ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 27-4-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 2/3-5-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 4-5-2009.

Σ’ ένα εξόχως ανταγωνιστικό εξωτερικό πολιτικό περιβάλλον που περιλαμβάνει ενοχλητικές πιέσεις σε βάρος της Ελλάδος ειδικά και του θεσμικού Εθνικού Κράτους γενικότερα, η πολιτική αστάθεια στο εσωτερικό μέτωπο δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα στην Πατρίδα μας. Τα κυριότερα ζητήματα που βάλλονται είναι η ηθική τάξη και η κοινωνική δικαιοσύνη, η συνοχή της λαϊκής βάσης, ο εθνικός χαρακτήρας της οικονομίας, ο τομέας της παραγωγικότητας και η θωράκιση της Εθνικής Εργατικής Τάξης.

Η δυσάρεστη πολιτική οσμή που αποπνέεται από την ανάδυση των πολυάριθμων σκανδάλων στιγματίζει την Καθεστηκυία Τάξη που διαχειρίζεται τις ευθύνες της χώρας με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σήψης, της διαφθοράς και της ανυπαρξίας τήρησης της νομιμότητας. Όταν η ακρίβεια και η ανεργία σαρώνουν, τότε το άφθονο χρήμα που ρέει από την μια διαπλεκόμενη τσέπη στην άλλη, είτε για λόγους έκνομου πλουτισμού είτε για λόγους λαδώματος και ανάληψης έργων, τραυματίζει επικίνδυνα τις σχέσεις κράτους και πολίτη.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να λάμψει σε κάθε επίπεδο με σεβασμό στο πνεύμα της ισονομίας. Όχι βέβαια για ένα πολιτικό σύστημα που χρειάζεται ουσιαστικές εθνικές και λαϊκές παρεμβάσεις, αλλά για την αξιοπιστία του Εθνικού μας Κράτους που χρειάζεται στο πλευρό του τον μαχόμενο και πιστό Έλληνα.

Παρακολουθούμε το ΠΑΣΟΚ να αναλώνεται στην προσπάθεια τακτοποίησης των οικονομικών του και την ΝΔ να ετοιμάζει σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Αυτό που πρωτίστως πρέπει να ληφθεί είναι η πολιτική βούληση για την διασφάλιση της συνέχισης εφαρμογής της οκτάωρης εργασίας και των υπερωριακών αμοιβών, η αποσύνδεση των απολύσεων από την λογική των αριθμών και την κάλυψη των ζημιών, ο αποκλεισμός της έννοιας των ελαστικών ωραρίων και η κάλυψη των εργασιακών θέσεων με προτεραιότητα στον Εργάτη του Έθνους. Θέση που εκφράζει με απόλυτη συνέπεια ο ΛΑ. Ο. Σ.

Όταν θέλεις να βάλεις σε τάξη τα πολιτικά ζητήματα του τόπου και να τοποθετήσεις μηχανισμούς ελέγχου πρέπει πρώτα απ’ όλα να διαθέτεις στρατηγική και υποδομές. Πρέπει να στηριχθεί η πρωτογενής παραγωγή και η μικρομεσαία επιχείρηση, να αναπτυχθεί ο τουριστικός τομέας και να παλινορθωθεί ο βιοτεχνικός και ο βιομηχανικός παράγοντας. Να σχηματοποιηθεί ο εθνικός παραγωγικός ιστός για να μπορέσει να ελεγχθεί. Το δε Εθνικό Κράτος να υπερασπισθεί τον χαρακτήρα του και να αποδώσει δικαιοσύνη προς πάσα κατεύθυνση με την απόδοση του δημοσίου χρήματος στον λαό που το παράγει. Αυτή είναι η στάση υπευθυνότητας του ΛΑ. Ο. Σ και του Αρχηγού μας Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
ΜΕΛΟΣ ΟΚΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/


No comments: