ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 25-4-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 1-5-2011 .

ΑΘΗΝΑ 5-5-2011 .


Το ανελεύθερο ελληνόφωνο καθεστώτος «μας» ταλαντεύεται και διαψεύδει τάχα τις «φήμες» περί αναδιάρθρωσης του χρέους. Σκέπτεται αν είναι χρήσιμη η επέκταση της υποθήκευσης του Ελληνικού Έθνους με «βελτιωμένους» και «κουρεμένους» όρους αποπληρωμής και τόκων ή όχι. Συζητούν οι πολιτικές δυνάμεις του ντόπιου νεοταξισμού το διευρυμένο κυβερνητικό μοντέλο της εθνικής τάχα συνεννόησης που θα μας αναδιαρθρώσει, όταν έρχεται η επέκταση των μειώσεων μισθών, συντάξεων, επιδομάτων και υπερωριών. Όταν οι κοινωνικές δομές αλλοιώνονται, όταν οι αντεθνικές προβοκάτσιες εντείνονται και όταν η μόνη αληθινά αναγκαία αναδιάρθρωση είναι αυτή του πολιτικού σκηνικού.

Η γερμανική κυβέρνηση δια εκπροσώπων της διακηρύττει ότι η Ελλάς θα καταφύγει στη λεγόμενη «λύση» της αναδιάρθρωσης χρέους οπωσδήποτε μέχρι το καλοκαίρι. Η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση από την άλλη πλευρά προέβη σε μια απεγνωσμένη διάψευση δημοσιευμάτων που λένε ότι η Ελλάδα έχει ζητήσει από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση την έναρξη διαδικασιών για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ υποτίθεται ότι προσπαθεί να μαζέψει τα στελέχη του που πριμοδοτούν την φρικτή παραμονή του εθνοκτόνου μνημονίου, όταν οι διεθνείς νταβατζήδες της κυβέρνησης το βλέπουν να κάθεται στην πλάτη μας ακόμη και 30 χρόνια! Και από την άλλη ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου βλέπει ως εναλλακτική «λύση», μετά την σίγουρη αποτυχία επαναφοράς στις αγορές το 2012, την προσφυγή στον μόνιμο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ με την έλευση ενός νέου μνημονίου απολύτως πιθανή.

Μέσα σ’ αυτό το γενικευμένο μπάχαλο το επιτόκιο του δανεισμού εκτοξεύτηκε σε επίπεδα ανεξέλεγκτα και το spread ξεπέρασε τις 1144 μονάδες. Και ύστερα η κυβέρνηση και το υπουργείο οικονομικών βάζει εισαγγελείς να αναζητήσουν την ταυτότητα αυτών που διαρρέουν τις φήμες και επιβαρύνουν το κλίμα στην ελληνική οικονομία. Ας κοιτάξουν τον καθρέφτη και τον περίγυρό τους. Θα δουν τον εαυτό τους, θα δουν δεξιούς και αριστερούς να βλέπουν θετικές αναδιαρθρώσεις, επαναδιαπραγματεύσεις όρων του μνημονίου και κυβερνήσεις συνεργασίας που θα εξετάσουν αν συμφέρει(!) η αναδιάρθρωση, θα δουν κολλητούς τους διεθνείς οικονομολόγους σαν κι αυτούς τους 46 από τους 55 που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters αναφωνώντας πως η Αθήνα θα προχωρήσει σε όσα διαψεύδει.

Το πατριωτικό μας καθήκον επιτάσσει γενικευμένη ανατροπή καθεστωτικής αντίληψης. Το ίδιο συμβαίνει και στα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα. Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης που επίσης σκορπίζεται ελληνικό χρήμα για τη συντήρηση του προβλήματος εντός των τειχών με παράλληλη απώλεια ελληνικών θέσεων εργασίας, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η είσοδος λαθρομεταναστών από τον Έβρο με την συμμετοχή αλλοδαπών σε διπλό ρόλο λαθρομετανάστη και λαθροδιακινητή. Σε μια περίπτωση στις Πετράδες Διδυμοτείχου συνελήφθησαν ένας Σύριος και ένας Μπαγκλαντεσιανός να μεταφέρουν με πλαστική βάρκα επτά λαθρομετανάστες.

Στο μεταξύ στην Ηγουμενίτσα οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί για τα καλά ενάντια στην έλευση και την παραμονή σε καταυλισμό πλησίον του λιμανιού εκατοντάδων λαθρομεταναστών που μηχανεύονται κάθε τρόπο προκειμένου να μεταβούν στην Ιταλία. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες φέρουν πλαστά τουρκικά διαβατήρια. Η κυβέρνηση όμως δεν ενοχλείται διόλου αφού επιθυμεί να φτιάξει αντί προστατευτικούς φράκτες μικρά ξενοδοχεία με χλιδάτες ανέσεις, πανάκριβα φυσικά, αναζητώντας και ορισμένους εισαγόμενους ψηφοφόρους. Μας λέει βέβαια ότι θα αυξήσει τις ποινές για όσους απασχολούν λαθρομετανάστες με ειδικό νόμο.

Θα τιμωρήσει άραγε η σοσιαλιστική κυβέρνηση και τον εαυτό της που είναι ο πρώτος παραβάτης όταν χαρίζει ιθαγένειες και δικαίωμα λαθραίων ψήφων; Και ακόμα όταν αγνοεί έγγραφα σαν κι αυτό του wikileaks με αναφορές σαν αυτή μεταξύ του λιμενάρχη Μυτιλήνης και Αμερικανού υπαλλήλου της πρεσβείας το 2008 που καταλήγει στην μετατροπή της Ελλάδος ως πύλη εισόδου εξτρεμιστών ισλαμιστών.

Μα η ελληνόφωνη κυβέρνηση, θεραπαινίδα όπως όλο το καθεστωτικό σύστημα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις και στημένες ενέργειες σε βάρος της κοινωνικής συνοχής και της εθνικής ανεξαρτησίας. Κάνει ό,τι μπορεί μάλιστα για να δώσει γη και ύδωρ σε Τούρκους και θιασώτες της μικρής και πολυφυλετικής Ελλάδος και για να μειώσει την επιρροή του ανερχόμενου Ελληνικού Εθνικισμού.

Είδαμε για παράδειγμα την αναγραφή του Καστελόριζου στο διαδικτυακό χάρτη της google με το τουρκικό όνομα Meis αλλά εξακολουθούμε να μην βλέπουμε ουσιαστική ελληνική αντίδραση. Είδαμε όμως στην τουρκική φυλλάδα Χουριέτ τον κ. Πάγκαλο να μας αποκαλεί τεμπέληδες και τους Τούρκους εργατικούς μετά της δεούσης διαψεύσεως! Είδαμε επιπλέον τον περίεργο εμπρησμό μιας ακόμη εβραϊκής συναγωγής, τούτη τη φορά στην Κέρκυρα και ακούσαμε τον κ. Πεταλωτή να «ανακαλύπτει» ελληνική τάχα «μισαλλοδοξία και αντισημιτισμό έννοιες ασυμβίβαστες με τον ελληνικό πολιτισμό και ξένες προς την ιδιοσυγκρασία του ελληνικού λαού», όταν στα Χανιά πρωτύτερα σε ανάλογη περίπτωση είχε αποδειχτεί εμπλοκή αγγλοαμερικανών πρακτόρων. Αλλά το κράτος μαζί με το Δήμο Αθηναίων είναι απασχολημένοι με τη διοργάνωση της γιορτής της κιναιδικής υπερηφάνειας και δεν έχουν καιρό για άλλες σκοτούρες!

Η αναδιάρθρωση που χρειαζόμαστε έχει ένα μόνο χαρακτήρα. Εθνικό και Λαϊκό. Ένα Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς που θα επαναφέρει στην ελληνική κοινωνία ευπρέπεια, εργασιακή επάρκεια και οικονομική ανεξαρτησία και στο Κράτος την εθνική του ασφάλεια και ταυτότητα, απομακρύνοντας κατεστημένους ενόχους και «συμμαχικά» φίδια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: