ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΤΑΓΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 24-9-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 27-9-2009 .

ΑΘΗΝΑ 30-9-2009 .

Η προεκλογική πορεία των πολιτικά και ιδεολογικά πτωχευμένων κομμάτων της Καθεστηκυίας Τάξεως προσφέρει χρήσιμα συμπεράσματα και διδακτικές συγκρίσεις για το πολιτικό περιβάλλον και τους λόγους της δικής μας πτωτικής πορείας. Οι ειρμοί των γεγονότων και η ερμηνευτική διαδικασία δεν παρουσιάζουν πάντοτε σημεία σχέσεως με την κοινή λογική. Θα λέγαμε μάλιστα πως τα πολιτικά πράγματα συχνά παρουσιάζουν έναν τραβηγμένο παραλογισμό. Αλλά κι όπου απουσιάζει ο παραλογισμός, εκεί θα καλύψει τον κενό χώρο η διαπλοκή και η υποτέλεια.

Αναμφίβολα τα συναισθήματα που άφησε στον ελληνικό λαό η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών σχετίζονται με την βαριεστιμάρα σε πρώτο βαθμό και την έλλειψη οράματος και διεξόδου εν συνεχεία σε καιρούς που το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων και το φάσμα της ανεργίας σαρώνει όνειρα και ελπίδες. Ελαττώματα σύμφυτα των κομμάτων τού ντόπιου Νεοταξισμού.

Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ήσυχος ακούγοντας τις εξαγγελίες και τις απόψεις που ακούστηκαν για τα εθνικά ζητήματα, την οικονομία, την Ενέργεια, την λαθρομετανάστευση, τις σχέσεις Κράτους και πολίτη. Απόψεις που μοιάζουν σχεδιασμένες επάνω σ’ ένα κομμάτι χαρτί για ανάγκες άλλων τόπων και ανθρώπων μακρινών. Εμπνευστές αυτών των πολιτικών λαθροθηριών είναι άνθρωποι που δεν εντάσσονται σ’ ένα εθνικό σύνολο και δεν επιθυμούν την ανάπτυξη του λαού μας και το μεγάλωμα του Έθνους, όπως και κάθε κοινότητος ελεύθερων ανθρώπων. Το ερώτημα είναι γιατί οι πολιτικοί μας ρίχνουν νερό στο μύλο τέτοιων εξουσιαστικών κέντρων. Γιατί έχουν διαγράψει καν την λέξη Έθνος από το λεξιλόγιό τους.

Στα πλαίσια αυτών των μεγάλων ερωτημάτων, παραθέτουμε τις απαντήσεις που δόθηκαν από τις κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις για την προώθηση των συμβιβασμών στα ζητήματα των Σκοπίων και της Κύπρου Μας με τους σύνθετους γεωγραφικούς «μακεδονισμούς» και τη συμμετοχή της Τουρκίας μέσω των εγκαθέτων της στην πολιτική διοίκηση της Μεγαλονήσου. Πλήρης εξίσωση θύτη και θύματος.

Επιπλέον δυσβάστακτες οικονομικές πολιτικές και φορολογικές επιβαρύνσεις σε σχέση με τις τραπεζικές πιέσεις διαλύουν την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τις παραγωγικές δυνάμεις της επαρχίας υπό το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης που επιβάλλανε στην αγορά του χρήματος τα χρηματοοικονομικά γεράκια του συστήματος.

Στην αγορά της ενέργειας ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης που μας θωρακίζει έναντι της Τουρκίας, χτίζει ισχυρές συμμαχικές σχέσεις ισοτιμίας με την Ρωσία και δίνει θέσεις εργασίας στην Θράκη, τίθεται μέσω «επαναδιαπραγμάτευσης» στην ουσιαστική εγκατάλειψη από την νέα εκλεκτή κυβέρνηση των ΗΠΑ που απαρτίζει το ΠΑΣΟΚ.

Η ψυχεμπορία της Καθεστηκυίας Τάξεως όλων των τάσεων στην επίκληση της επίλυσης των προβλημάτων της εργατιάς προσμετράει επικίνδυνα στην υπερήφανη Εθνική Εργατική Τάξη τους λαθρομετανάστες που βαρύνονται με σωρεία παραβατικών πράξεων. Το κράτος ξεχνάει την απαραίτητη επανίδρυση, την ορθή αναδιανομή του εθνικού πλούτου στα λαϊκά στρώματα και την αποστολή του έναντι του οικουμενικού Ελληνισμού.

Έχουμε λοιπόν μια ακραία υπηρέτηση της λογικής του Διεθνιστικού Νεοταξισμού μέσα από την παγκοσμιοποίηση και την άμβλυνση των συνόρων, είτε στην διακίνηση αγαθών είτε στην διακίνηση ανθρώπων. Ένα σύστημα αρνητικών ηθών και σχέσεων που υπηρετούν κατά βάση οι ΗΠΑ και οι ολοένα φθίνοντες σύμμαχοί τους. Η πτώση των μέχρι σήμερα διεθνώς ισχυρών αναδεικνύει τις εδώ θεραπαινίδες και την κακομοιριά των ντόπιων ταγών. Αλήθεια, τι υπηρετούν; Ένα αντεθνικό Σύστημα επιβολής που στηλιτεύεται διεθνώς ακόμη και από το Διεθνές Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών που ζητά την αναδίπλωση των επεκτατικών παρεμβατικών πολιτικών και την ανάδειξη του ρόλου της Ρωσίας, της Κίνας, της Ινδίας και του Ιράν που διαθέτουν τις δυνατότητες και το σθένος της επιλογής ενός ελεύθερου πολιτικού δρόμου.

Αλλά και το άλλο γεράκι του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, η Μ. Βρετανία λούζεται τα οδυνηρά επίχειρα τόσο του ληστρικού καπιταλισμού όσο και της μισητής αποικιοκρατικής συμπεριφοράς της μέχρι και τις μέρες μας. Πληρώνει την αλαζονεία που μοιράζεται εν πολλοίς με τις ΗΠΑ. Έτσι λοιπόν ο αριθμός των ανέργων στην Βρετανία είχε αυξηθεί στο τέλος Ιουλίου κατά 210000 άτομα, που σε ποσοστό ανέρχεται σε 7,9 %. Συνολικά οι άνεργοι στην Βρετανία έχουν φτάσει τα 2,47 εκατομμύρια. Παράλληλα Ελληνοκύπριοι αδελφοί μας στέλνουν την Βρετανία κατηγορούμενη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ως συνυπεύθυνη για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κύπρο από την Τουρκία, ενώ την ίδια στιγμή σπαταλάει άδικα βαρύ φόρο αίματος των στρατευμάτων της στα διάφορα πεδία «εκδημοκράτισης» των «ατίθασων» λαών.

Εύλογο προκύπτει το ερώτημα τι είναι αυτό που κρατάει όμηρο την πολιτική τάξη της χώρας μας σ’ ένα σάπιο διεθνές σύστημα νομής εξουσιών που πνέει τα λοίσθια. Προφανώς γιατί οι σχέσεις που τους συνδέουν είναι τόσο ισχυρές που αν εκλείψουν, τότε οι εξαρτημένοι ταγοί μας θα καταρρεύσουν την ίδια στιγμή. Μα, αν είναι να συνεχίσουμε να δεχόμαστε αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλοίωση της εθνοφυλετικής μας σύνθεσης και οικονομική αιχμαλωσία με δανεικά, τότε πρέπει αύριο κιόλας να συντρίψουμε το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα. Να αποδώσουμε την Γη και την Εργασία της Ελλάδος στους Έλληνες και μόνον, ως αφετηρία ανάπτυξης και προόδου μιας ισχυρής Πατρίδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ Β ΑΘΗΝΩΝ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: