ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 2-7-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ
5-7-2009.

ΑΘΗΝΑ 8-7-2009.

Η παγκόσμια πολιτική διαδικασία οδηγεί στην διαμόρφωση ενός κυρίαρχου δίπολου που ταυτοποιεί τις πολιτικές δυνάμεις σ’ εκείνες που στοιχίζονται πίσω από την Λαϊκή Παράδοση και την Εθνική Αυτοτέλεια και σ’ εκείνες που μάχονται ενάντια στο Εθνικό Κράτος και υπέρ της ασύνορης ανθρωπότητας. Ασύνορη ανθρωπότητα με πολλές πολιτικές δουλείες και ελάχιστα ανθρώπινα δικαιώματα για τους πολίτες της Εθνικής Κοινότητας. Η έννοια της Πατρίδος στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης ενοχλεί έντονα τους εμπνευστές της Παγκοσμιοποίησης.

Κάποιοι δεν δείχνουν να επιθυμούν την φυσιολογικότερη εξέλιξη των πραγμάτων που πρώτοι οι Πατέρες του Έθνους μας είχαν επιβάλλει ως κυρίαρχη πολιτική στρατηγική. Το Έθνος πρέπει να το παραδίδουμε στις επόμενες γενιές μεγαλύτερο από ό,τι το παραλάβαμε κι όχι μικρότερο. Αλλά και η διαμορφωθείσα δομική οντότητα που είχε εμπνευστεί ο Ηρόδοτος και είχε οδηγήσει τον Ελληνισμό στα υψηλά του πεπρωμένα επέβαλε το σχήμα του όμαιμου, ομόφυλου, ομόθρησκου και ομότροπου. Μια κοινή καταγωγή, μια φυλετική αναφορά, μια θρησκευτική αναζήτηση, ένας κοινός τρόπος ζωής.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν είναι απροσπέλαστη και η ανθρώπινη επιθυμία για ελευθερία και υπεροχή δεν μπορεί να ανατραπεί. Πολύ περισσότερο στις μέρες μας που κρατικά υπερτροφικά μορφώματα διαλύονται με την επανασύσταση των υπόδουλων εθνών που είχαν εξαναγκαστεί σε μια αταίριαστη συνύπαρξη, ενώ παράλληλα οι σκλαβωτές της ανθρωπότητας προσπαθούν να δημιουργήσουν εκ νέου βολικά προγεφυρώματα με την εδαφική απόσπαση και την εμφάνιση κρατικών δορυφόρων. Μοιραία λοιπόν δημιουργείται η αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο πολιτικά στρατόπεδα. Μια Λαϊκή Δεξιά που εκλαμβάνεται με την ευρεία έννοια της Πίστης στον Λαό της Εθνικής Κοινότητας και μια Αριστερά που περιλαμβάνει τις διεθνιστικές συνιστώσες της Σοσιαλδημοκρατίας, του Κομμουνισμού και του Νεοφιλελευθερισμού. Με βασικές διαφοροποιήσεις τούτες τις ώρες στα ζητήματα της λαθρομετανάστευσης, των εθνικών υποθέσεων και της τρομοκρατίας.

Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ως προϊόν πιέσεως του ΛΑ. Ο. Σ σε ευθυγράμμιση με την βούληση του ελληνικού λαού, νόμος του Κράτους είναι ήδη ο κακουργηματικός χαρακτήρας των πράξεων που ευνοούν την επέκταση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, όπως η μεταφορά και η διακίνηση ανθρωπίνων μαζών. Επιπλέον για πρώτη φορά καθορίζονται οι προϋποθέσεις για τον χαρακτηρισμό ενός μετανάστη ως επικίνδυνου και επομένως απελάσιμου. Είναι ρυθμίσεις που ακούνε την φωνή της λογικής, αφού δεν νοείται να βρίσκονται τούτες τις στιγμές στις φυλακές της Πατρίδος μας μετανάστες που δεν σέβονται τους νόμους του Κράτους μας και τους Έλληνες. Οι απόψεις της Αριστερής παράταξης για την απόδοση της ιθαγένειας σε όσους ξένους γεννιόνται στην Ελλάδα ή σε όσους συμπληρώνουν το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας, ή απόψεις περί νομιμοποιήσεως όσων εργάζονται στην Πατρίδα μας, όταν οι νόμιμοι βάσει κρατικού σχεδιασμού είναι ελάχιστοι, υπονομεύουν το Έθνος μας.

Στα εθνικά μας θέματα οι παλαιές απόψεις περί ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης συγκρούονται με τις σημερινές αντιλήψεις και τους σχεδιασμούς τόσο της Αριστεράς όσο και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που μεταλλάσσονται στο ίδιο πνεύμα με διαφορετική επιχειρηματολογία προκειμένου να προσπεραστούν οι απόλυτα δικαιολογημένες αντιστάσεις του λαού μας. Πρόκειται για καθαρή υποκρισία προκειμένου να εξασφαλιστούν ψήφοι και Νεοταξικό χρίσμα παράλληλα. Παρατηρούμε λοιπόν την καινοφανή αντίληψη για την υποβάθμιση της σημασίας του ονόματος της Μακεδονίας χάριν υποτίθεται της προστασίας των συνόρων, ενώ την ίδια στιγμή στο θέμα της Θράκης, ενώ υποτίθεται απορρίπτεται ο τουρκικός αυτοπροσδιορισμός σε συλλογικό επίπεδο, επιτρέπεται ο ίδιος αυτοπροσδιορισμός σε ατομικό επίπεδο! Εκχώρηση δικαιωμάτων και ψυχών που είναι απολύτως απαράδεκτη και απορριπτέα.

Στο ζήτημα της τρομοκρατίας παρατηρείται η εμφάνιση και η αυξημένη χρήση της σε περιόδους που το Έθνος μας διανύει φάσεις κρίσεως και παρακμής. Η σύγχρονη μορφή της τρομοκρατίας παραδέχεται ότι ενδιαφέρεται για την αποδιοργάνωση του εσωτερικού της χώρας, την αμαύρωση της εξωτερικής εικόνας της πατρίδας, την αποσταθεροποίηση και τον εθνικό διχασμό. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη σε δικαστικές έρευνες της Τουρκίας που βρίσκονται σε εξέλιξη ότι η γνωστή οργάνωση Εργένεκον είχε τοποθετήσει παρακλάδι στην χώρα μας με παρεμφερείς στοχεύσεις. Οι νέες μορφές της αντικοινωνικής συμπεριφοράς κρύβονται πίσω από κάποιες κουκούλες, προβληματίζοντας για την σκοπιμότητα του πράγματος. Ο νέος νόμος περί ποινικοποιήσεως της κουκούλας και της απόκρυψης των χαρακτηριστικών, μετά και από την προτροπή του ΛΑ. Ο. Σ, συναντά τις αντιρρήσεις του ευρύτερου αριστερού στρατοπέδου. Οι βαθύτερες σκοπιμότητες της τρομοκρατίας σίγουρα υπάρχουν, η πάταξη του φαινομένου επιβάλλεται και η αρχή πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα.

Οι δυνάμεις της Αριστεράς αρνούνται την εθνική και κοινωνική διάσταση της λαθρομετανάστευσης σε μια ελληνική κοινωνία που αναπαράγεται με χαμηλούς ρυθμούς, παζαρεύουν τα εθνικά μας δικαιώματα και αδυνατούν να κατανοήσουν την ανάγκη θωράκισης της δημόσιας ασφάλειας. Δεν αναπτύσσουν, αλλά συρρικνώνουν την Ελλάδα. Οι δυνάμεις της πραγματικής Λαϊκής Δεξιάς επιθυμούν μια κοινωνικά και εθνοφυλετικά Καθαρή Ελλάδα, επιδιώκουν την αυξημένη παρουσία του Έθνους όπου υπάρχουν Έλληνες και οριοθετούν ως επιπρόσθετο στόχο την απομάκρυνση των εστιών αναταραχής. Η Μεγάλη Ελλάδα της Εθνικοκοινωνικής παράταξης αποτελεί την απάντηση στην μιζέρια και την μικρότητα του ντόπιου Νεοταξισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: