ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-7-2009:
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 18/19-7-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .
ΑΘΗΝΑ 20-7-2009.
Η Ελλάς έχει βιώσει επανειλημμένα δύσκολες στιγμές από οργανωμένα συμφέροντα και ιδεολογικές εκτροπές που χαρακτηρίζονται από ελληνόφωνες παρουσίες και ξένους πολιτικούς σχεδιασμούς σε βάρος της κοινωνικής ισορροπίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. Έχει ζήσει ακόμη και πολιτικές περιόδους βαθύτατης σήψης και αστάθειας που συνοδεύτηκαν με την απώλεια Εθνικής Γης στις περιπτώσεις της Β. Ηπείρου και της Κύπρου.

Σήμερα τα ενεργούμενα της Άκρας Αριστεράς, γνήσιοι απόγονοι και συνεχιστές μιας Διεθνιστικής Αριστεράς, μεταβάλλουν με τις ολοκληρωτικές πρακτικές τους τις γειτονιές στο Κέντρο των Αθηνών σε κατεχόμενες ζώνες. Σ’ ένα ακόμα επεισόδιο μιας ατελείωτης σειράς στους τελευταίους μήνες, οι πασίγνωστοι καθ’ έξιν και επάγγελμα «αντιρατσιστές» αναρχικοί πραγματοποίησαν πορεία με κατάληξη τον Άγιο Παντελεήμονα, για να αντιμετωπιστούν από τους αγανακτισμένους Έλληνες κατοίκους με πατριωτικό σθένος και να τραπούν σε άτακτη φυγή. Αλλά και στην Θεσσαλονίκη οι θιασώτες της Νεοταξικής Αριστεράς προέβησαν σε ανάλογη πορεία, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να βεβηλώσουν το εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου επί της Εγνατίας οδού. Τα δε συνθήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καταφέρονταν ανάμεσα σ’ άλλα και εναντίον του ΛΑ. Ο. Σ και υπέρ της νομιμοποίησης όλων των λαθρομεταναστών. Αυτό τους νοιάζει. Μια μεταλλαγμένη Ελλάδα, δίχως Έλληνες με τον στρατηγικό πυλώνα της Ορθοδοξίας μας αποστεωμένο.

Την ίδια στιγμή καίριο πλήγμα δέχεται ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Άκρας Αριστεράς στο διαδίκτυο, το γνωστό ανθελληνικό ιστολόγιο Athens Indymedia που κινητοποιεί τις αναρχικές μαζώξεις σε βάρος της κοινωνίας μας και κατηγορεί όσους πιστεύουμε ότι η Πατρίδα μας ανήκει μόνο στους Έλληνες. Έτσι λοιπόν ο ΟΤΕ, κατά εφαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας, καλεί το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας ( ΕΔΕΤ ) με εξώδικη δήλωση – πρόσκληση να διακόψει την πρόσβαση του Indymedia μέσα από το ΕΜΠ στις οπτικές ίνες του οργανισμού, μέσα από τις οποίες εκπέμπει στο διαδίκτυο, αφού κατά παράβαση δεν εξυπηρετούνται ακαδημαϊκοί και ερευνητικοί σκοποί. Ουδεμία έκπληξη βέβαια προκαλεί η σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Για τις πολιτικές κινήσεις του Διεθνιστικού Νεοταξισμού η στέρηση των ελευθεριών των Ελλήνων έχει μεγαλύτερη σημασία σε βάρος της ασφάλειας και του μεροκάματου του λαού μας.

Το εφιαλτικό σκηνικό συμπληρώνει με τραγικό τρόπο και σημειολογία η εγχώρια τρομοκρατία. Οι ενέργειες σε βάρος των αστυνομικών μας κατά τρόπο που αναζητά νέο αίμα, οι ενδεικτικές φράσεις της ονοματολογίας αυτών των σκοτεινών οργανώσεων που παραπέμπουν ευθέως στην διάλυση του Έθνους, η διεθνιστική τους ιδεοληψία και ρητορεία με το συναφές ενδιαφέρον υπέρ των λαθρομεταναστών σε μέγιστο βαθμό, διαμορφώνουν έναν αόρατο, αλλά στενό κλοιό πέριξ της Ελλάδος. Το σίγουρο είναι ότι τους πιστεύουμε. Πραγματικά νοιάζονται για την διάλυση του Ελληνικού Έθνους, ενοχλούνται από την επίδειξη Πατριωτικού Κοινωνισμού, Παρεμβατισμού και Αλληλεγγύης των Ελλήνων και ναρκοθετούν τις άμυνες του λαού μας την ώρα που η αγαπημένη τους Παγκοσμιοποίηση αμφισβητεί την εθνική και ιστορική μας ταυτότητα.

Δεν πιστεύουμε βέβαια ότι ο μοναδικός αντίπαλος είναι οι εκφάνσεις της Άκρας Αριστεράς. Δεν πιστεύουμε ότι οι εχθροί του Ελληνισμού νοιάζονται για οποιαδήποτε ανθρώπινη ψυχή. Το ίδιο επικίνδυνες είναι και οι δυνάμεις της Καθεστηκυίας Τάξεως που έχουν εγκαταλείψει τα εργασιακά δικαιώματα και τις εθνικές διεκδικήσεις στα χέρια των κερδοσκόπων ψυχών και πατρίδων. Αυτοί έχουν κοινό αφεντικό τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Εμείς έχουμε σκοπό να αφαιρέσουμε τα ενοχλητικά δεσμά τους και να αποδώσουμε τις γειτονιές, τις παιδικές χαρές, τις πλατείες, τις εργασίες, την Ελλάδα την ίδια σ’ αυτούς που ανήκει. Στους Έλληνες και μόνον. Να αποδώσουμε την Εθνική στέγη και στοργή στους Έλληνες όπου γης. Και θα τα καταφέρουμε. Ελληνικός λαός, ΛΑ. Ο. Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: