίας και πολυτεκνίας. Αυστηροποίηση του ποινικού κώδικα σε βάρος του εγκλήματος κατά ζωής. Το αγωνιζόμενο Ελληνικό Έθνος μάχεται για μια Ελλάδα που ανήκει μόνο στους Έλληνες. Με Εθνικοκοινωνική αποφασιστικότητα και δράση.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: