ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 12-12-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 16-12-2010 .

ΑΘΗΝΑ 19-12-2010 .

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το περιορισμένο και αποκλεισμένο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ φως της δημοσιότητος αποδεικνύουν την συνειδητή ακράτεια παραχωρήσεων από γραικύλους πολιτικάντηδες που όσα πράττουν εξυπηρετούν την μειοδοτική εξουσία τους με την μορφή κατοχικής διοικήσεως. Πίσω από την επιβολή της εσωτερικής παραλυσίας και των δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων των παγκόσμιων τοκογλύφων μεθοδεύεται ο ακρωτηριασμός της Ελλάδος.

Και είναι τόση η αναισχυντία της άρχουσας τάξης που απλώνει χείρα ανόμου ακόμη και στο παραγωγικό στελεχιακό δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τα στρατόπεδα με σκοπό τον επικίνδυνο περιορισμό τους. Μόνο στο στρατό ξηράς υπάρχει η πρόθεση για την μείωση του δυναμικού κατά 20000 άντρες, ενώ προς κλείσιμο οδεύουν το Α Σώμα Στρατού, τέσσερις μεραρχίες, επτά ταξιαρχίες και επτά συντάγματα.

Ιδιαιτέρως προκλητική είναι η διαφαινόμενη κατάργηση του 583 Τάγματος Πεζικού που εστιάζεται στα ελληνοαλβανικά σύνορα και αποτελεί την μόνη κάλυψη της Ελεύθερης Ηπείρου Μας απέναντι σε μια Αλβανία που εμφανίζεται προκλητική μέσα στον μεγαλοϊδεατικό παροξυσμό της. Πρόκληση που ξεσηκώνει την αντίδραση του ντόπιου πληθυσμού και του Μητροπολίτη Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέα που προειδοποιεί πως αν συμβεί η κατάργηση του Τάγματος, θα διακόψει κάθε επαφή με όσους έχουν την ευθύνη διακυβέρνησης αυτού του τόπου.

Έτσι λοιπόν μετά την κατάργηση της βίζας και την ελεύθερη διακίνηση των Αλβανών, οι Τσάμηδες εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να έρθουν μέσα στο 2011 να τιμήσουν στην Ηγουμενίτσα την ανύπαρκτη γενοκτονία των προγόνων τους που δήθεν έγινε από τους Έλληνες. Με την Ακαδημία Επιστημών των Τιράνων στο Εγκυκλοπαιδικό λεξικό της να χαρακτηρίζει ως αλβανικά εδάφη τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα, την Άρτα και την Πρέβεζα.

Οι προκλήσεις συνεχίζονται με ακόμα πιο έντονο τρόπο από την πλευρά της Τουρκίας με τις φανερές πλάτες των διαβόητων «συμμάχων» της Παγκόσμιας Διακυβέρνηση σε ΕΕ και ΗΠΑ. Η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, κάτω από τουρκική προεδρία, αποφάσισε να αμφισβητήσει και να ακυρώσει τη Συνθήκη της Λοζάνης στο ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητος στη Θράκη, αναγορεύοντας την σε τουρκική. Έτσι λοιπόν με οδηγό τις προσφυγές Μπεκίρ Ούστα κατά Ελλάδος και «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» κατά της Ελλάδος, η Επιτροπή ζητάει από την Ελλάδα την αναγνώριση όλων των μειονοτικών θρησκευτικών και άλλων ενώσεων στο έδαφός της. Η δε Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία απαντά πως η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη προχωρήσει στην αναγνώριση δεκάδων μειονοτικών ενώσεων στην Ελλάδα ακόμη και με τον προσδιορισμό «τουρκικός»!

Την ίδια στιγμή συνεδριάζουν οι ειδικές ομάδες συζήτησης των υπουργείων εξωτερικών Ελλάδος και Τουρκίας επί των τουρκικών αξιώσεων σχετικά με την ΑΟΖ του Καστελόριζου και τη χάραξη ενός χάρτη με την μορφοποίηση συνόρων τύπου χτένα που θα δίνει κυριαρχία στην Τουρκία στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ κάποιων νησιών.

Εν τω μεταξύ στην εφαρμογή της google earth η Ελεύθερη Θράκη Μας αναφέρεται ως ανεξάρτητη «Δημοκρατία της Δ. Θράκης». Και εδώ γεννάται το ερώτημα αν η ενέργεια της αμερικανικής εταιρίας είναι αυθαίρετη πράξη που εκμεταλλεύεται την ελληνική αδράνεια ή αν η Άγκυρα με τους πράκτορες του προξενείου Κομοτηνής εξασφάλισαν εγγυήσεις για την ανεξαρτησία της Θράκης Μας μετά από κάποιες ενδεχομένως μυστικές συνομιλίες με τους ενδοτικούς των Αθηνών. Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιες αρχές της χώρας πρέπει να διερευνήσουν την υπόθεση. Ιδιαίτερα μετά την καταγραφή από το ύποπτο wikileaks του υποτιθέμενου ανεξάρτητου κράτους Κρήτη.

Όλα αυτά συμβαίνουν μετά την αρνητική έκβαση της συμμετοχής και ανάδειξης εκλεκτών της Άγκυρας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στο μεταξύ η αυτοαποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δ. Θράκης» αποκτά στις Βρυξέλλες γραφεία και ιστοσελίδα, λαμβάνοντας νομιμοποίηση από γερμανικό δικαστήριο για την προώθηση των αυτονομικών της στόχων και τον εκτουρκισμό της Θράκης. Παράλληλα προβαίνει στην αναφορά υπάρξεως στην Ελλάδα μειονοτήτων, όπως αρβανίτικη, βλάχικη, μακεδονική και εβραϊκή! Και πάλι η ελληνική κυβέρνηση στην καταστρατήγηση της Συνθήκης της Λοζάνης μένει άλαλη.

Αλλά ποια κυβέρνηση και ποιο κράτος; Αυτό που αδιαφορεί για το κλείσιμο του Ελληνικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου που έχει απομείνει με ελάχιστους σπουδαστές; Αυτό που γίνεται μέσω της υπουργού Παιδείας Διαμαντοπούλου αποδέκτης αγωνιώδους επιστολής των παμμακεδονικών ενώσεων προκειμένου να μην περάσει και να μην εισαχθεί η τετράτομος Κοινή Βαλκανική Ιστορία του διαβόητου Κέντρου Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στα ελληνικά σχολεία. Μια «Ιστορία» που δικαιώνει τους σκοπιανούς «μακεδονισμούς», παραγράφει τουρκικές και βουλγαρικές θηριωδίες και εμφανίζει την Ελλάδα να γεννιέται από την οθωμανική αυτοκρατορία.

Καταστάσεις που μοιάζουν φυσιολογικές όταν αποκαλύπτεται ο ρόλος των αμερικανικών δολαρίων στις πρεσβείες σε Αθήνα, Λευκωσία και Άγκυρα προκειμένου να γείρουν καθηγητές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι παπαγάλοι υπέρ του επαίσχυντου σχεδίου Ανάν στην Κύπρο. Σε μια Κύπρο που σήμερα επί Χριστόφια αφαιρεί ελληνικούς θυρεούς και σημαίες από δημόσια κτήρια και στρατόπεδα.

Αυτό το κράτος δεν μας ταιριάζει και δεν είναι ελληνικό. Το δικό μας κράτος είναι εθνικό και λαϊκό, γνήσια εθνικιστικό. Ένα κράτος που θα χτιστεί με τις ενέργειες γνήσιων Ελλήνων Πατριωτών, καμωμένο να μεγαλύνει και να δοξάσει το Ελληνικό Έθνος, συντρίβοντας το ψευτορωμέϊκο και κάθε εχθρό που μολύνει την Γη μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: