ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 28-1-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 31-1-2010 .

ΑΘΗΝΑ 3-2-2010 .

Ένας από τους πλέον αποφασιστικούς τομείς της πολιτικής ζωής είναι αναμφίβολα αυτός της επικοινωνίας και του ελέγχου της πληροφορίας. Τα ΜΜΕ είναι ικανά να ενισχύσουν και να συντηρήσουν ένα πολιτικό καθεστώς. Η διαπλοκή τους άλλωστε με την πολιτική εξουσία και το σύστημα της πλουτοκρατίας δύναται να σχηματίσει το τρίγωνο μιας εικονικής δημοκρατίας. Κάποτε λεγόταν Προπαγάνδα και τώρα ονομάζεται Επικοινωνία.

Το θέμα είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις το ζητούμενο είναι η διαχείριση της πληροφορίας, η επιστροφή της στους πολίτες υπό τον τύπο των πολιτικών συμπερασμάτων και κυβερνητικών αποφάσεων και η αποδοχή ή η απόρριψη από τον λαό. Έτσι υποτίθεται τουλάχιστον. Όπως επίσης υποτίθεται ότι η Προπαγάνδα είναι ο «κακοπροαίρετος» επηρεασμός της κοινής γνώμης μέσα σ’ ένα απολυταρχικό καθεστώς, ενώ η Επικοινωνία είναι η «ανεπηρέαστη» λειτουργία ενός ενημερωμένου κυρίαρχου λαού μέσα στα όρια και τις ελευθερίες μιας συμμετοχικής δημοκρατίας.

Σκόπιμα μπερδεμένες καταστάσεις διαμορφώνονται προκειμένου να εξασφαλιστούν εύκολες συναινέσεις. Έχουμε λοιπόν μια Αστική «Δημοκρατία», τάχα αντιπροσωπευτική, που αρνείται στον υπ’ αυτή μετατρεπόμενο λαό σε ψηφομάζα να εκφραστεί μέσω ενός δημοψηφίσματος για μείζονα θέματα σαν το μεταναστευτικό, ενώ τα περισσότερα αντιλαϊκά νομοθετήματα περνούν από τον ναό της «δημοκρατίας» νύχτα, μετεκλογικά και εν πλήρη άγνοια τού αντιπροσωπευόμενου λαού.

Η αλήθεια είναι ότι η Προπαγάνδα υπήρχε, υπάρχει και θα εξακολουθήσει να υπάρχει στην πολιτική. Η δε χρησιμότητα ή η βλαπτική της επενέργεια θα κρίνεται πάντα από την αποτελεσματικότητα και την πλευρά που ευεργετείται από αυτή. Κατά τον ίδιο τρόπο που η δημοκρατία δεν κρίνεται από την δημοσιογραφική πολυφωνία και την κάλπη, αλλά από την επιλογή των Αρίστων ταγών και την εξυπηρέτηση μιας Κοινωνίας Δικαίου και Εθνικής Ενότητος.

Προπαγάνδα είναι η ωραιοποίηση της οικονομικής κατάστασης ή η πλήρης καταστροφολογία που ακολουθούνται από την δήθεν επιβεβλημένη αφαίμαξη των φτωχών λαϊκών μαζών. Το ίδιο ισχύει και για την λήψη μέτρων που αλλοιώνουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους και την φυλετική σύνθεση τού λαού μέσα στους τέσσερις τοίχους τού κοινοβουλίου μεταξύ 300 βουλευτών που αποφασίζουν για λογαριασμό 10 εκατομμυρίων πολιτών.

Προπαγάνδα είναι όμως και η ελεύθερη διακίνηση των πολιτικών ιδεών, αλλά και η γνωστοποίηση εξειδικευμένων θέσεων για τα ζητήματα της καθημερινότητας. Προπαγάνδα είναι επίσης το σπάσιμο της σιωπής των αμνών που επιβάλλει ο ντόπιος Νεοταξισμός απέναντι στον Εθνικισμό με την διανομή ενημερωτικού υλικού, την διενέργεια ομιλιών και την πραγματοποίηση διαδηλώσεων όταν τηλεοράσεις και ραδιόφωνα του Συστήματος επιτρέπουν μόνον την φωνή της υποτιθέμενης πολιτικής ορθότητας.

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις παρατηρήσαμε μια μεταστροφή και από εκεί που το 85% των Ελλήνων δεν θέλανε την παροχή ιθαγενείας στους αλλοδαπούς, περάσαμε σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO στο Mega όπου διαβάσαμε ότι το 49,6% των Ελλήνων αρνείται την παροχή ψήφου και υπηκοότητας στους ξένους με το 44,6% να την βλέπει θετικά, ενώ παράλληλα το 64,9% του λαού μας είναι υπέρ της χορήγησης ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών! Την ίδια στιγμή στην ίδια δημοσκόπηση το 59,8% ζητάει δημοψήφισμα και το 56,2% χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ασυνεπή με τις εξαγγελίες της.

Οι δίαυλοι της παραπληροφόρησης δεν μας λένε ότι οι λαθρομετανάστες που σταθμεύουν εμπρός στην σύγχρονη κερκόπορτα της Ελλάδος προκειμένου να οικειοποιηθούν τα ίδια δικαιώματα μετά από την παρούσα φουρνιά είναι υπερδεκαπλάσιοι. Δεν τονίζουν με την δέουσα συγκριτική αναφορά ότι έχουμε έξαρση της διακίνησης ναρκωτικών, του εγκλήματος κατά της ζωής των Ελλήνων, αλλά και της απαγωγής και διακίνησης λαθρομεταναστών από λαθρομετανάστες έναντι αδρής χρηματικής αμοιβής. Παράλληλα επιχειρείται η συστηματική ενοχοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτό είναι Νεοταξική Προπαγάνδα.

Όταν πρόκειται για την κατάτμηση του διοικητικού χάρτη της χώρας με τις υπερεξουσίες και την απευθείας διαχείριση τεράστιων κρατικών και κοινοτικών κονδυλίων, οι εξουσιαστές «μας» και τα δημοσιογραφικά τους όργανα χαρακτηρίζουν το σχέδιο Καλλικράτης ως δομική αλλαγή. Στον Βορρά, κυρίως στη Θράκη, οι πράκτορες του τουρκικού προξενείου και όχι μόνο καραδοκούν για να αρπάξουν συνενωμένες δημοτικές εξουσίες αποσχιστικών τάσεων με βοηθό την επικείμενη βολική αλλαγή του εκλογικού νόμου. Παράλληλα ο Τούρκος Πρωθυπουργός δήθεν αιφνιδιαστικά συνδυάζει την επίσκεψή του στην Ελλάδα με το αίτημα της αναγνώρισης τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη μας . Αυτές οι ανοχές είναι ένοχες νεοταξικές προπαγάνδες.

Οι επαναλαμβανόμενοι εμπρησμοί της Εβραϊκής Συναγωγής στην πόλη των Χανίων, που κάποιοι απέδιδαν τόσο καιρό σε «ακροδεξιούς» δακτύλους, υπέκρυπταν τελικά την παρουσία Αμερικανών και Βρετανών πολιτών που μόνο τυχαία δεν έπραξαν κατά αυτό τον τρόπο.

Ότι στην Αίγυπτο και στην Νιγηρία, σε τοπικές κοινωνίες με μουσουλμανικούς και χριστιανικούς πληθυσμούς, ξέσπασαν δολοφονικά έκτροπα και σε άλλες περιπτώσεις βίαια επεισόδια, δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Και εμείς εδώ μοιράζουμε επιδόματα κοινωνικής αλληλεγγύης και άσυλα για δήθεν πρόσφυγες.

Η Εθνικά ωφέλιμη και επιβαλλόμενη προπαγάνδα μάς καθοδηγεί στην προάσπιση μιας εθνικά και φυλετικά συνεκτικής Πατρίδος. Καθαρή από ανομίες και παρεκτροπές ενός παράνομου κράτους και του κάθε χειραγωγούμενου διεθνούς οργανισμού από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Με τον ελληνικό λαό να πράττει δημιουργικά έργα για μια μεγαλύτερη και δυνατότερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: