ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 4-2-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 7-2-2010 .

ΑΘΗΝΑ 11-2-2010 .

Oι εκμαυλιστές της πολιτικής μας ζωής και ουραγοί του θελήματος του Διεθνιστικού Νεοταξισμού βλέποντας την πρωτοφανή εθνική αντίσταση που προβάλλει ο ελληνικός λαός στην προσπάθεια της βιολογικής και κοινωνικής μετάλλαξης μέσω των λαθρομεταναστών, αναβάλλουν την προώθηση του γνωστού λαθρονομοσχεδίου.

Μην ξεγελιέστε ότι άλλαξε ξάφνου το τρίχωμά του ο Νεοταξικός λύκος. Διαφορετικά δεν θα αναλάμβανε ο πολιτικάντικος συφερτός με σημαιοφόρο την Κεντροαριστερά να προχωρήσει στην διακήρυξη θέσεων παράνομων και αντισυνταγματικών. Θέσεις που επιπλέον δεν απαντώνται σε καμία χώρα του κόσμου, αφού πουθενά δεν αποδίδεται στους αλλοδαπούς η ιθαγένεια, αφού αυτή αναφέρεται στον πολίτη που συνδέεται με τον Δεσμό του Αίματος απέναντι στο Έθνος.

Όμως οι πολιτικοί καθοδηγητές της Πατρίδος μας ξεχνούν ότι η Ελλάς δεν έχει καμία σχέση με την Γερμανία, την Γαλλία και την Δανία. Χώρες που θέτουν μάλιστα αυστηρότερες προϋποθέσεις από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαστε αποικιοκρατική χώρα, δεν περιστοιχιζόμαστε από φιλικά κράτη και δεν έχουμε μεταναστευτικά ρεύματα με κοινούς εθνοφυλετικούς δεσμούς.

Τώρα λοιπόν το κόλπο του ντόπιου Νεοταξισμού περιλαμβάνει τον πνευματικό έλεγχο που προβαίνει στις αναίσχυντες συγκρίσεις των προσφύγων μας από τις σκλαβωμένες πατρίδες του Πόντου και της Ιωνίας με τους λαθρομετανάστες.

Στην εφημερίδα Καθημερινή ο αρθρογράφος κ. Ν. Ξυδάκης αναφέρεται σε μια συζήτηση «για ένα μείζονα ιστορικό μετασχηματισμό, τέτοιο που η Ελλάδα έχει να ζήσει από την εποχή του 1912 - 22» και η οποία «ασφαλώς θα είναι θερμή». Ο ίδιος δημοσιογράφος μιλάει για μια «διαδικασία ενσωμάτωσης μεγάλου πλήθους ετεροδόξων από πολύ διαφορετικά πολιτισμικά συγκείμενα σε μια χώρα έως πρόσφατα ομοιογενή πολιτισμικά», ενώ χαρακτηρίζει την όλη διαδικασία «δημογραφικό και ιστορικό μετασχηματισμό».

Εμείς δεν λέμε κάτι το διαφορετικό. Λέμε ότι οι εξουσιαστές αυτού του τόπου θέλουν να δημιουργήσουν έναν νέο τύπο «Έλληνα» που θα σταματήσει βιαίως και αφύσικα την εθνοφυλετική και ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού, θα αποδέχεται τις βουλές μιας ξενοκίνητης ηγεσίας δίχως περιττές αντιστάσεις για κάτι που άλλωστε δεν τους ανήκει, θα αποκόψει το Εθνικό Κράτος από τις διεκδικήσεις και τον μείζονα Ελληνισμό, θα διαλύσει κάθε οικονομική ή άλλη διαδικασία και τελικά αυτό το ίδιο το Έθνος μας.

Η «προοδευτική» και «δημοκρατική» μας κυβέρνηση δεν βλέπει βέβαια με καλό μάτι την σύγχρονη εθνική αντίσταση των Ελλήνων. Το είδαμε στην διαμαρτυρία μερίδας Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών στην πρόσφατη περίπτωση με τη διαδήλωση ορισμένων «αντιρατσιστών» στους Αμπελόκηπους όταν κατά την αντιπαράθεση θέσεων είχαμε συλλήψεις μόνο από την πλευρά των Εθνικιστών. Απαράδεκτες κρατήσεις ανήλικων Εθνικιστών, αλλά και του δημοσιογράφου Δ. Παπαγεωργίου.

Σε μια άλλη εκδήλωση με την συμμετοχή λαθρομεταναστών και «αντιρατσιστών» με φόντο το Ελληνικό Κοινοβούλιο, μας είπαν ότι δεν δέχονται «τον διαχωρισμό και τη διάσπαση των μεταναστών σε νόμιμους και παράνομους». Μας είπαν επιπλέον ότι θέλουν «τα σύνορα της Ευρώπης να πέσουν».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρυσοχοίδης σε συνάντηση που είχε με παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης μίλησε για τον «αστυνομικό της γειτονιάς» και για τα Συμβούλια Πρόληψης της Εγκληματικότητας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο. Δεν κάνει τίποτα όμως για να λύσει τα χέρια των αστυνομικών στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που σχετίζεται με τις δραστηριότητες αλλοδαπών.

Σ’ ένα πραγματικά αποκαλυπτικό άρθρο του έγκριτου και καλού δημοσιογράφου κ. Δελαστίκ στο «Έθνος» υπό τον διαφωτιστικό τίτλο «το φιάσκο του αντισημιτισμού» γίνεται αναφορά στην υπόθεση των εμπρησμών της Εβραϊκής Συναγωγής από δύο Αμερικάνους της Βάσεως στην Σούδα και των δύο Βρετανών και του Έλληνα που σχετίζονται με τη Βάση του ΝΑΤΟ. Εκεί γίνεται σαφής λόγος για την απόκρυψη της ταυτότητας και της σχέσης των εμπλεκομένων με τις «συμμαχικές» βάσεις κατόπιν ενεργειών κλιμακίου των διπλωματικών αποστολών των χωρών τους. Με την διατήρηση ενός ανύπαρκτου αντισημιτικού ενοχικού συνδρόμου και την κοινωνική συνοχή μας σε δοκιμασία.

Την ίδια στιγμή τα πολυπολιτισμικά παραδείγματα στην Ευρώπη καταρρέουν. Στην Γερμανία με τα 7,3 εκατομμύρια μετανάστες εκ των οποίων 3,2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, κυρίως Τούρκοι, ο σοσιαλδημοκράτης πρώην καγκελάριος Σρέντερ μιλάει για τον ενδεχόμενο κίνδυνο μιας πολιτισμικής σύγκρουσης.

Η νυν καγκελάριος Μέρκελ λέει ότι βρισκόμαστε μπροστά στα συντρίμμια της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και ο πρώην καγκελάριος Σμιτ αναγνωρίζει ότι δύσκολα ταιριάζει η έννοια της πολυπολιτισμικότητας σε μια δημοκρατική κοινωνία, αναγνωρίζοντας σαν λάθη την κλήση εργατών από ξένους πολιτισμούς την δεκαετία του 1960 και την δυνατότητα της οικογενειακής επανένωσης την δεκαετία του 1970.

Αλλά και στην Γαλλία η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή κόντρα στους εκεί «προοδευτικούς» και με την συμφωνία του Προέδρου Σαρκοζί αποφαίνεται ότι η μπούργκα των μουσουλμάνων γυναικών σε δημόσιους χώρους δεν συνάδει με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ελευθερίας.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι η παράλληλη επίτευξη της διατήρησης του πολιτισμικού μας υπόβαθρου, της νομιμότητας και της κοινωνικής μας συνοχής με την διαφύλαξη του Εθνικού χαρακτήρα του Κράτους μας ανέγγιχτου. Αυτό ζητούν οι Έλληνες με το δημοψήφισμα του ΛΑ.Ο.Σ και αυτό είπανε στην συγκέντρωση για τα Ίμια της 30 Ιανουαρίου και της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης. Ας αγαπήσουμε με απόλυτο εθνικοκοινωνικό τρόπο την Ελλάδα που εκφράζουν ο ελληνικός λαός και ο χριστιανισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: