ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-12-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 26-12-2010 .

ΑΘΗΝΑ 29-12-2010 .

Ο βηματισμός και οι πράξεις της Καθεστηκυίας Τάξης δείχνουν ανθρώπους που αποστρέφονται και απεχθάνονται την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση οι πολιτικοί εξουσιαστές ενός ξενοκίνητου Συστήματος αδιαφορούν για τη ασφάλεια του λαού και την εξασφάλιση της εθνικής μας ταυτότητας και επιβίωσης.

Βλέπουμε αυτή την νεκρική απάθεια κι αυτή την αντιπατριωτική δραστηριότητα να σαρώνουν ταυτόχρονα την παραγωγική διαδικασία, την κοινωνική συνοχή και την εθνική μας αυθυπαρξία, οδηγώντας από όλους τους δρόμους τους σύγχρονους βάρβαρους εκ του ασφαλούς εντός των τειχών της Πατρίδος. Και παράλληλα μας δίνεται η απάντηση στο δίλλημα που είχε θέσει παλαιότερα ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου με την παράθεση της φράσης σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα. Σοσιαλισμός σημαίνει βαρβαρότητα και Νεοταξισμός μαζί.

Προσφάτως είδαν το φως της δημοσιότητος τα επίσημα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat που αφορούν την Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα μας. Το κακό είναι ότι τα δεδομένα αφορούν το 2008, πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Σύμφωνα μ’ αυτά τα δεδομένα στο όριο της φτώχιας ή κάτω απ’ αυτό ζουν δύο στους πέντε Έλληνες, ενώ ένας στους δέκα δεν έχει καν να πληρώσει τις πλέον άμεσες ανάγκες του. 1,2 εκατομμύρια πολίτες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στην πληρωμή του ενοικίου του σπιτιού, τη θέρμανση και την συμπερίληψη του κρέατος στο οικογενειακό γεύμα.

Σ’ αυτή την Ελλάδα που φρόντισαν οι πολιτικάντηδες να φορτώσουν διατεταγμένα με μιζέρια και ανέχεια ήρθαν και ψήφισαν με το πολυνομοσχέδιο τις περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, την νομιμοποίηση της επιχειρησιακής σύμβασης που μειώνει περαιτέρω τις απολαβές των εργαζομένων, την ιδιωτικοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας και την πώληση της δημόσιας περιουσίας. Η σοσιαλιστική βαρβαρότητα βέβαια δεν παρέλειψε μέσα στη λαίλαπα των ημερών να κάνει έφοδο στο ασφαλιστικό σαρώνοντας το συνταξιοδοτικό δικαίωμα ακόμα και των μητέρων ανηλίκων και τους πολυτέκνους, αυξάνοντας τα όρια κατά δύο χρόνια. Αύξηση που θα επεκταθεί παντού και αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε σ’ ένα Καθεστώς που δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την ενίσχυση της φροντίδας γέννησης νέων Ελλήνων σε μια χώρα που γηράσκει ταχέως.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δημοσιοποίησε μια ανακοίνωση που αναφέρει ότι «η χώρα μας φαίνεται να μην είναι πλέον ελεύθερη αλλά να διοικείται επί της ουσίας από τους δανειστές της». Την ίδια στιγμή όμως η Ιερά Σύνοδος εξακολουθεί να τηρεί στάση αφωνίας στο ζήτημα της Κάρτας του Πολίτη που οδηγεί στην υποδούλωση των Ελλήνων με την κατάργηση των ελευθεριών τους από τους υπηρέτες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ο δε Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έδωσε την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα προς χρήση συναυλιακού χώρου με την παρουσία του, ενεργώντας αντιεκκλησιαστικά προκειμένου να ασκηθεί συστημική προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης.

Όμως στην Πάτρα επί δύο ημέρες συνέβησαν τρομερά επεισόδια με τις συμπλοκές ανάμεσα σε οπλισμένες ομάδες λαθρομεταναστών να εκθέτουν ζωές αθώων Ελλήνων σε κίνδυνο και να προκαλούν φθορές περιουσιών. Οι δε αρμόδιες Αρχές του Κράτους «μας» φάνηκαν εντελώς ανίκανες να προλάβουν αλλά και να αντιμετωπίσουν το μένος των «φιλήσυχων» λαθρεποίκων. Στη δε ελληνική Βουλή ψηφίστηκαν τα νομοσχέδια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την κύρωση των συμφωνιών της Ελλάδος με τη FRONTEX και τη γαλλική κυβέρνηση. Στη συζήτηση ο υπουργός Παπουτσής χαρακτήρισε τραγική την κατάσταση στον Έβρο, ο οποίος ανέφερε ότι χάρη στην FRONTEX μειώθηκαν οι είσοδοι από τους 200 – 300 λαθρομετανάστες στους 120 με 150 πρόσφυγες, ενώ ανακάλυψε ως τρόπο επίλυσης τάχα του προβλήματος μαζί με τη δίωξη των διακινητών την γρηγορότερη εξέταση των αιτημάτων ασύλου! Δηλαδή όσοι τώρα μπαίνουν ως λαθρομετανάστες θα μπαίνουν αιτούμενοι το καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα.

Σ’ αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε αν συνυπολογίσουμε την κλήση της διαβόητης Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες προς τα κράτη – μέλη της ΕΕ και την FRONTEX να διασφαλίσουν ότι το πολιτικό άσυλο στην Ευρώπη δεν απειλείται από τα αυστηρότερα μέτρα για την επιτήρηση των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ. Είναι φανερό ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί έχουν γίνει στόχος εισβολής προσφυγοποιημένων λαθρομεταναστών που χρησιμοποιεί ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός προκειμένου να αλλοιώσει την εθνοφυλετική σύνθεσή τους.

Όμως ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου είναι απασχολημένος με την προετοιμασία του ταξιδιού του αρχές τού προσεχούς Ιανουαρίου στην Τουρκία προκειμένου να συμμετάσχει στη διάσκεψη των Τούρκων πρέσβεων. Εκεί αναμένεται οι πρωθυπουργοί Ελλάδος και Τουρκίας να ανακοινώσουν «σχέδιο ειρήνης για το Αιγαίο» σχετικά με την υφαλοκρηπίδα και όσα άλλα ζητήματα εξετάζουν κρυφά μικτές διερευνητικές επιτροπές. Αυτά δεν τα λένε «κακοί φασίστες», αλλά η γραφίδα της κ. Αδάμ στην Ελευθεροτυπία. Έρχεται το μοίρασμα τού Αιγαίου δηλαδή και πιθανόν διοικητικά προνόμια στους ψευτομουφτήδες στην Ελεύθερη Θράκη Μας.

Σ’ αυτό το αντιλαϊκό κράτος η απάντηση του Ελληνικού Έθνους είναι η οριστική απόρριψη τού ανθελληνικού του βηματισμού. Είναι ακόμη η ισχυροποίηση τού Εθνικού Κράτους που θα δίνει αναφορά και θα παίρνει εντολές μονάχα από τον ελληνικό λαό. Η υπερίσχυση δηλαδή ενός Εθνικιστικού Καθεστώτος όπου ο Πατριωτισμός θα είναι κριτήριο αξιοσύνης και οι διεκδικήσεις της Ελλάδος ιερό και απαράγραπτο καθήκον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: