ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 12-2-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 14-2-2010 .

ΑΘΗΝΑ 18-2-2010 .

Η υπεράσπιση της «δημοκρατίας», η αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών του κράτους και της κοινωνίας μας και η έγερση του συναισθήματος συμπαθείας του ελληνικού λαού, συχνά και με την εκβιαστική πίεση του ενοχικού συνδρόμου, είναι τα συνηθέστερα άλλοθι της δικαιολόγησης ανατρεπτικών καταστάσεων εκ μέρους της Αστικής Μεταπολιτευτικής «Δημοκρατίας» μας.

Πρόκειται για μια πολιτική κατάσταση που αντιστοιχεί σε μια ολιγομελή ελίτ πολιτικών, οικονομικών και επικοινωνιακών παραγόντων που χρηματοδοτούν, πολιτικολογούν και προπαγανδίζουν ο ένας τον άλλο. Κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου ο απλός και συχνά ανενημέρωτος πολίτης να σχηματίσει μια επίπλαστη εικόνα για την μοναδικότητα των πολύφερνων πολιτικών σωτήρων και την αναγκαιότητα ψήφισής τους.

Τι γίνετε όμως όταν το Κράτος παύσει να δομείται στα πλαίσια του Έθνους και από Εθνικό και Λαϊκό γίνει Πολυπολιτισμικό και Εποικιστικό και όταν ο Έλληνας αντικαθίσταται από τον λαθρομετανάστη; Για δημοψήφισμα ούτε λόγος. Μας λένε άλλωστε ότι τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν μπορούν να ακυρωθούν από την θέληση της πλειοψηφίας.

Επομένως δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία. Πολύ δε περισσότερο που οι ισλαμιστές γυρολόγοι λαμβάνουν θέσεις και πρόσβαση στην εκπαίδευση και την κάλπη τώρα και στην συνέχεια στην εξουσία της Ελλάδος και τις εργασίες και τα δημόσια αξιώματα της Πολιτείας. Η οθωμανοποίηση των Βαλκανίων που περιγράφει στα περισπούδαστα συγγράμματά του ο υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου ξεκινάει από την Ελλάδα.

Όταν βέβαια το κακό φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της συμφοράς και ο λαός τολμήσει να σηκώσει το κεφάλι, να διαμαρτυρηθεί και να δείξει έτοιμος να επαναστατήσει, τότε οι χωροφύλακες του ντόπιου Διεθνιστικού Νεοταξισμού είναι εκεί για να προβούν σε λοβοτομή θάρρους και αποκεφαλισμό δράσης.

Αυτό ακριβώς συνέβη ανάμεσα στις δύο τελευταίες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο που χαρίζει δικαίωμα ψήφου, ιθαγένεια και συνεπώς εθνική καταγωγή στους λαθρομετανάστες.

Στην πρώτη συγκέντρωση στην πλατεία Ιμίων που διοργάνωσε η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και η Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές συνενώθηκαν και έδειξαν την ορμή της Ελληνικής Ισχύος σ’ ένα ανθρώπινο ποτάμι των 7000 ψυχών ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο και εις μνήμη των παλικαριών των Ιμίων.

Στην δεύτερη συγκέντρωση των «Φίλων του Αγίου όρους» επιστρατεύτηκαν οι παρακρατικοί «αντιεξουσιαστές» με καταλήψεις δημόσιου χώρου και προπηλακισμούς φιλήσυχων Πατριωτών πολιτών. Όμως ο λαός είναι έτοιμος πλέον να ακολουθήσει τον μπροστάρη που χειρίζεται τον λεβέντικο πολιτικό λόγο, αλλά και την επίδειξη ανυποχώρητης δύναμης. Στο πεζοδρόμιο, στην κοινωνία, παντού.

Όμως η πρεμούρα και η προδοτική δράση των κυβερνώντων οδηγεί τα επόμενα νεοταξικά βήματα του ολέθρου. Για να δημιουργηθεί μετά από τις λαϊκές αντιδράσεις Γενική Γραμματεία μεταναστευτικής πολιτικής με αρμοδιότητες τον σχεδιασμό και την χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και την εποπτεία των διαφόρων υπηρεσιών για την ένταξη των μεταναστών και την παροχή ιθαγενείας.

Επιπλέον στην ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr υπήρχε ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα που έκανε λόγο για την επικείμενη επίσπευση του νομοσχεδίου και των εσωτερικών εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη προέδρου των μεταναστών προκειμένου να ενταχθούν αυτοί στους εκλογικούς καταλόγους των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την επικείμενη δημιουργία ενός αλλοδαπού κόμματος που θα δεχτεί τις μεταναστευτικές ψήφους και δεν θα είναι αλβανικό! Μήπως θα είναι μουσουλμανικό;

Η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της φιλελεύθερης παράταξης Γιαννάκου σε πρόσφατη συνέντευξη στο ραδιοσταθμό Flash και σε σχετική ερώτηση για την διενέργεια δημοψηφίσματος απάντησε ως εξής: «Η ΝΔ δεν προκρίνει κανένα δημοψήφισμα. Θεός φυλάξει! Σε ποια χώρα έγινε δημοψήφισμα για τέτοιο αντικείμενο;». Η κυρία ευρωβουλευτής δεν μας λέει βέβαια ότι δεν συνέβη πουθενά, γιατί πουθενά δεν δίνεται ιθαγένεια.

Υπάρχουν κάποιες αλήθειες που οι ταγοί «μας» παραβλέπουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής σερβικής εφημερίδας που εκδίδεται στο Βελιγράδι, το 70% των Αλβανών, υποστηρίζουν την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας που τυγχάνει υψηλής εκτίμησης των απανταχού Αλβανών και εκπροσωπείται σημαντικά στην πολιτική σκηνή της χώρας. Στην «Μεγάλη Αλβανία» συμπεριλαμβάνονται το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα των Σκοπίων, του Μαυροβουνίου και της Ελλάδος. Ενώ φυσικά εμφιλοχωρούν ενταύθα ωσάν ακρίδες.

Παράλληλα πληροφορούμαστε για τον σχεδιασμό του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα υπό τον γνωστό μας Τσενάι που σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ. Εγχείρημα που συγκεντρώνει την ενίσχυση και τις ευλογίες του αλβανικού κράτους, της αλβανικού λόμπι των ΗΠΑ και της αλβανοαμερικανικής τράπεζας, ενώ οι ενταύθα Αλβανοί συνδικαλιστές έχουν συχνά εκφράσει τα παράπονά τους για τους «ρατσιστές» Έλληνες.

Την ίδια στιγμή στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ψαριανός ζητάει μέσω επερώτησης την εσπευσμένη δημιουργία τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου. Στην δε Ροδόπη στο κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών στη Βέννα Κομοτονής οι εκεί ευρισκόμενοι ξεσηκώθηκαν, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση και την μετάβασή τους στην Αθήνα.

Αγώνας λοιπόν Εθνικός και κοινωνικός παντού πρέπει να είναι η απάντησή μας. Σε πλατείες, γειτονιές και κοινοβούλιο. Με τον ΛΑ.Ο.Σ, με το σύνολο των Ελλήνων Εθνικιστών, με τον λαό στο σύνολό του. Με κεντρικό σύνθημα εθνική αντίσταση και λαϊκή αντεπίθεση ενάντια σε μειοδότες και δουλικά της Καθεστηκυίας Τάξεως. Με το διαβόητο νομοσχέδιο στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Αυτή είναι η απόφαση των Ελλήνων και του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: