ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 12-7-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 16-7-2009.

ΑΘΗΝΑ 17-7-2009.

Ζούμε την ιστορική περίοδο των μεγάλων ιδεολογικών αμφισβητήσεων και ανατροπών που συντελούνται παράλληλα με την στοχοποίηση και το τσαλάκωμα των Εθνών. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η πολιτική φιλοσοφία που στηρίζεται στην επιθυμία του Εθνικού Κράτους να προχωρήσει αδέσμευτο, ενωτικό και ρωμαλέο στην λεωφόρο της ηγεμονικής παρουσίας, αφού γνωρίζει ότι σε αντίθετη περίπτωση είναι καταδικασμένο να προσδεθεί υπόδουλο και ατιμασμένο στο πολιτικό άρμα του επόμενου ισχυρού. Φτάνει βέβαια να είναι γνήσιος και πηγαίος Εθνικισμός κι όχι μια ήδη ατιμασμένη σημαία ευκαιρίας.

Η Ελλάς όσες φορές μεγάλωσε στηρίχτηκε στο Αίμα των Ηρώων και την θυσιαστική ορμή των Ελεύθερων Συνειδήσεων κι όχι στο μελάνι των επικοινωνιακών μηχανισμών του συστήματος και την μεταλλαγμένη και εντεταλμένη διοίκηση τοποθετημένων και κίβδηλων λαϊκών ειδώλων. Ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει προσφέρει ανιδιοτελείς προσωπικότητες που έχουν θέσει ως προτεραιότητα την επικράτηση της Λαϊκής Κοινότητας στα πλαίσια του δόγματος υπέρ άνω όλων η Πατρίδα, μια Πατρίδα που αντιστοιχεί στην θεσμική Μητέρα που ανήκει μόνον στα Παιδιά των Ελλήνων, προδομένος από ελάχιστους εφήμερους ταγούς που ενδίδουν, προσφέροντας ανθρώπινες ψυχές και συνειδήσεις στο βωμό ενός ξένου εξουσιασμού.

Είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο το φαινόμενο να πετροβολείται το υγιές Σώμα μιας κοινωνίας, ειδικά όταν αυτό αντιστέκεται στην επιδιωκόμενη σαπίλα ενάντια στην Πολιτεία και την διάβρωση των Φρουρών του Έθνους. Αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση όπου το υγιές Σώμα αποτελούν οι μαχητές της Εθνικής Ιδέας που καλούνται να δώσουν παράλληλα την μάχη τόσο ενάντια στον εξωτερικό εχθρό όσο και ενάντια στην πέμπτη φάλαγγα που έχει οικειοποιηθεί ιδέες και θέσεις ξένες για τον κρυπτόμενο νεοταξικό κοσμοπολιτισμό και τον συστημικό εναγκαλισμό στον οποίο πρόθυμα έχει παραδοθεί.

Ο πραγματικός Εθνικισμός είναι ένας ατελείωτος αγώνας που παίρνει την πρώτη ανάσα όταν έρχεται η πρώτη νίκη, αλλά και τότε συνεχίζει για να πετύχει τις επόμενες και φυσικά να κατακτήσει την Μέγιστη Νίκη που θα τοποθετήσει τον Ελληνισμό στο βάθρο του πρώτου ανάμεσα στα Έθνη και τους λαούς. Ο πραγματικός Εθνικισμός δεν μοιράζεται καμία κυβερνητική ευθύνη με τους επιρρεπείς στα ξένα κελεύσματα και επιδιώκει να κατακτήσει την εξουσία μόνος του με συνοδοιπόρο αποκλειστικό τον ελληνικό λαό. Ο γνήσιος Ελληνικός Εθνικισμός εκφράζει αυτούσια και μετουσιώνει σε πολιτική πρόταση και κυρίως πράξη την λαϊκή επιθυμία για την γνήσια εκπροσώπησή του στο καμίνι των διεκδικήσεων για μια Ελλάδα που θα παρέχει εργασία, πολιτική κάλυψη και εθνική στέγη και στον πιο απομακρυσμένο Έλληνα που ταυτίζει τις προσδοκίες του με την προσήλωση στο Έθνος.

Δυστυχώς η απόλυτη σήψη και ο ενδοτισμός έχουν καλύψει τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας την στιγμή που οι εχθροί μας αποσκοπούν στην διάλυση του Ελληνικού Έθνους. Στο ζήτημα της Μακεδονίας Μας και της ονομασίας του Κράτους των Σκοπίων, η επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων υπό τον γνωστό διαμεσολαβητή Νίμιτς και οι επαφές με τους πολιτικούς μας χαρακτηρίζονται από απόλυτη μυστικότητα και μια περίεργη διμερή συμβιβαστική διάθεση που συνοδεύει την κινητικότητα σε Αθήνα και Σκόπια. Επισφραγίζεται η ενδοτική πρόταση για την παραχώρηση του ονόματος «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», ενώ η απέναντι πλευρά καμώνεται τον καλοπροαίρετο που μπαίνει στις συζητήσεις της σύνθετης λύσης που παρέχει φυσικά ένα εδραίο χαρακτήρα στον δήθεν εθνικό μακεδονικό προσδιορισμό. Παράλληλα επαληθεύτηκε η δεύτερη σκέψη που θα επακολουθήσει περί εθνότητος και γλώσσας, νομικό δικαίωμα που μπορεί να παράσχει στο ψευδοκράτος των Σκοπίων μόνον ένας ελληνόφωνος νεοταξικός συμβιβασμός.

Στην περίπτωση της Κύπρου Μας η κατρακύλα των ταγών συνεχίζεται κάτω από την απροκάλυπτα ξεδιάντροπη και ανθελληνική πίεση κάποιων Ευρωπαίων Εταίρων, υπόδουλων κατοικιδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να οδηγηθούμε σε μια γρήγορη και ντροπιαστική «λύση» προς όφελος της Τουρκίας. Ο Σουηδός υπουργός εξωτερικών Μπιλντ, η χώρα του οποίου προεδρεύει της ΕΕ το παρόν χρονικό διάστημα, απειλεί εμμέσως πλην σαφώς την Κύπρο ότι θα αφεθεί στο έλεος του τουρκικού στρατού αν δεν συμφωνήσει στο άμεσο κλείσιμο της υπόθεσης, τεκμαίροντας ουσιαστικά με την παρέμβαση αυτή την ιταμή «ευρωπαϊκή» αποδοχή της τουρκικής εισβολής ως παράγοντα διαμόρφωσης πολιτικής. Η ασκούμενη πίεση προσφέρεται προκειμένου να αποσυνδεθεί η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ από τα εγκλήματά της στην Ελληνική Μεγαλόνησο. Επιχειρείται δηλαδή η αφελληνοποίηση της Κύπρου προκειμένου αφενός μεν να μεταλλαχθεί η νήσος σ’ ένα διζωνικό δικοινοτικό μόρφωμα με τουρκική συνδιοίκηση και ξένη δικαστική επιτήρηση με την διαιώνιση της βρετανικής και τουρκικής στρατιωτικής παρουσίας και προσκαλείται ο Ασιάτης αιμοσταγής Τούρκος σε μια μη Ευρωπαϊκή Ευρώπη.

Κανείς δεν μπορεί να μέμψει τους εχθρούς, γιατί μας ζητούν την ψυχή μας. Εμείς πρέπει να αντιστρέψουμε τους όρους και να λειτουργήσουμε αναμεταξύ μας με πνεύμα ενότητας, ειλικρίνειας, αλληλεγγύης και μαχητικότητας υπέρ του Αιώνιου Ελληνισμού. Να στραφούμε στις παρακαταθήκες του Έθνους μας και τις αρχές του Ελληνικού Εθνικισμού. Να δημιουργήσουμε έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές τελικά έναν μεγαλύτερο Νέο Ελληνισμό. Να πειθαρχήσουμε στην Εθνική Ιδέα, ξεχωρίζοντας τους Πιστούς σ’ αυτήν. Να μην συμβιβαζόμαστε, αλλά να απαιτούμε μια αληθινή Μεγάλη Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: