ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-9-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 17-9-2009.

ΑΘΗΝΑ 18-9-2009.

Κάθε ώρα και στιγμή που κυλάει στον δρόμο για την κάλπη φωτίζεται κι ένα σκοτεινό μονοπάτι, αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες μιας ευρείας στόχευσης σε βάρος της Πατρίδος μας. Οι αποκαλύψεις σχετίζονται με τα πραγματικά αίτια που προκάλεσαν τις πλέον εσπευσμένες εκλογές των τελευταίων ετών και σε κάθε περίπτωση ακυρώνουν τις ψεύτικες αιτιάσεις των νεοταξικών πολιτικών δυνάμεων, συμπολιτευόμενων και αντιπολιτευόμενων.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής προσδιόρισε ως αίτιο των εκλογών αρχικά την πρόοδο της Οικονομίας για να καθορίσει τελικά σε συνέντευξή του ενώπιον του δημοσιογράφου κ. Πρετεντέρη ως λόγο τον πολιτικό εκβιασμό του ΠΑΣΟΚ για την έλλειψη συναίνεσης στο ζήτημα της επανεκλογής του Προέδρου Παπούλια. Εκβιασμός που προφανώς υπάρχει, όχι όμως σε τόσο μικρής σημασίας ζήτημα και πάντως σε επίπεδο που ξεπερνάει τους τοπικούς σχεδιασμούς. Η απερχόμενη κυβέρνηση αφήνει την αίσθηση της παραχώρησης της σκυτάλης προκειμένου να μην αναλάβει το βαρύ κόστος επερχόμενων δεινών.

Προφανώς η γνωστή συνέντευξη του πολιτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδου για τα εξωτερικά θέματα στον Τάκη Μίχα για την ύπαρξη Σλαβομακεδόνων με δικαιώματα ακόμη και επιστροφής σε μια Πατρίδα που έχουν προδώσει, δεν αποτελεί τον πάτο των επικίνδυνων πασοκικών παραχωρήσεων. Η τοποθέτηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα από την Αλεξανδρούπολη, ότι η διακρατική συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη κατοχυρώνει μόνο τα συμφέροντα της Ρωσίας, προδιαγράφει μια τάση ανασταλτική που δημιουργεί όχι απλώς ερωτηματικά, όπως επισήμανε ο υπουργός ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, αλλά αφήνει ουσιαστικά ακάλυπτα τα βορειοανατολικά μας σύνορα.

Ο ενεργειακός τομέας γενικά ενέχει την θέση ενός παράγοντα που διαμορφώνει συμμαχικές σχέσεις, απροσπέλαστα αμυντικά προγεφυρώματα, αλλά και συνθήκες απασχόλησης εργατικού δυναμικού, με ιδιαίτερη βαρύτητα στις ακριτικές περιοχές. Ο συγκεκριμένος αγωγός ενεργοποιεί και σχηματοποιεί το ελληνορθόδοξο τόξο ανάμεσα στην βαλλόμενη από ΗΠΑ και Τουρκία Πατρίδα μας και την αναγεννημένη Ρωσία, θέτει τα συμφέροντα της μεγάλης συμμάχου ως ανάχωμα στον τουρκικό επεκτατισμό και παράλληλα προσφέρει θέσεις εργασίας σε μια βαλλόμενη από την ανεργία περιοχή σαν την Θράκη που πρέπει να συγκρατήσει ακμαίο το εθνικό παραγωγικό στοιχείο.

Κάτω από αυτό το κλίμα, εντύπωση προκαλούν οι τοποθετήσεις του Γ. Παπανδρέου για την επικείμενη επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του σημαντικού πετρελαιαγωγού, την ύπαρξη μονόπλευρων ρωσικών συμφερόντων από την παρούσα διακρατική συμφωνία, ακόμα και τους περιβαλλοντικούς λόγους μεταβολής της σύμβασης. Αιτιάσεις και αφορμές που θυμίζουν σε βαθμό πλήρους ταύτισης τις αναφορές και τις παρεμβάσεις ελληνικών μη κυβερνητικών οργανισμών αριστερής ιδεολογικής προέλευσης, αλλά και της νέας δεξιάς βουλγαρικής κυβερνήσεως που θέλουν την πλήρη ματαίωση της κατασκευής του αγωγού. Το θέμα λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν διατυπώνεται από μια παράταξη που έχουν πέσει γύρω της θεοί και δαίμονες προκειμένου να την φέρουν στην εξουσία της Ελλάδος, ακόμη και με ισχνή πλειοψηφία.

Παράλληλα επιστρατεύονται διάφορες ανθελληνικές εκθέσεις που συγγράφουν δήθεν ανεξάρτητες επιτροπές από τις Βρυξέλλες υπέρ βεβιασμένων «λύσεων» στο Κυπριακό Ζήτημα σε συνδυασμό με την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ. Μια τέτοια επιτροπή κατήγγειλε την βραδύτητα των διαπραγματεύσεων αυτής της ένταξης και καλεί την Αθήνα να ασκήσει μεγαλύτερες πιέσεις στην Λευκωσία. Πιέσεις που σχετίζονται με την διακυβέρνηση της Μεγαλονήσου Μας και την αύξηση των μεριδίων διοικήσεως της Τουρκίας στην Κύπρο. Δράστες της «Ανεξάρτητης Επιτροπής» είναι μπουμπούκια σαν τους Ροκάρ και Αχτισαάρι με νόμπελ «ειρήνης», που επικρίνουν την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και ζητούν την πλήρη ένταξη της Τουρκίας.

Οι ασκούμενες πιέσεις είναι τόσο αφόρητες σε σημείο που θέτουν σε δύσκολη θέση ακόμα και τον ενδοτικό Πρόεδρο Χριστόφια. Κάτι που φάνηκε και από την διαρροή στον τύπο εγγράφου τού κυπριακού υπουργείου εξωτερικών που επεξεργάζεται όλα τα σενάρια των σχέσεων της Κύπρου απέναντι στην Τουρκία. Ακόμη και εκείνο της πλήρους αναστολής των τουρκικών ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Διαρροή που προκάλεσε βέβαια αναστάτωση και σάλο.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα της ανθελληνικής κινητικότητας εντάσσεται και το τουρκικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές εκλογές με την ενίσχυση της τουρκικής επιρροής στα πρότυπα της βουλγαρικής πολιτικής ζωής. Οι Τούρκοι, έχοντας πλήρη γνώση της ρευστής βουλής που πρόκειται να προκύψει και με τον ενεργό ρόλο του Τουρκικού Προξενείου στην Ελεύθερη Θράκη, επιδιώκουν να επανεκλέξουν τους δύο τουρκικής συνείδησης βουλευτές τού ΠΑΣΟΚ, αποθαρρύνοντας πάσα άλλη παρόμοια υποψηφιότητα στην ΝΔ. Η σαφής επιδίωξη είναι η εκβιαστική επίτευξη των τουρκικών στόχων ή η άμεση πτώση της ελληνικής κυβέρνησης.

Επιβάλλεται λοιπόν η εθνική και λαϊκή επανίδρυση του Κράτους με την ταυτόχρονη συσσώρευση σε πολιτικά ερείπια αυτού του μορφώματος που πληγώνει την λαϊκή ευημερία και την εθνική κυριαρχία. Να οικοδομήσουμε ένα Εθνικό Κράτος που θα υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος και την υπεροχή του σ’ όλα τα επίπεδα. Με την απαραίτητη κοινωνική συνοχή, τις ορθές συμμαχίες και τον σχηματισμό μιας διαφορετικής και Μεγάλης Ελλάδος. Χωρίς ξένες παρεμβάσεις. Δίχως τις υποψηφιότητες νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών από τα συστημικά κόμματα σε φτωχογειτονιές σαν κι αυτές της Β Αθηνών. Με Εθνικοκοινωνικό παρεμβατικό λόγο σε μια Πατρίδα καμωμένη μόνο για Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ. Ο. Σ Β ΑΘΗΝΩΝ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: