ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΥΠΟΤΑΓΗ Ή ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΙΦΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 8-5-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 12-5-2011 .

ΑΘΗΝΑ 16-5-2011 .


Στο ψευτορωμέϊκο τα πάντα λειτουργούν υπό το επικοινωνιακό σκοτάδι μην τυχόν ξυπνήσουν και εγερθούν οι ραγιάδες. Έτσι λογαριάζουν τον ελληνικό λαό οι σύγχρονοι κοτσαμπάζηδες. Η τακτική αυτή εφαρμόζεται από την επικίνδυνη και ανθελληνική πολιτική ηγεσία κατά κόρον και στα εθνικά μας ζητήματα καθώς, όπως φαίνεται, σε καιρό όχι πολύ μακρινό ο χάρτης της χερσονήσου του Αίμου θα παρουσιάσει σημαντικές αλλαγές. Μένει να επιλέξουμε αν ανεχτούμε τους προσκυνημένους ηγετίσκους και προτιμήσουμε να τηρήσουμε ραγιάδων υποταγή ή αν θα στραφούμε σε πατριωτικές επιλογές λαμβάνοντας ανά χείρας Ελλήνων ξίφος.

Για τη Θεσσαλονίκη μας τα ελληνόπουλα υποχρεώνονται να εξετάσουν την ιστορία της πόλης από το 1913 και μετά, διαγράφοντας ουσιαστικά τα προηγούμενα χρόνια όταν η πόλη είχε καταληφθεί από ξένες δυνάμεις. Σε μια ενότητα του βιβλίου των μαθηματικών στο δημοτικό με τον τίτλο Δραστηριότητα με προεκτάσεις «Ξενοφοβία» αφού τα παιδιά μας ακούνε τις παγκοσμιοποιητικές διδαχές για δήθεν μετανάστες που ψάχνουν καλύτερες μέρες, μαθαίνουμε πως η πληθυσμιακή σύνθεση της Θεσσαλονίκης το 1913 ήταν 39956 Έλληνες, 61439 Εβραίοι, 45967 Οθωμανοί, 6263 Βούλγαροι και 4364 άλλοι ξένοι. Τα ανωτέρω αριθμητικά δεδομένα καλούνται τα ελληνόπουλα να προσαρμόσουν σε αριθμητικούς πίνακες για να τα εμπεδώσουν!

Στη Θράκη Μας, όπως διαβάζουμε από την πατριωτική εφημερίδα των Πομάκων Ζαγάλισα, η τουρκική τράπεζα Ζιράατ αρνείται να αναρτήσει την ελληνική σημαία στα υποκαταστήματα που διατηρεί σε Ξάνθη και Κομοτηνή, παρά το γεγονός ότι υποχρεούται να πράξει κατά αυτό τον τρόπο όλες τις μέρες, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών μας επετείων σύμφωνα με τις διατάξεις σχετικού νόμου της Πατρίδος μας. Εκφράζει έτσι όχι μόνο ασέβεια αλλά και αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας όταν μάλιστα οι εγκάθετοι της Άγκυρας επιδιώκουν να συμπεριλάβουν στον επιδιωκόμενο εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων την κατάργηση των εθνικών μας εορτών στη Θράκη.

Την ίδια στιγμή όμως ο γνωστός ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν που ζει στις ΗΠΑ και επηρεάζει άμεσα την τουρκική πολιτική χρηματοδοτεί και ιδρύει ιδιωτικά ισλαμικά «φροντιστήρια» στη Θράκη Μας, άλλοι λένε δύο και άλλοι λένε τέσσερα, ενώ θα στήσει άλλο ένα στην Αθήνα. Ενώ σε μια άλλη έντονη τουρκική πρόκληση 14 μέλη της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας διαμαρτύρονται για διακριτική σε βάρος τους συμπεριφοράς του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές με επιστολή που έστειλαν ζητώντας παρέμβαση όχι στις ελληνικές Αρχές αλλά στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν και το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών!

Στην Κύπρο Μας οι εκεί πολιτικάντηδες πειράχτηκαν από τις αλήθειες του Ελληνόψυχου Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου για τις χείριστες μεθοδεύσεις που έπονται στο εθνικό ζήτημα ακόμη και σε σχέση με το επαίσχυντο σχέδιο Ανάν, στο σημερινό τερατούργημα της τουρκόφιλης διζωνικότητας, αλλά και για τον ολέθριο ρόλο των πολιτικών που οδήγησε στην απώλεια της μισής Κύπρου και τον κίνδυνο για την απώλεια και της υπόλοιπης. Οι δε καθεστωτικοί με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές του ΑΚΕΛ εξαπέλυσαν τις γνωστές κορώνες για τις δήθεν ενοχές των Εθνικιστών, ενοχλημένοι προφανώς και από την κάθοδο στις κυπριακές εκλογές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Όμως στα κατεχόμενα η Τουρκία σπέρνει Τζαμιά σε πόλεις και χωριά προκαλώντας τις διαμαρτυρίες για τις συλήσεις νεκροταφείων και την εγκατάλειψη σχολείων και νοσοκομείων από τους μουσουλμάνους Κυπρίους.

Στο Αιγαίο τα προβλήματα συνεχίστηκαν με την είσοδο τουρκικού υποβρυχίου τούτη τη φορά δυτικά της Σερίφου και μεταξύ Κέας και Κύθνου. Παρουσία που ανακοινώθηκε από το ΓΕΝ αντίθετα με άλλες περιπτώσεις. Η δε Τουρκία προέβη σε ασκήσεις έρευνας και διάσωσης με ναυτική οδηγία που εξέδωσε μεταξύ Λέσβου, Χίου και Ψαρών στα πλαίσια της αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας επί του 25ου μεσημβρινού και ανατολικότερα.

Και από την κατεχόμενη Αττάλεια ο πρώην πρόεδρος της τουρκικής αντιπολίτευσης Μπαϊκάλ σε εκδήλωση των δήθεν τουρκοκρητικών, μίλησε για τις ρίζες των κατοίκων της πόλης τάχα από την Κρήτη, την τελευταία όπως είπε οθωμανική κατάκτηση στη Μεσόγειο. Αναφέρθηκε ακόμη στο πόσο «ειρηνικά» ζούσαν οι Κρητικοί με τους κατακτητές τους και πως τους τα χαλάσανε οι Μεγάλες Δυνάμεις, κάτι που απέφυγαν οι Τούρκοι στην Κύπρο. Μας είπε δηλαδή ο τουρκομογγόλος πως εξακολουθούν οι Τούρκοι να θέλουν να αρπάξουν την Κρήτη.

Ο δε Τούρκος πρωθυπουργός σε προεκλογική του περιοδεία στην Κασταμονή είδε την επίθεση ενόπλων Κούρδων στη φρουρά του, κάνοντας λόγο για τρομοκράτες που θέλουν να διαμελίσουν την Τουρκία. Με το καλό. Εδώ είμαστε εμείς. Την ίδια στιγμή η Ρωσία απειλεί την Τουρκία για την εξαγγελθείσα διώρυγα που θα ενώνει τον Μαρμαρά με τη Μαύρη Θάλασσα. Οι Ρώσοι κατηγορούν την Άγκυρα για παραβίαση της Συνθήκης του Μοντρέ για την ελεύθερη ναυσιπλοΐα και για τον επικείμενο αποκλεισμό της από τον Βόσπορο την ώρα που ζητούν εγγυήσεις για την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ στο έδαφος της Ρουμανίας.

Οι όποιες λοιπόν καθεστωτικές συναινέσεις είναι απαγορευτικές για την Ελλάδα. Η μόνη πράξη που νοείται είναι η συνένωση των Ελλήνων υπό την ηγεσία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού για το ξερίζωμα ντόπιων και ξένων εχθρών με το μεγάλωμα και την εθνική μας ολοκλήρωση. Μονάχα το ελληνικό ξίφος οδηγεί στην στερεή εθνική μας ασφάλεια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: