ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 21-2-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 25-2-2010 .

ΑΘΗΝΑ 27-2-2010 .

Η προπαγάνδα της Νεοταξικής εξουσίας για τον έλεγχο και την ποδηγέτηση της Ελλάδος με την βοήθεια των εσωτερικών πρόθυμων δούλων και εξουσιαστών φαίνεται ότι έχει βρει στο ζήτημα της εθνικής μας οικονομίας το τέλειο άλλοθι και τον καλύτερο συνήγορο στο έγκλημα των εθνικών υποχωρήσεων. Άλλωστε, όπως αποδεικνύεται τούτες τις μέρες, η οικονομία μας δεν ήταν ποτέ εθνική και το πολιτικό σύστημα της Αστικής μας «Δημοκρατίας» είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τον έλεγχο του χρήματος που διαχειρίζεται μια διεθνιστική εξουσιαστική πλουτοκρατία.

Η πολιτική ηγεσία κάνει οικονομία στους χώρους στρατοπέδων, στα καύσιμα των αεροσκαφών, στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, στις παρελάσεις των τεθωρακισμένων, στους μισθούς, τις συντάξεις και τα δώρα των εργαζομένων, στοχοποιώντας στρατό και λαό. Διατηρεί όμως τις υπέρογκες αμοιβές των διπλωματικών αποστολών που αναδιπλώνουν κυριαρχίες και ανακυκλώνουν εθνικές ήττες, σιτίζει με μεγάλους μισθούς υπαλλήλους των κρατικών μέσων ενημέρωσης που προπαγανδίζουν ανθελληνικές θέσεις και δαπανάει χρήματα στις αντιρατσιστικές και πολυπολιτισμικές Μη «κυβερνητικές» Οργανώσεις που πληγώνουν την Ελλάδα.

Επιχειρείται να φανεί η υποχώρηση ως αναγκαία συνθήκη για την βιωσιμότητα του Κράτους. Κι όλα αυτά επιχειρούνται κάτω από ένα κλίμα μιας οικονομικής τρομοκρατίας που καλλιεργείται σε βάρος της Ελλάδος από την στιγμή που διεθνείς προσωπικότητες της οικονομικής επιστήμης παραδέχονται την ανόητη λογική της επιβολής ορίου συμπίεσης των ελλειμμάτων, την κακή επιρροή της άκαιρης αποδοχής του ευρώ ως νομισματικής μονάδας, ενώ ασκούνται επιπλέον πιέσεις για την αντεθνική πολιτική ένωση της Ευρώπης.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της ΝΔ Σαμαράς με τον αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών Δρούτσα για την αλληλογραφία Ερντογάν - Παπανδρέου, οι επίμαχες επιστολές που κάνουν λόγο για εκτεταμένο διάλογο δεν παραδόθηκαν έστω ως αντίγραφα, αλλά απλώς αναγνώστηκαν εν μέσω μιας ζητούμενης συνεργασίας και συναίνεσης. Μάλιστα οι επαφές των Παπανδρέου και Σαμαρά θα συνεχιστούν με αντικείμενο τα εθνικά ζητήματα. Η συνέχιση της μυστικοπάθειας και η απόκρυψη των σχετικών εγγράφων πέραν από την χρήση και την γνώση ολίγων ιθυνόντων, δημιουργεί οπωσδήποτε υπόνοιες, αλλά και το κατάλληλο κλίμα αιφνιδιαστικών εθνικών ηττών.

Τούτες τις ημέρες του Φεβρουαρίου έχουμε την θλιβερή επέτειο των Συμφωνιών Ζυρίχης και Λονδίνου το 1959 από τον Εθνικό Ολετήρα Κωνσταντίνο Καραμανλή ως εκφραστή δυστυχώς της Ελλάδος όταν με την χρήση και διεθνών εκβιασμών σχηματίστηκε το τάχα ανεξάρτητο Κυπριακό Κράτος με τον ορισμό μεταξύ των εγγυητών ασφαλείας της Κύπρου της Τουρκίας. Γεγονός που οδήγησε με την υποκίνηση ανταρσιών από την τουρκική πλευρά στην έναρξη των γνωστών επεμβάσεων του Αττίλα και την τουρκική κατοχή του 40% της Μεγαλονήσου. Παράλληλα έχουμε την επέτειο της εγέρσεως των Βορειοηπειρωτών που συμφωνήθηκε μεταξύ κλήρου και λαού και εκδηλώθηκε στο πεδίο του ηρωισμού και των μαχών προκειμένου να σημειωθεί η λευτεριά της Βορείου Ηπείρου που τόσο προδόθηκε από την επίσημη Ελλάδα μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι πολιτικοί μας δείχνουν να εμπνέονται από το πνεύμα της Ζυρίχης και της πολιτικής ορθότητος, από το πνεύμα δηλαδή του ενδοτισμού.

Ανησυχητικές πληροφορίες μάς έρχονται για την ακριτική μας Θράκη. Αφορούν τις δανειοδοτήσεις μουσουλμάνων από την Ziraat bank που φέρεται ως ο εκφραστής της οικονομικής πολιτικής τού βαθέως τουρκικού κράτους, της Εργκένεκον, αλλά και της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ. Πρόβλημα προκαλεί η πρόσκληση του Έλληνα Πρέσβη στην Άγκυρα προς τα τουρκικά κεφάλαια να έρθουν στην Ελλάδα, ενώ η τουρκική τράπεζα καθημερινά εξαπλώνεται με την απόκτηση πολυτελών εγκαταστάσεων σε όλους τους νομούς της Θράκης. Προφανώς έτσι η οικονομική απαξίωση της περιοχής από το Κράτος μας σπρώχνει τους Έλληνες Μουσουλμάνους στην αγκαλιά της Τουρκίας με μέθοδο και σχέδιο.

Ο ενδοτισμός προς την Άγκυρα συνεχίζεται με την εγκύκλιο που εστάλη στις ελληνικές διπλωματικές αρχές τού εξωτερικού προκειμένου να μην παρατεθούν οι καθιερωμένες δεξιώσεις για την 25η Μαρτίου για λόγους οικονομικής δυσχέρειας! Στην ίδια εγκύκλιο γίνεται ακόμη αναφορά για λόγους συμβολισμού. Συμβολισμός που προφανώς σχετίζεται με την λογική της ελληνοτουρκικής προσέγγισης και του ξεπουλήματος των εθνικών μας υποθέσεων και της κυριαρχίας μας και όχι της λιτότητος, αφού οι διατιθέμενοι πόροι θα διοχετευτούν σε κάποιες απροσδιόριστες εκδηλώσεις.

Αλλά το τουρκικό φέσι συνεχίζεται και σε στρατιωτικό επίπεδο. Έτσι λοιπόν στο Πεδίο Βολής της Άνδρου δύο ζεύγη τουρκικών αεροσκαφών F16 επιχείρησαν σε χαμηλό ύψος εντός των ορίων που ενεργούσε βολές με αληθινά πυρά στα πλαίσια άσκησης η ελληνική φρεγάτα Αιγαίο. Είναι φανερό ότι σκοπός των Τούρκων ήταν η πρόκληση εμπλοκής με πιθανό ενδεχόμενο την πρόκληση ελληνοτουρκικού πολέμου. Αμέσως διατάχθηκε η φρεγάτα να σταματήσει τις βολές. Άμεσος είναι ο συνειρμός του τουρκικού σχεδίου που διέρρευσε ότι το 2003 σχεδιαζόταν μια ανάλογη εμπλοκή που προέβλεπε ακόμη και πτώση τουρκικού αεροσκάφους από τουρκικά πυρά.

Η Ελλάς δεν εκχωρείται ούτε στους διεθνείς τοκογλύφους του Νεοταξισμού, ούτε στους διεθνιστές πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξης που νομιμοποιούν λαθραίες επιλογές και πληθυσμούς. Η απεθνικοποίηση και η συρρίκνωση της Ελλάδος είναι ορατές. Επιβάλλεται η απομάκρυνση των φαύλων και ενδοτικών από μια έγερση λαϊκών συνειδήσεων και μια Εθνικοκοινωνική Επαναστατική Διακυβέρνηση που θα σχηματοποιήσει μια αληθινά Μεγάλη Ελλάδα ως αποτέλεσμα της δράσης του αγωνιζόμενου Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: