ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΕΘΝΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 19-12-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 23-12-2010 .

ΑΘΗΝΑ 25-12-2010 .

Αποτελεί νομοτελειακή παραδοχή ιστορικά καταγεγραμμένη και τεκμηριωμένη ότι τα δυνατά Έθνη είναι εκείνα που προασπίζουν τις προγονικές παρακαταθήκες, βάζουν την Πατρίδα πάνω από κάθε υλικό αγαθό και διαθέτουν μαχητές ηγέτες και λαό πολεμιστών. Είναι εκείνα τα Έθνη που δουλεύουν το ίδιο καλά την πένα, το λόγο, το εργαλείο και το όπλο. Και αντάξιοι λαοί είναι εκείνοι που δεν χαρίζουν ούτε κόκκο άμμου από την Εθνική Γη στον εχθρό, ενώ διαλέγουν για ηγέτες εκείνους που θα εξασφαλίσουν σύντροφο πλάι στην ευημερία την εθνική υπερηφάνεια. Αν ωστόσο ο ηγέτης αντί να μεγαλώσει, όπως πρέπει σε Έλληνα, την Πατρίδα πάει να τη μικρύνει, τότε ο λαός έχει κάθε δικαίωμα μα κυρίως ιερή υποχρέωση να κατεβάσει το μιαρό καθεστώς από την εξουσία με κάθε τρόπο.

Η Τουρκία χειρίζεται με μεγάλη άνεση ακόμη και τις επικρίσεις που δέχεται κάνοντας επίδειξη δυνάμεως απέναντι στο ψευτορωμέϊκο που μας διοικεί. Έτσι στην τελευταία σύνοδο των υπουργών εξωτερικών της ΕΕ περί της συζήτησης των υποτιθέμενων κυρώσεων για το μη άνοιγμα λιμανιών και αεροδρομίων προς την Κύπρο, ακούσαμε τον Τούρκο διαπραγματευτή Μπαγίς να επαίρεται για ένα εναλλακτικό σχέδιο αν δεν μπει η Τουρκία στην ΕΕ. Και ακόμη στην περίπτωση που η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα δώδεκα μίλια, ο Τούρκος πολιτικός απάντησε ότι το θέμα θα λυθεί με την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ και πως είναι εφικτή η κοινή αναζήτηση λύσης για το θέμα της υφαλοκρηπίδας και την πιθανή εύρεση πετρελαίου.

Αντικειμενικός σκοπός των υποστηρικτών της Τουρκίας και συγκεκριμένα της Παγκόσμιας Νεοταξικής Συμμορίας είναι ο γεωστρατηγικός έλεγχος της περιοχής μας και η αρπαγή των ενεργειακών μας πόρων που περνάει τόσο από την οικονομική όσο και από την εθνική μας υποδούλωση. Νεοταξικοί παράγοντες που δεν θα διστάσουν να βάλουν φωτιά στην περιοχή την στιγμή που η τουρκική δυναμική στηρίζεται στην υποστήριξη των γραικύλων πολιτικάντηδων.

Είδαμε λοιπόν την τέλεση του 48ου γύρου των επαφών μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας να εδράζεται στην οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας που ωστόσο περνάει από τη ρύθμιση των χωρικών υδάτων. Και εδώ πάνω οι πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζεται η αύξηση των χωρικών μας υδάτων από τα 6 στα 8 μίλια με ταυτόχρονη οριστική μας παραίτηση από το δικαίωμά μας εκ του δικαίου τής θαλάσσης τής επέκτασης στα 12 μίλια. Σχεδιάζεται δηλαδή να παρουσιαστεί μια ήττα ως «νίκη», ενώ η συνακόλουθη ρύθμιση σε υφαλοκρηπίδα και Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη ( ΑΟΖ ) θα οδηγήσει στην μοιρασιά του Αιγαίου.

Στην Ελεύθερη Θράκη Μας πληροφορίες μιλάνε για 600 άτομα, κυρίως μουσουλμάνους, που κατέχουν διάφορες δουλειές και απασχολούνται από το τουρκικό προξενείο προκειμένου να ελέγχουν τους ομοθρήσκους τους και να μεταφέρουν τις εντολές του προξενείου. Εντολές που σχετίζονται με την εκλογική προτίμηση, την διενέργεια στοχευμένων κινητοποιήσεων και άλλων τινών. Οι ίδιες πληροφορίες μιλάνε ακόμη για την εξαγορά της εταιρίας ΣΕΚΑΠ από «περίεργα» βουλγαρικά «κεφάλαια».

Εν τω μεταξύ στο μεσοδιάστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών έγινε συνάντηση για άγνωστους λόγους του τοπικού βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ξυνίδη με τον ψευτομουφτή Ξάνθης. Να είχε σχέση με τη μουφτεία, με κάτι άλλο;

Στο μεταξύ περίεργη και εξόχως προβοκατόρικη επίθεση με δύο βόμβες μολότοφ σημειώθηκε στο Τέμενος του χωριού Παλαιό Άβατο Ξάνθης. Λέγεται μάλιστα ότι η επίθεση κοινοποιήθηκε μια ώρα μετά την έκρηξη της φωτιάς στις αρχές αφού είχε σβηστεί από τους υπευθύνους του Τεμένους. Η επίθεση φυσικά ευνοεί τα σχέδια των Τούρκων για την πρόκληση αναταραχών, από τη στιγμή που πριν λίγο καιρό είχαν σημειωθεί εμπρηστικές συνθηματογραφίες από Γκρίζους Λύκους.

Και όλα αυτά γίνονται σε μια περίοδο που η Άγκυρα γυρεύει την πτώση της Συνθήκης της Λοζάνης προκειμένου να τουρκοποιήσει τους Έλληνες μουσουλμάνους και να αρπάξει την αυτονομία της Θράκης Μας. Επιπλέον η αυτοαποκαλούμενη «Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Τούρκων της Δ. Θράκης» δηλώνουν την αντίθεσή τους στην αφαίρεση των δικαστικών αρμοδιοτήτων των τουρκομουφτήδων, επικαλούνται Συνθήκες για την εκλογή των μουφτήδων, ενώ από τον μειονοτικό τύπο μαθαίνουμε ότι θα γίνουν εκλογές για τους μουφτήδες δίχως δικαστικές αρμοδιότητες. Και λίγο νοτιότερα, στα ύδατα του ελληνικού αρχιπελάγους Αιγαίου εισέβαλλε τουρκική φρεγάτα που έφτασε με τα οπλικά της συστήματα σε ενέργεια έως το Σαρωνικό!

Όλα αυτά δεν φαίνεται να επηρεάζουν τις ελληνοτουρκικές μπίζνες του φόρουμ με θέμα «Περιφερειακή Οικονομική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας» που συνδιοργάνωσαν επιμελητήρια των δύο χωρών στην Θράκη Μας. Ούτε φυσικά τον Αριστερό νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη που επιμένει στην ανάδειξη των κατοχικών μνημείων της τουρκοκρατίας και δεν δίνει δεκάρα για τις αποκαλύψεις για τον ψευτομακεδονικό εθνικό προσδιορισμό που επιθυμούν οι ΗΠΑ για τα Σκόπια.

Τα δυνατά Έθνη όμως δεν εκλιπαρούν και δεν παρέχουν εκδουλεύσεις. Η Ελλάς χρειάζεται μια διακυβέρνηση ικανή να απαντά στις προκλήσεις, να αποφασίζει μόνη για τις συμμαχίες της, να εξουσιάζει την γη της και να επιτυγχάνει την ασφάλεια του ελληνικού λαού στην ελεύθερη Ελλάδα και στις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Χρειάζεται μια Εθνικιστική, Λαϊκή και Επαναστατική Διακυβέρνηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: