ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-11-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 5-12-2010 .

ΑΘΗΝΑ 8-12-2010 .

Πολύς λόγος έχει γίνει και πολύ μελάνι έχει χυθεί στα προπαγανδιστικά μέσα της Καθεστηκυίας Τάξεως σχετικά με την υπαγορευόμενη από το μνημόνιο των παγκοσμίων τοκογλύφων τακτοποίηση των δημόσιων οικονομικών της χώρας μας. Λόγοι επί λόγων εκτοξεύονται απέναντι στον περιχαρακωμένο ελληνικό λαό από πολιτικάντηδες σχετικά με τους τρόπους επίλυσης του προβλήματος είτε με πιστή τήρηση των συμφωνημένων είτε με αναδιάρθρωση είτε με επιμήκυνση των όρων της οικονομικής λαιμητόμου. Οι πραγματικές όμως λύσεις, λύσεις εθνικές και πατριωτικές, δεν δίνονται μέσα από τα κρατητήρια του κατακτητή ούτε με τους όρους που αυτός υπαγορεύει.

Το κρατητήριο μέσα στο οποίο έχει εγκλωβιστεί σήμερα η Ελλάδα είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα που έχει ποντάρει τις όποιες πιθανότητες επιβιώσεώς του στο χτίσιμο ενός πολυπολιτισμικού κρατικού μορφώματος με την καταστροφή της εθνικής μας ταυτότητος και την περιθωριοποίηση του Έλληνα στο Γένος και το Αίμα. Αλλά ένα τέτοιο καχεκτικό κράτος δεν έχει κανένα απολύτως ενδοιασμό να παραδώσει και Πίστη και Πατρίδα και λαό στα νύχια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Στα νύχια δηλαδή του κατακτητή που έχει απλώς τοποθετήσει τους καθεστωτικούς πολιτικάντηδες ως δεσμοφύλακες του ελληνικού λαού. Άλλωστε τα δεσμά υπάρχουν και έχουν περάσει όλα εμπρός μας. Λαθρονομοσχέδιο, «Καλλικράτης», Κάρτες του Πολίτη, μνημόνιο. Πολιτικά δικαιώματα σε αλλοδαπούς, ημιαυτόνομες περιφέρειες, μηχανισμοί παρακολουθήσεως και κονιορτοποιήσεως της Ορθοδοξίας, πλειστηριασμός ενός ολόκληρου Έθνους, είναι παράνομες μεθοδεύσεις μιας Καθεστηκυίας Τάξεως καθολικά διεφθαρμένης και παράνομης.

Στα σχολειά μας σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη η πιο βρώμικη προπαγάνδα του Συστήματος. Όταν στα νηπιαγωγεία μας κάποιοι δάσκαλοι βάζουν τα ελληνόπουλα την ημέρα του ισλαμικού μπαϊραμιού να προσευχηθούν στο όνομα μιας ξένης θρησκείας και φυσικά σε πλήρη άγνοια των γονιών τους και όταν στα δημοτικά μας σχολεία χρησιμοποιούνται παραμυθάκια, ταινιούλες και εκθέσεις υπαγορευμένων ιδεών ως αντιρατσιστικά μαθήματα αποδοχής κάθε αλλόφυλου και αλλόθρησκου τυχοδιώκτη, τότε διαπράττεται μια αισχρή και αντεθνική ψυχεμπορία απέναντι σε μια αθώα ψυχούλα που μόλις έχει αρχίσει να διαμορφώνει προσωπικότητα. Και φυσικά οι «καλοί» αντιρατσιστές δεν εξηγούν ότι ο σεβασμός στον άνθρωπο δεν καλλιεργείται με το σχηματισμό ενός ανθρώπινου πολτού ούτε ότι η μετανάστευση εξυπηρετεί εργασιακές ανάγκες κι όχι τυχοδιωκτικές «φιλανθρωπίες».

Το γνωστό ιστολόγιο Wikileaks προαναγγέλλει την δημοσιοποίηση εγγράφων και τηλεφωνημάτων που είχαν πρεσβευτικές αρχές των ΗΠΑ με διάφορες χώρες, μεταξύ άλλων φυσικά και στην Ελλάδα για την περίοδο 2006 – 2009 σχετικά με πιέσεις και υπόγειες διακομματικές συμφωνίες για το Κυπριακό, το ΝΑΤΟ, τα Σκόπια και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Αποκαλύψεις όμως γίνονται και σε ελληνικές εφημερίδες, όπως στον Κόσμο του Επενδυτή. Εκεί μαθαίνουμε για τις πιέσεις που ασκούνται από την Τουρκία ώστε η οριοθέτηση για την υφαλοκρηπίδα της Ανατολικής Μεσογείου να γίνει ξέχωρα από την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου. Ο λόγος είναι ότι η Τουρκία θέλει να αποκοπεί το νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελόριζου από τα Δωδεκάνησα και να αμφισβητήσει το δικαίωμα που έχει αυτό στην ύπαρξη δικής του υφαλοκρηπίδας και Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης ( ΑΟΖ ). Επιχειρεί δηλαδή η Τουρκία να ακυρώσει την θαλάσσια γειτνίαση Ελλάδος και Κύπρου, να αποκτήσει δικαιώματα κυριαρχικά στο Καστελόριζο και πρόσβαση στον υποθαλάσσιο πλούτο της περιοχής. Η ελληνική κυβέρνηση αδρανεί στον προσδιορισμό της δικής της υφαλοκρηπίδας και του ΑΟΖ και οδεύει στην συγκυριαρχία του αιγαιακού πλούτου, δηλαδή στην παραχώρηση οικονομικών πόρων και εθνικής κυριαρχίας.

Στην πραγματικότητα έχουμε το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ήττας σε μια σικέ κατάσταση που ανταλλάσσει δοτές εξουσίες με το ξεπούλημα της Πατρίδος. Τώρα πετάγονται στην άκρη και ακυρώνονται, μετά τον ρωσικό αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και τη ρωσική πρόταση για οικονομική βοήθεια και παραχώρηση ναυστάθμου έναντι υψηλής οικονομικής αντιπαροχής, και τα ρωσικά άρματα μάχης TOMA BMP - 3M που είχαν συμφωνηθεί επί Καραμανλή, με μια λιτή και αναιτιολόγητη ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών. Και από κοντά έχουμε την θερμή υποστηρίκτρια του Νεοταξισμού αμερικανική εφημερίδα Financial Times να προεξοφλεί την ελεγχόμενη πτώχευση της Ελλάδος μέσα στο 2011 και τον πράσινο Πρετεντέρη στο Βήμα να βλέπει πιθανές εκλογές την Άνοιξη του 2011.

Εν τω μεταξύ φτάνουμε στις από καιρό προαναγγελθείσες εργασιακές ατομικές συμβάσεις για να συνθλιβούν οι μισθοί του πολλαπλώς καταπιεζόμενου λαού μας. Οι απώλειες θέσεων εργασίας ακολουθούν και από κοντά τα χρέη στις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες, ώστε να μπουν ξένα πολυεθνικά κεφάλαια στην εθνική μας άμυνα. Η δε παράδοση της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος και της αγροτικής μας οικονομίας στα νεοταξικά συμφέροντα αποσκοπεί στην καταστροφή της τοπικής παραγωγικής μηχανής. Ενώ τα πρώτα κρούσματα αυτοκτονιών για λόγους οικονομικούς έχουν καταγραφεί ακόμη και στην περιφέρεια. Και εκεί δίπλα προχωρά η διαβόητη αντεθνική και αντίχριστη Κάρτα του Πολίτη που στοχεύει σ’ ένα κράτος ρημαγμένων συνειδήσεων δίχως Θεό και Πατρίδα.

Η αναδιάρθρωση λοιπόν που επιβάλλεται να συμβεί είναι το διώξιμο των διορισμένων ηγετίσκων, των διεθνών τοκογλύφων, των ψευτοσυμμάχων και των λαθροεισβολέων. Μια εθνικιστική αναδιάρθρωση που θα επαναπροσδιορίσει το ελληνικό κράτος ως κράτος αμιγώς εθνικό. Ένα κράτος που θα μάχεται για τα συμφέροντα Έθνους και λαού. Αυτή είναι η αποστολή του Ελληνικού Εθνικισμού και του ελληνικού λαού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: