ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 10-5-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 17-5-2009.

ΑΘΗΝΑ 21-5-2009.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της πραγματοποίησης των ευρωεκλογών καθώς απομένει λιγότερος από ένας μήνας και τα θέματα που οφείλει να θέσει η Πατρίδα μας είναι καίρια και ζωτικής σημασίας για την πορεία και την ταυτότητα του Ελληνικού Έθνους. Η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία πάντως έχει συνειδητά και δόλια χάσει τον σημαντικό χαρακτήρα της από τα κόμματα της Νεοταξικής Καθεστηκυίας Τάξεως που αναλόγως των μικροκομματικών τους επιδιώξεων είτε την υποβαθμίζουν ως χαλαρή είτε την προβιβάζουν σε σημαντική δημοσκοπική διαδικασία για τον προσπορισμό κομματικού οφέλους.

Η χαλαρότητα του Εθνικού Κράτους είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη σε βάρος του οφειλόμενου κοινωνικού χαρακτήρα, των λαϊκών ελευθεριών και των εθνικών δικαίων. Οι προσκυνημένες πολιτικές ηγεσίες που έχουν επικρατήσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν προβεί σε μια σειρά ρυθμίσεων που παραδίδουν την κεντρική πολιτική διοίκηση των εθνών σ’ ένα υπερεθνικό διευθυντήριο μέσα από την σκλήρυνση και την βίαιη αποδοχή ομοσπονδιακών μηχανισμών διακυβέρνησης. Ο βίαιος χαρακτήρας συνίσταται στην χρυσοπληρωμένη προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου για την άμβλυνση των εθνικών ταυτοτήτων, αλλά και στον αναγκαστικό χαρακτήρα σε μεθοδεύσεις τύπου ευρωσυντάγματος.

Η επίκληση του δημοκρατικού χαρακτήρα και της συμβίωσης των λαών σε μια κατ’ ευφημισμό «Ενωμένη» Ευρώπη αποτελεί κορυφαίο δείγμα πολιτικού ψεύδους και λαϊκής εξαπάτησης. Έχει αποδειχθεί σε πλείστες περιπτώσεις ότι όταν πλήττεται κάποιος σχεδιασμός του Διεθνιστικού Νεοταξισμού η πλειοψηφική βούληση των λαών προσπερνιέται και διαγράφεται, γιατί αυτό επιτάσσει ο Παγκόσμιος Εξουσιαστής. Στην προεδρεύουσα Τσεχία μετά την θετική ψήφο της Βουλής για το Ευρωσύνταγμα, ο Τσέχος Πρόεδρος Βάτσλαβ Κλάους εθνικά σκεπτόμενος αρνείται να επικυρώσει ένα νεκρό ευρωσύνταγμα. Κάτι που οι ούτως ή άλλως ενδοτικοί πολιτικοί «μας» έχουν δεχθεί προ πολλού άνευ δημοψηφίσματος.

Αλλά και στα επιμέρους ζητήματα που μας καίνε και έχουν διεθνοποιηθεί χωρίς τον υπολογισμό των εθνικών ιδιαιτεροτήτων η εικόνα είναι καταθλιπτική και οι συγκρίσεις ομοίως απογοητευτικές. Το κορυφαίο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης έχει πανευρωπαϊκές διαστάσεις καθώς οι δυσώδεις δυνάμεις του Διεθνιστικού Νεοταξισμού έχουν βάλει σκοπό να συρρικνώσουν την παρουσία του Λευκού Ευρωπαίου και να αμβλύνουν την επιρροή και τον Πατριωτικό λόγο του Χριστιανισμού. Για τον λόγο αυτό η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών είναι παράνομοι, αλλόθρησκοι και Αφρικανοί ή Ασιάτες που κομίζουν μύρια προβλήματα, όπως ασθένειες και εργασιακές ανατροπές.

Στην Ιταλία η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι αποφάσισε να πάρει αληθινά σοβαρά μέτρα εναντίον των λαθρομεταναστών που ποινικοποιούν ουσιαστικά την παράνομη μετανάστευση, επιβάλλουν εξοντωτικά χρηματικά πρόστιμα, ενώ υποχρεώνουν τους δημόσιους λειτουργούς που θα έχουν οποιαδήποτε σχέση με λαθρομετανάστες να τους καταγγείλουν στις Αρχές. Δυστυχώς στην Πατρίδα μας για μια ακόμη φορά στην συγκέντρωση των πολιτών του Αγίου Παντελεήμονα προκειμένου να διατρανωθεί η θέληση για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες, το Κράτος είχε δώσει εντολή στα αστυνομικά όργανα να ανεχθούν τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις και τις καταλήψεις χώρων των διάφορων αντιρατσιστών και αριστεριστών υπαλλήλων του Νεοταξισμού σε βάρος μιας νομιμότατης συγκέντρωσης Ελλήνων πολιτών που διεκδικούσαν Ελλάδα.

Αλλά και στα εθνικά μας ζητήματα και τις πιέσεις που δεχόμαστε οι αντιστάσεις στα ευρωπαϊκά όργανα είναι μηδαμινές και η εθνική μας πολιτική ανύπαρκτη. Έτσι λοιπόν στην Θράκη που η τουρκική διεκδίκηση της μουσουλμανικής μειονότητας είναι σε εξέλιξη πραγματοποιήθηκε στις Σάπες η ίδρυση μειονοτικού πολιτιστικού συλλόγου και τα εγκαίνια αυτού από τον υποπρόξενο του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής που αποκάλεσε σοφολογιώτατο μουφτή τον ψευτομουφτή Κομοτηνής, ενώ το ίδιο έπραξε και ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν. Αλλά και στο ζήτημα της Κύπρου Μας οι κυβερνήσεις Αθηνών και Λευκωσίας ενοχλημένες από την επίσκεψη του νέου Τούρκου υπουργού εξωτερικών Νταβούτογλου στα Κατεχόμενα, θυμηθήκανε τις τουρκικές παραβιάσεις της διεθνούς νομιμότητας και την αναβάθμιση της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στα κατεχόμενα, την οποία όμως πρώτοι έχουν δώσει με τις απευθείας συνομιλίες για τις διζωνικές δικοινοτικές ομοσπονδίες.

Μέσα σ’ αυτό τον ορυμαγδό ανθελληνισμού η Κεντροαριστερά, γνήσια συνοδοιπόρος της φιλελεύθερης και της αριστερής συνιστώσας, έχει το θράσος να μιλάει για την ανισότητα του πλούτου που και η ίδια έχει καλλιεργήσει, για την απληστία και την κερδοσκοπία όπου συμμετέχουν και άνθρωποί της και για την δήθεν ελεύθερη αγορά που δεν έχει κανόνες προάσπισης του πολίτη με κοινή κομματική ευθύνη και απουσία από τα ευρωπαϊκά όργανα λήψης αποφάσεων. Ακόμη το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για την διαβόητη κοινή ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική και για την συμμετοχική δημοκρατία των δημοψηφισμάτων που όμως δεν εφαρμόστηκε σε ελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο ούτε για την λαθρομετανάστευση ούτε για το ευρωσύνταγμα.

Σ’ αυτές τις ευρωεκλογές πρέπει να γίνει σαφές ότι οι καταναγκαστικές δήθεν διακρατικές ενιαίες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές και ότι οι εθνικές ιδιαιτερότητες και η αυθυπαρξία κάθε Έθνους για την εξυπηρέτηση των λαϊκών ζητημάτων προηγούνται. Να επιβληθεί η Ευρώπη των Εθνών και των Λαών ενάντια στην άμορφη μάζα των Νεοταξιτών. Μέσα σ’ αυτή την Ευρώπη η Ελλάς έχει κάθε δικαίωμα να διώξει όλους τους παράνομους μετανάστες, να εθνικοποιήσει τον πλούτο που διαθέτει και να απελευθερώσει Ελλάδα, διώχνοντας κάθε παράσιτο που υπερασπίζεται ξένα συμφέροντα και σχεδιασμούς. Σε μια πορεία με Εθνικοκοινωνικό όραμα και στην Ευρώπη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/












No comments: